RS Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 Młody, wiem ze marka może nie zabradzo, ale kolor robi robotęhttp://www.autogaleria.pl/fotografie/dacia/dacia_duster_2010_03.jpg widziałem go dzisiaj w pełnym słońcu i powiem Ci że jest za***isty, mieni sie takim złotem:slina: To kasztan za dużo już tego.... Proponuje latte machiatto- metalic A tak na serio, to widzialem ciekawa B6 w niemczech na zlocie: <br /><br />
Młody_drog Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Opublikowano 11 Lipca 2012 To ciekawe Tygrys hmm z czego to kolor?? Masz więcej fot?
RS Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 mam wiecej fot. zapodam zaraz ---------- Post dopisany at 19:31 ---------- Poprzedni post napisany at 19:28 ---------- <br /><br /> ---------- Post dopisany at 19:37 ---------- Poprzedni post napisany at 19:31 ---------- <br /><br /> <br /><br /> <br /><br /> ---------- Post dopisany at 19:40 ---------- Poprzedni post napisany at 19:37 ---------- mialem wtedy tylko i-phona przy sobie i nim robilem fotki- wiec sorry za jakosc...
Młody_drog Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Opublikowano 11 Lipca 2012 hmm to coś chyba w deseń markeesh brown
Młody_drog Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Opublikowano 11 Lipca 2012 Tyle tego jest że już nie wiem, ostatnio już myślałem żeby zostać przy czarnym tylko jakiś inny czarny (bardziej wypaśny )
Reggi Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 za***ista myśl.. taki czarny z dobrą domieszką....czarnego :grin:
Młody_drog Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Opublikowano 11 Lipca 2012 :grin: Kiedyś ktoś się podniecał Phantom Black'iem, czym on się różni od mojego ebony pearl? Więcej perły, metalik?
RS Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 Na dzien dzisiejszy , jedyny czarny ktory mi sie podoba to czarna perla, lub czarny matt z folii. Z tym ze czarna perla jest niepraktyczna. A czarny matt pasuje do aut z konkretnymi motorowniami. (moje zdanie) Tak jak juz mlodemu D pisalem na PW- to jest jakis odcien cappuchino. Ciekawa opcja i nalezy do typow kolorow na ktorym nie widac kazdego pylka, jak na przyklad srebrny. Ja wlasnie rozmyslam nad projektem MK3 wlasnie z takim kolorem, do tego wstawki w czarnej perle. Wnetrze chcialbym miec polaczenie ciemniejszej bezowej skory z aluminium, lub czarna perłą.
Młody_drog Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Opublikowano 11 Lipca 2012 Na dzien dzisiejszy , jedyny czarny ktory mi sie podoba to czarna perla, lub czarny matt z folii. Z tym ze czarna perla jest niepraktyczna. A czarny matt pasuje do aut z konkretnymi motorowniami. (moje zdanie) Tak jak juz mlodemu D pisalem na PW- to jest jakis odcien cappuchino. Ciekawa opcja i nalezy do typow kolorow na ktorym nie widac kazdego pylka, jak na przyklad srebrny. Ja wlasnie rozmyslam nad projektem MK3 wlasnie z takim kolorem, do tego wstawki w czarnej perle. Wnetrze chcialbym miec polaczenie ciemniejszej bezowej skory z aluminium, lub czarna perłą. Problem w tym, że jadą do mnie pomarańczowe felgi i w środku będzie trochę akcentów z pomarańczowym kolorem:decayed: więc muszę chyba dobrać kolor który w miarę się skomponuje z pomarańczem
RS Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 no to chyba pozostaje czarny matt lub RS-blue
Młody_drog Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Opublikowano 11 Lipca 2012 Matt odpada Dlatego myślę nad - Jakiś ładny czarny - Sepang Blue:eusathink:
jedrekx Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 a czy niebieski z pomarańczowym się zgra? nie widziałem chyba nigdy takiego połączenia
kadafi Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 a czy niebieski z pomarańczowym się zgra? nie widziałem chyba nigdy takiego połączenia Mlody widzial ja zreszta tez i to jest dobre polaczenie
Młody_drog Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Opublikowano 11 Lipca 2012 a czy niebieski z pomarańczowym się zgra? nie widziałem chyba nigdy takiego połączenia Mlody widzial ja zreszta tez i to jest dobre polaczenie Gdzie? Ja chyba też właśnie nie widziałem i się tego obawiam
jedrekx Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 Kadafi się wyszedł przed szereg. czarny czy srebrny z pomarańczowym jak najbardziej jest dobrym połączeniem. ale niebieski i pomarańczowy..? ciężko jest mi to sobie wyobrazić
iconslave Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 to ma byc head turner, auto ma robic zebys zapamietal co widziales.
RS Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 Bo to jest oldskuuuuuulowe zestawienie! Nie widzieliscie jeszcze gulf- porsche? Tu macie new porsche wlasnie w tych barwach: <br /><br /> ---------- Post dopisany at 17:51 ---------- Poprzedni post napisany at 17:40 ---------- wiesz, jak dla mnie to pomaranczowe wstawki pasuja tylko do tego czarnego mattu najlepiej. Do innych kolorow mozna sie z czasem przyzwyczaic, ale zawsze bym czul jakis niedosyt- jakby to nie do konca bylo to....
Młody_drog Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Opublikowano 12 Lipca 2012 Matu u siebie jakos nie widze... Jest jeszcze opcja bialy cukierek jak u Nosba bedzie pasowal do bialych recaro... Sent from my GT-I9100
Rekomendowane odpowiedzi