RS Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 tak się mu dluzej przyglądałem- i myślę ze ten chrom się gryzie się z autem bo młody najpierw obrał opcje black- i pousuwał chrom a później dodał chromowe felgi- i to nie gra ze sobą. Granica pomiędzy chiqita-tunning a - tuning jest cieniutka...
kadafi Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 strasznie mi sie podobaja kometarze tego typu ze w tym aucie cos nie pasuje :polew::polew:
Bart-S Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Z wyposażeniem w tej eSie też szału nie ma
kadafi Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Z wyposażeniem w tej eSie też szału nie ma W porownaniu do twojego wypasu to 90% tego klubu jezdzi gola seria :polew:
Reggi Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 tak się mu dluzej przyglądałem- i myślę ze ten chrom się gryzie się z autem bo młody najpierw obrał opcje black- i pousuwał chrom a później dodał chromowe felgi- i to nie gra ze sobą. Granica pomiędzy chiqita-tunning a - tuning jest cieniutka... właśnie.. kiedyś mówiłem młodemu żeby walnał rant w pomarańcz, a środek na czarno :naughty:
kadafi Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Przy czarnych srodkach to dopoero jak 16" by wygladalo tak jak jest jest za***iście
Młody_drog Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Z wyposażeniem w tej eSie też szału nie ma No Bartek, do Ciebie to kondon 1.6 poczekaj, wizual się skończy to i się za wyposażenie weźmiemy Widzę, że dużo kontrowersji zrobiły te moje koła Może to plus bo się wątek zrobił bardziej popularny Co do kolorystyki i tego jak tu nie pasuje do pakietu black, rant nie jest w CHROMIE tylko polerka , zrobiłem boczne kierunki z powrotem w chrom więc już mały detal jest co pasuje do rantu i w przyszłości chyba lusterka pójdą w srebrny mat albo zostaną zastąpione s4 więc z srebrnych rzeczy na aucie będą : znaczki audi, kierunki, rant i lustra Miałem trochę problemów więc nie miałem czasu nawet ogarnąć auta i jakiejś sesji ale w niedzielę jest zlot więc auto powinno być przygotowane i wtedy zrobię porządne foty to może zmienicie zdanie
Bart-S Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Droczę się. Dobrze wiesz, że Twoje auto bardzo mi się podoba... Niestety jeśli chodzi o fele to też mam mieszane uczucia (tylko mi tu z S line nie wyjeżdżajcie - dobry rant też jest porządany). Obręcze, które założyłeś mają taką konstrukcję, że rzeczywiście felga mała się wydaje... Czekamy na efekt końcowy.
Młody_drog Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Mała się wydaję trochę, też tak pomyślałem jak ją założyłem, dlatego też nigdy bym jej nie założył do auta którym nie można siąść na wysokości rantu, jednak dobra gleba na pewno daje efekt, na ten rok na pewno koło zostaje, robi robotę, ludzie się patrzą, a na glebie jak siadłem w mieście to nawet zdjęcie ktoś robił Nie wiem czy dlatego żeby wysłać do Tedego czy dlatego, że fajnie wygląda W niedzielę wrzucę jakiś filmik jak to wygląda w ruchu Wiem Bartek, że się droczysz:decayed:
RS Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 właśnie.. kiedyś mówiłem młodemu żeby walnał rant w pomarańcz, a środek na czarno :naughty: o to by bylo to! Wcale by male nie wygladaly- moze ktos zapoda mlodemu jakis maly VT?
Młody_drog Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Dawać, może będzie pomysł na następny sezon:decayed:
iconslave Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 tak ap ropo to fela skręcana z rantem zawsze pomiesza
Reggi Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Dawać, może będzie pomysł na następny sezon:decayed: JDM WORK EQUIP 19" RIMS | eBay
kadafi Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Dawać, może będzie pomysł na następny sezon:decayed: JDM WORK EQUIP 19" RIMS | eBay Jak dla mnie slabe ale to moje zdanie
iconslave Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 powiem tak widzialem na zywo i foty tego nie oddaja fela robi robote
miszka Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Fajna furka się zrobiła na tych felga , a ci którym się nie podoba po prostu nie czują klimatu "wyspiarzy" Dawać, może będzie pomysł na następny sezon:decayed: Te koło robi robote tylko te znaczki BMW mógł gość usunąć Tu jest więcej zdjęć : Bagged6 | Klutch Republik
kadafi Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Fajna furka się zrobiła na tych felga , a ci którym się nie podoba po prostu nie czują klimatu "wyspiarzy"Dawać, może będzie pomysł na następny sezon:decayed: http://farm7.static.flickr.com/6200/6118774902_cd0d2314e1_b.jpg Te koło robi robote tylko te znaczki BMW mógł gość usunąć Tu jest więcej zdjęć : Bagged6 | Klutch Republik Jak dla mnie fele z x5 sa kozackie ale oklepane jak by to Mlody powiedzial
Rekomendowane odpowiedzi