Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] Black Bandit Czikita edition. Projekt zakonczony.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozciąłem klosz przy samej obudowie dokładnie, potem czarnym klejem do szyb z pistoletu ładnie skleiłem, jak wyschło, przyciąłem odstający klej i dużo nie widać ;) Trzeba tylko uważać przy rozcinaniu, ja rozciąłem flexem. Jest to o tyle lepsze rozwiązanie od grzania, że nie musisz odginać śrubokrętem i nie widać potem śladów na obudowie.

Opublikowano

Rozciąłem klosz przy samej obudowie dokładnie, potem czarnym klejem do szyb z pistoletu ładnie skleiłem, jak wyschło, przyciąłem odstający klej i dużo nie widać ;) Trzeba tylko uważać przy rozcinaniu, ja rozciąłem flexem. Jest to o tyle lepsze rozwiązanie od grzania, że nie musisz odginać śrubokrętem i nie widać potem śladów na obudowie.

Takie buty hm :wink4:

To na razie odpuszczam :decayed:

Opublikowano

no no no widze Mati ze pelno gratow czeka w polsce na montaz :naughty: pewnie nie mozesz juz wytrzymac :gwizdanie: a powiedz mi listwy s4 kupiles z ASO?

Opublikowano

Weź mi nic nie mów, już dni odliczam hehe, za tydzień we wtorek wyjeżdżam, listwy S4 w aso.

P.s głosujcie w 'kolorystycznej' ankiecie :D[br]Dopisany: 05 Lipiec 2010, 12:10_________________________________________________Wiem, że post pod postem, sorry ale nie ma innej opcji odświeżenia wątku a tak to mogę sobie pisać cały dzień i nikt nie będzie wiedział, że auto przechodzi lifting i to konkretny.

Co do ankiety to zadecydowałem, że felgi zostają srebrne, listwy s4 w kolor i lustra kolor.

No to Panowie, furka właśnie przechodzi gruntowny lifting. Jak narazie to wszystko jest zapodkładowane i jutro idzie lakier :). Co się zmieni/ło:

zderzak przód s line

zderzak tył s line

listwy boczne s4

dokładki w kolor

2 wydechy + koncowki Ulter n1rs 90

pelny pakiet shwarz z tylna listwa w kolor

swiatla led przyciemnione na gorze

spojler 's line'

zmiana filtrow + olej castrol edge td 5w40

nowa plecionka wymieniona

czujniki cofania Valeo

a o to troche zdjec z pracy, mam nadzieje w piatek wyjechac odmlodzonym autem.

103_0113.jpg

103_0115.jpg

103_0135.jpg

103_0136.jpg

103_0141.jpg

Opublikowano

no no, zapowiada się zacnie...

lampy wyglądają kozacko! :kox: :kox: :kox:

co to za farba/okleina?

Opublikowano

Farba do lamp. Jeszcze nie skończyłem ich bo trzeba połyskiem chyba bo Jest strasznie chropowaty.

A tu przymiarka do spojlera:

zdjecie0398.jpg

Opublikowano

Farba do lamp. Jeszcze nie skończyłem ich bo trzeba połyskiem chyba bo Jest strasznie chropowaty.

A tu przymiarka do spojlera:

zdj%eacie0398.jpg

mam nadzieję, że to podły, haniebny żart z tą lotką???? :kwasny:[br]Dopisany: 22 Lipiec 2010, 09:36_________________________________________________ :polew: :polew:

Opublikowano

No więc jest, długo wyczekiwany (przeze mnie) pełen pakiet s line z pakietem shwarz oraz dwoma rurkami i ledami na tył. A o to efekty 5 dni pracy w garażu:

a44.jpg

a44_1.jpg

a44_11.jpg

a44_12.jpg

a44_13.jpg

a44_16.jpg

a44_17.jpg

a44_18.jpg

a44_19.jpg

a44_2.jpg

a44_20.jpg

a44_21.jpg

a44_3.jpg

a44_4.jpg

a44_5.jpg

a44_6.jpg

a44_7.jpg

a44_8.jpg

a44_9.jpg

I jak się podoba?

Opublikowano

za***iście :kox: podoba mi sie tyl szczegolnie :good: super wyszly przyciemniane ledy :kox:

Opublikowano

:gwizdanie: teraz to kosa :good:

Opublikowano

Pieknie wyszlo :good:

Tylko felga prawde mowiac nie pasuje... ten wzor w 18" jest bardzo maly.

Opublikowano

Bedzie i nowa felga hehe narazie jestem zdeka wkur.. bo pojechałem na zbieżność i irlandcy specjaliści zrobili mi tak, że wszystkie 4 opony mam do wymiany... A były w dobrym stanie. Jadę do domu i poluje na bbsy 19" w graficie :)

Dzięki za komentarze, ja tam się nie mogę napatrzyć hehe po prostu :slina: :slina:

p.s Jak zamknąc tą cholerną ankiete? :P

Opublikowano

Na irlandzkie drogi 19" bym nie brał. Furka ładnie wyszła, tylko ledy mi się nie podobają tak przyciemnione.

Przez jaki port płyniesz promem?

Opublikowano

dunkerque-Dover.

Co do ledów to jestem wniebowzięty hehe mi się baardzo podobają

Opublikowano

Super!

Ale nie podoba mi sie:

- sposob przyciemnienia ledow (za mocno)

- to ze pomalowales listwy boczne (mat bylby lepszy) :decayed:

- wydaje mi sie ze troszke lakier zle dobrany :mysli:

- no i spojler (nigdy ich nie strawie)

Reszta mega :):notworthy:

Opublikowano

lakier jest perfekcyjnie dobrany. Może wina aparatu, 3 razy dobieraliśmy z lakiernikiem i człekiem co pracuje w mieszalni. Poza tym na aucie nie ma w ogóle różnicy

Co do listw bocznych, mat i tak by się aż tak bardzo nie rzucał w oczy, mi się tak podoba, ale dzięki za słowa krytyki :) Takie też są ważne. Co do spojlera, kwestia gustu, moim zdaniem bardzo dobrze wykańcza tył :)

P.S teraz chyba nadaje się do klubu? :gwizdanie:

Opublikowano

Wyszlo pieknie.

Te lampy jednak troche za ciemne.Jutro zrobie fotke jak to u mnie jest.Nie jest idealnie,ale mi sie podoba.

Ogolnie pieknie wyglada teraz auto! :good:

Opublikowano

Tez jutro postaram sie pstryknac fote swoich :)

Opublikowano

Innej foty narazie nie mam.Cos tam widac:

20100706056.jpg

Opublikowano

A u mnie snieg.. :mysli:

10568685.jpg

:polew: :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...