Skocz do zawartości
IGNOROWANY

RS4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brzydal :razz:

Opublikowano

Ta czarna RS4 była 16 września na Bemowie na Mistrzostwach Polski w Wyścigach na 1/4 mili. Najbardziej robi wrażenie na żywo. Po prostu MIOD :evil:

Opublikowano

rob, jak dla mnie czy dla ciebie musza byc mega wygodne....idealne...do tego pewnie nie meczace na rasach i bardzo wygodne ,natomiast dla troszke wiekszych kolegow...wspolczuje...

Opublikowano

dla mnie to boczki tez musza byc dopompowywane bo bym latał w nich :lol: no chyba zeby w kurtce puchowej latać :mrgreen: ale tak ogolnie to fakt kosmiczne ale miodzio

Opublikowano

lukas23, dal ciebie to pol fotela by starczylo ;) he, nawet te z S-line dla ludzi ok 110km sa za ciasne

Opublikowano
a co sądzicie o tych kosmicznych fotelach :?:

Obrazek

super .... :twisted:

Opublikowano

fotele rewelka, jak pisze rob w sam raz przed kompa :mrgreen:

Opublikowano

przód beznadziejny , fele przeciętne , środeczek jakiś mało gustowny - i wogóle bym go nie chciał bbbeee bbbeeee bbbeee.............................................................................................................................................. ( tak sobie wmawiam żeby nie zwariować na widok RS4 ) :grin:

Opublikowano

kierownica mnie powala...widziałem tą Audi na filmikach.. np. tym

http://video.google.pl/videoplay?docid=-8254308629517657603&q=adrenaline

występuje tam też " stare" ( o ile B5 A4 to jest stare )Rs4

kurde chciałbym kupić S4 jako pierwszą fure..ale przeeraża mnie moc ok 270 km.. co o tym myslicie na pierwszy samochód :P? w wieku 18 lat..

Opublikowano
kierownica mnie powala...widziałem tą Audi na filmikach.. np. tym

http://video.google.pl/videoplay?docid=-8254308629517657603&q=adrenaline

występuje tam też " stare" ( o ile B5 A4 to jest stare )Rs4

kurde chciałbym kupić S4 jako pierwszą fure..ale przeeraża mnie moc ok 270 km.. co o tym myslicie na pierwszy samochód :P? w wieku 18 lat..

Na 18 latm to na początek powinno ci w nadmiarze 75 koni styknąć. Jak nauczysz się jeździć to możesz więcej koni wypróbowac. A 270 koni... na mnie wrażenia nie robi, moc oczywiście duża, ale w porówaniu z prosiakami, albo amg po 350, 450 koni...

Opublikowano

Kolega na 18" dostał RS4 w budzie B5 , a jak tylko zrobił prawko to jeździł Subaru Imprezą.Tak więc wszystko zależy od tego kto będzie operował tą stadniną.Jak trafi to w ręce kogoś kogo ponosi fantazja to nie wróże autu ciekawej przyszłości :one:

Opublikowano

Żeby nie oceniać większości , bo to nie , ładnie niech każdy sobie przypomni jak jeździł w momencie dostania prawa jazdy :) ,ja zaczynałem od rodzimej konstrukcji( wiadomo jakiej) z potworem za tylnimi siedzeniami o mocy chyba 24 KM. To było prawdziwe auto sportowe: silnik jak w ferrari ,umiejscowiony z tyłu :) , i oczywiście napęd na tył :)

A RS4 mogę określić tylko tym zdaniem: Tak wygląda , jak jeździ, tak jeździ jak wygląda. Cudo

Opublikowano

chyba pomyśle o TDI albo 1.8 T :P

Opublikowano

Ja w momencie odbioru plastiku miałem za sobą pare tysięcy kilosów za sobą róznymi i przeróznymi pojazdami, łacznie z tirami :P

Więc jeżeli masz doświadczenie to 270 koni nie zrobi na Tobie wrażenia, choć na poczatek polecam poldka, nie przyszalejesz, a stłumi młodzieńczy zapał konkretnie ;)

Kiedy bedzie RS4 B8 i z jakim silnikiem? :D :?:

Opublikowano

Hincó dobrze pisze, ja uczylem sie jezdzic na aucie o mocy 176KM (nie jezdzilem Hugową A-Czworką, chodzi o auto mojego taty :P ), a moim pierwszym samchodem byla A4 2.6Q 150KM i jeszcze zyje wiec to wszystko zalezy od osoby :)

Opublikowano

ja startowałem w statecznym poldonie i... było pięknie :D jako pierwsza fura jest ok - gabaryty nawet sensowne, wyprzedzanie na trzeciego nie wchodzi w grę [i baardzo dobrze :P] a żeby w miarę sprawnie się poruszać trzeba już trochę ruszyć głową.. i o to chodzi :diabel:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...