majuDJ Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Audi A4 Avant Silnik: 1,9 TDI 90KM AHU rok produkcji: 1997 ale modelowo już 1998 , po pierwszym Lifcie Przebieg 165 tys wyssany z palca pewnie jest jakieś z 400tys Olej: Motul 8100 5W40 Wyposażenie: - 2 el szyby, domykanie szyb z kluczyka - klimatronik - lusterka podgrzewane z fotochromem - relingi srebne - fele 16 nastki Audi - 4x airbag - tempomat - immobilizer - ABS - Kierownica S-ka obszyta skórą - siedzenia pół kubełki Modyfikacje/naprawy - wymiana lewego przegubu Ruville - wymian obu końcówek drążków kierowniczych Febi bilstein - wymiana silniczka wycieraczek z przodu na ori Bosch używany. Nasmarowanie przy okazji mechanizmu wycieraczek - Kompletna regeneracja alternatora - na wymianę czekają nowe tarcze na tył Febi bilstein i klocki Textar oraz oba nowe łożyska SKF ( wymienie na wiosen 2011r, na razie mi sie nie śpieszy) - wymiana skraplacza w klimatyzacji i dokupienie brakujących przewodów - wymiana wycieraczek na płaskie Valeo Co do planów to na pewno zmiana Audio na początek... a później sobaczymy może lampy przód po II lifcie... jakiś upgrade silnika pod 130KM - wstawienie ori BOSE - Reflektory ksenon od S4 ( sprzed liftu) - wtryski i chip w mr-motors na ok 130KM - poprawki blacharsko-lakiernicze ( wszystkie zadrapania ryski zniwelować) Zima 2009/2010 Kwiecień 2010r. Nie porównanie z moim starym Golfem 3
johnnythebest Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Tak samo przesiadłem się z Golfa 3 do Audi A4, nie ma porównania, jednym słowem "niebo a ziemia" Masz jak dla mnie zajebiaszcze fotele , właśnie na takie poluje Powodzenia w modach :>
Patrikos28 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Witam . Bardzo podobna zewnętrznie do mojej , też silver + chrom pakiet , tylko moja poliftowa i silniczek 1.8T Tak poza tym bardzo fajna baza do jakiś modów , myślę że te 140 km bardzo realne do uzyskania bez duzych zmian Lampki przód wrzuć na polifta , z czasem moze jakieś kółko na lato większe zawieszkę 1BE lub coś -30 mm A tak poza tym to dbać i śmigać - powodzenia
majuDJ Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2009 Mi tez się podobają foteliki moje ale moja mama mówi że straszenie twarde nio fakt w jej A6 C5 są dużo miększe skórzane
Kowi87 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Fajna furka tylko co do xenonów to chyba nie mówisz że masz je w tych lampach Kierunki boczne zmień na białe, mały mod a cieszy
majuDJ Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2009 nio w tych lampach niestety jej mam, ale na moje oko nie wyglądaj na jakieś mocne może z 4000K, ale nie świecą przynajmniej mleczną żółcią
Armi Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 nio w tych lampach niestety jej mam, ale na moje oko nie wyglądaj na jakieś mocne może z 4000K, ale nie świecą przynajmniej mleczną żółcią To je wywal, zanim komuś zrobisz krzywdę. Poza tym jak Cię zatrzyma policja to masz po dowodzie.
rafalekx Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Auto już skomentowałem na LKT Zapraszam na spociki w Lublinie
majuDJ Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zresztą nie wiem może to nie xeony tylko jakieś nowoczesne zwykłe żarówki
majkel_majki Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Zresztą nie wiem może to nie xeony tylko jakieś nowoczesne zwykłe żarówki To akurat łatwo sprawdzić tylko trzeba chcieć :gwizdanie:
harley22 Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Wnętrze identyczne jak moje oprócz foteli W poprzedniczce miałem zaszczyt wozić się w tych pół kubłach i bardzo przyjemnie Powodzenia w modach
majuDJ Opublikowano 10 Października 2010 Autor Opublikowano 10 Października 2010 A dla mnie za twarde te kubełki Pozdrawiam kolegę z okolic mojej dziewczyny o okolic taniego oleju napędowego 4,03zł/l na polskiej stacji benzynowej.
harley22 Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Jeśli wiesz gdzie w mojej okolicy jest polska ropka za 4.03 to daj znać Ja tankuje na orlenie zawsze ostatnio jest po 4.46
wojci Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 albo mi się obiło o oczy albo będziesz teraz na forum NK dawał ogłoszenia że bierzesz ludzi co tydzień Dobrą mam pamięć?? Pozdrawiam
majuDJ Opublikowano 11 Października 2010 Autor Opublikowano 11 Października 2010 Tak dobrze oblukałeś mnie na NK Dobrą masz pamięć. A ropę za 4,03zł za 1ltir masz na stacji ORLEN w Wólce Ogryzkowej ( za rondem Nisko, Lublin, Przemyśl) jakieś 15km od Jarosławia. Są tam dwie stacje po jednej stronie , na tej drugiej masz tam takie tanie paliwo. Zawsze tam tankuje do pełna jak jadę do dziewczyny do Jarosławia.
majuDJ Opublikowano 7 Października 2011 Autor Opublikowano 7 Października 2011 Dzięki jeśli chodzi o silnik i zawieszenie to jest auto ok, nie mogę narzekać ale potrzeba kilku poprawek lakierniczych co chyba widać na zdjęciach ale tym razem prawdziwego lakiernika z dużym doświadczeniem. Jak na razie pojeżdżę nim kilka lat bo się jeszcze ani razu nie zawiodłem i nigdy nie miałem sytuacji ze auto nawaliło i nie można było jechać dalej... [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 18:23_________________________________________________AUTO SPRZEDANE, TEMAT DO ZAMKNIĘCIA
majuDJ Opublikowano 7 Października 2011 Autor Opublikowano 7 Października 2011 coś Z quattro lub 4Motion Na razie czekam aż kolo da mi cała kasę za auto do przyszłej soboty. Jak na razie mam na oku dwa passki. Jutro będę dzwonił i wypytywał przez telefon co i jak. A VINy sprawdzę w poniedziałek. http://otomoto.pl/volkswagen-passat-tdi-4-motion-zadbany-C20055369.html http://otomoto.pl/volkswagen-passat-xenon-4x4-skora-alu-full-C20718982.html
Rekomendowane odpowiedzi