Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] Black Bandit Czikita edition. Projekt zakonczony.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Młody, wiem ze marka może nie zabradzo, ale kolor robi robotę

http://www.autogaleria.pl/fotografie/dacia/dacia_duster_2010_03.jpg

widziałem go dzisiaj w pełnym słońcu i powiem Ci że jest za***isty, mieni sie takim złotem:slina:

To kasztan :decayed: za dużo już tego....

Proponuje latte machiatto- metalic :naughty:

A tak na serio, to widzialem ciekawa B6 w niemczech na zlocie:

IMG_0980_1.jpg

<br /><br />

Opublikowano

To ciekawe Tygrys hmm z czego to kolor?? Masz więcej fot?

Opublikowano

lampy z tylu fajne :)

Opublikowano

mam wiecej fot. zapodam zaraz

---------- Post dopisany at 19:31 ---------- Poprzedni post napisany at 19:28 ----------

IMG_0982_1.jpg

<br /><br />

---------- Post dopisany at 19:37 ---------- Poprzedni post napisany at 19:31 ----------

IMG_0984_1.jpg

<br /><br />

IMG_0985_1.jpg

<br /><br />

IMG_0979_1.jpg

<br /><br />

---------- Post dopisany at 19:40 ---------- Poprzedni post napisany at 19:37 ----------

mialem wtedy tylko i-phona przy sobie i nim robilem fotki- wiec sorry za jakosc...

Opublikowano

hmm to coś chyba w deseń markeesh brown :eusathink:

Opublikowano

To już nie niebieski ? :grin:

Opublikowano

Tyle tego jest że już nie wiem, ostatnio już myślałem żeby zostać przy czarnym tylko jakiś inny czarny (bardziej wypaśny :D)

Opublikowano

za***ista myśl.. taki czarny z dobrą domieszką....czarnego :decayed::grin::grin:

Opublikowano
:grin::grin::grin: Kiedyś ktoś się podniecał Phantom Black'iem, czym on się różni od mojego ebony pearl? Więcej perły, metalik?
Opublikowano

Na dzien dzisiejszy , jedyny czarny ktory mi sie podoba to czarna perla, lub czarny matt z folii. Z tym ze czarna perla jest niepraktyczna. A czarny matt pasuje do aut z konkretnymi motorowniami. (moje zdanie)

Tak jak juz mlodemu D pisalem na PW- to jest jakis odcien cappuchino. Ciekawa opcja i nalezy do typow kolorow na ktorym nie widac kazdego pylka, jak na przyklad srebrny. Ja wlasnie rozmyslam nad projektem MK3 wlasnie z takim kolorem, do tego wstawki w czarnej perle. Wnetrze chcialbym miec polaczenie ciemniejszej bezowej skory z aluminium, lub czarna perłą.

Opublikowano
Na dzien dzisiejszy , jedyny czarny ktory mi sie podoba to czarna perla, lub czarny matt z folii. Z tym ze czarna perla jest niepraktyczna. A czarny matt pasuje do aut z konkretnymi motorowniami. (moje zdanie)

Tak jak juz mlodemu D pisalem na PW- to jest jakis odcien cappuchino. Ciekawa opcja i nalezy do typow kolorow na ktorym nie widac kazdego pylka, jak na przyklad srebrny. Ja wlasnie rozmyslam nad projektem MK3 wlasnie z takim kolorem, do tego wstawki w czarnej perle. Wnetrze chcialbym miec polaczenie ciemniejszej bezowej skory z aluminium, lub czarna perłą.

Problem w tym, że jadą do mnie pomarańczowe felgi i w środku będzie trochę akcentów z pomarańczowym kolorem:decayed: więc muszę chyba dobrać kolor który w miarę się skomponuje z pomarańczem :eusathink:

Opublikowano

no to chyba pozostaje czarny matt lub RS-blue :decayed:

Opublikowano

Matt odpada :wink:

Dlatego myślę nad

- Jakiś ładny czarny

- Sepang Blue:eusathink:

Opublikowano

a czy niebieski z pomarańczowym się zgra? nie widziałem chyba nigdy takiego połączenia :eusathink:

Opublikowano
a czy niebieski z pomarańczowym się zgra? nie widziałem chyba nigdy takiego połączenia :eusathink:

Mlody widzial ja zreszta tez i to jest dobre polaczenie :naughty:

Opublikowano

Mlody widzial ja zreszta tez i to jest dobre polaczenie :naughty:

Gdzie? Ja chyba też właśnie nie widziałem i się tego obawiam :kwasny:

Opublikowano

Kadafi się wyszedł przed szereg. czarny czy srebrny z pomarańczowym jak najbardziej jest dobrym połączeniem. ale niebieski i pomarańczowy..? ciężko jest mi to sobie wyobrazić :eusathink:

Opublikowano

to ma byc head turner, auto ma robic :kox: zebys zapamietal co widziales.

Opublikowano

Bo to jest oldskuuuuuulowe zestawienie! :naughty: Nie widzieliscie jeszcze gulf- porsche? :wink:

Tu macie new porsche wlasnie w tych barwach:

755377036_cdc8294d94.jpg

<br /><br />

---------- Post dopisany at 17:51 ---------- Poprzedni post napisany at 17:40 ----------

wiesz, jak dla mnie to pomaranczowe wstawki pasuja tylko do tego czarnego mattu najlepiej. Do innych kolorow mozna sie z czasem przyzwyczaic, ale zawsze bym czul jakis niedosyt- jakby to nie do konca bylo to....

Opublikowano

Matu u siebie jakos nie widze... Jest jeszcze opcja bialy cukierek jak u Nosba :P bedzie pasowal do bialych recaro... :D

Sent from my GT-I9100

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...