Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] Black Bandit Czikita edition. Projekt zakonczony.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko mi się pdoba, ale te czerwone zaciski.... :sick3:

Opublikowano

młody a jak wgniotki na skórce ? udało sie wyrównać ?

Opublikowano

ja tez mam czerwone zaciski i nie widze w tym nic zlego :good: tym bardziej jak ktos ma czarna lub grafit fele to tym bardziej ,ladnie pomalowane te zaciski to devastation malowal?

Opublikowano

Kiera taka jak koja :kox:

No i te Heble są :kox:

Opublikowano

kiera spoko sam myslalem nad taka ale wybor padl na TT i nie zaluje :evil: a wzialbym takie heble na tyl :rolleyes:

Opublikowano

młody a jak wgniotki na skórce ? udało sie wyrównać ?

Te kropki małe dalej są, może jak będę w PL to podjade do znajomego co robi w skórach to może coś poradzi... No i mam jeszcze plan obszyć mieszek gałki i ręczny czerwoną i białą nicią tak jak kiera :P

Co do czerwonych zacisków to tak, są od Devastation, moim zdaniem z ciemnymi felgami będzie OK :)[br]Dopisany: 20 Luty 2011, 22:12_________________________________________________A no i zapomniałem o jeszcze jednym gadżecie do hamulców:

Przewody w oplocie :D

110219_095321.jpg

Opublikowano

wszystko za***iście ale ta naklejka :no:

Opublikowano

ta naklejka :no:

Młody o czym Ty wtedy myślałeś :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

Mówię, że na próbę nakleiłem... Nie jest tak źle, ale pójdą out :P

Opublikowano

Odezwał się Remik który ma S :D:polew:

Opublikowano

a no cholera nie zauwazylem :polew:[br]Dopisany: 22 Luty 2011, 11:25_________________________________________________Jak hamulce jakies foto :mysli:

bedziesz zmienial kolor felg jak planowales ???

Opublikowano

Dam foto jak włożę tył :P Na razie nie mam czasu. A felgi pójdą w grafit ale nie wiem kiedy, ostatnio strasznie zabiegany jestem

Opublikowano

Widze ze duzo osob szykuje sie na malunek felg w graficie :naughty:

Opublikowano

To i tak nie są docelowe felgi :P Docelowe, od zawsze wymarzone to RS4 19" z et29 w graficie :P

Opublikowano

.....tylko za takie trzeba troszke buuulnac kasy :kox:

Opublikowano

To i tak nie są docelowe felgi :P Docelowe, od zawsze wymarzone to RS4 19" z et29 w graficie :P

ale te felgi chyba będę tarły?
Opublikowano

ale te felgi chyba będę tarły?

beda beda :decayed: bez dystansow sie nie obejdzie :wink4:[br]Dopisany: 03 Marzec 2011, 12:47_________________________________________________a Mateusz a opony bedziesz zmienial ? na jakich teraz jezdzisz bo nie znalazlem...

Opublikowano

beda beda :decayed: bez dystansow sie nie obejdzie :wink4:

dystans do ET29 ?

Opublikowano

Zeby jeszcze bardziej wystawaly :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...