alvaro Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Życzę wszystkim Wszystkiego ... !!! I pamiętajcie - bądźcie grzeczni bo Mikołaj, Gwiazdor, Dziadek Mróz i Zarząd Klubu - P A T R Z Ą !!!
wrclaguna Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Świątecznego nastroju miłosnego podboju. Sexu w łóżeczku, pieniedzy w woreczku. Finlandii na stole pelno gratow do modow Audi w stodole
zlota1977 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zdrowia, szczęścia ,pomyślności Na stole karpia bez ości Bogato ubranej choinki Szampana ze dwie skrzynki I samych chwil radosnych A na nowy rok dom gości Zdrowych i pogodnych swiat zyczy Wszystkim klubowicza Anula
Gość radekk2000 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Życze Wam wszystkim-Zdrowych,Wesołych Świąt,wszystkiego co najlepsze........ :hi:Pozdrawiam
szakal350 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Wypij flaszkę z Mikołajem niech świętego nie udaje Wypij drugą popij colą by nie śpiewać kolęd solo Na pasterce trzecią chlaśnij Potem jak aniołek zaśnij Niech se każdy zapamięta Bez gorzałki to nie święta! Oczywiście po wódeczce i na kacu kluczyki od są NIETYKALNE.
antonio Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zdrowych i Wesołych Świąt wszystkim!
Damian0911 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 .........._,|,_ ............'|`...Gdy pierwsza ............/.\. gwiazdka .........../`,\)... na niebie ........../__\ ... zabłyśnie ........./ . o \....niech Cię ......../_ , *_\_... Aniołek ......../ `, .* \_...ode mnie ......./ ? `~ . \... uściśnie ....../_ . * ., o \...I przekaże ....../ ? o .. ~ \ ? serdeczne ...../ . * .... . o.\? życzenia ..../_ ,,~~ '. * ' _\_'w Święta ..../`~,, .. o.......\::::::Bożego .../ .* ...`' * ? ,',..\ :::: Narodzenia ../_.....o ..~~,, , _\... oraz wiele ./ .. * ......... ,, ~ ' \..... radości i /* .... o ..._~`'*...o \....nadziei `-,,~'`' ...* ... _ ,-´.......w Nowym ........":-------:".......2010 Roku!!!!))
SoMeS Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 i ja życzę wszystkim Klubowiczom Zdrowych, Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia i by ten nadchodzący rok był rokiem zmian na nowsze modele
Krzy0 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Duzo zdrowia, eeee... to banalne duzo sexu , aaaa... to normalne duzo kasy, yyyy... nie wiem skad... Oj po prostu Wesolych Swiat:-):-):-):-*:-*:-* Nie liczy sie jak liczy sie gest.Wesolych Świąt!
keżor Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 ja też życze wszystkim Wesołych Świąt PS. Uwielbiam życzenia Ctrl+C , Ctrl+V ,ciekawe ilu z was wymyśliło samemu te życzenia bo np. te od Krzy0 dostałem już w kilku SMS'ach :gwizdanie:
wojtekce Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Wesołych Pogodnych Zdrowych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku życzę ja
mireko Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zdrowych,pogodnych,wesołych,rodzinnych i dobrych Świąt Bożego Narodzenia składa Mirek.
Guregoru Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Stołów pięknie ozdobionych. jadłem suto zastawionych i prezentów z dwa tuziny, niech zazdroszczą Wam z rodziny. Żadnych sporów, żadnych kłótni i niech nikt nie będzie smutny. Grunt, to dobre wieść pożycie, a karpiowi darujcie życie. I wszystkiego co Wam trzeba, no i może gwiazdkę z nieba. Tego wszystkiego naj, najlepszego życzy Guregoru
MoorPH Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Wszystkiego najlepszego w te święta, by były one jeszcze lepsze niż poprzednie, dla wszystkich na forum.. i by Poziek nie czepiał się wszystkich jak zawsze.. :gwizdanie: Jeszcze raz wszystkiego naj życzą Dorota i Paweł Barańscy
rafalekx Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zdrowych, wesołych i wszystkiego co najlepsze życzę wszystkim
michu93 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Ja również życzę wam WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ____________________$$$ _____________________$$$$$ ___________________$$$$$$ _________________$$$$$$$ _______________$$$$$$$$_$$$$$$$$$$ ______________$$$$$$$$$$$$$$$$$$ _____________$$$$$$$$$$$$$$$ ____________$$$$$$$$$$$$$ ___________$$$$$$$$$$$$ __________$$$$$$$$$$ _________$$$$$$$$$ ________$$$$$$$$ _______$$$$$$$ ______$$$$$$ ______$$$$$ ______$$$$ ______$$$$ ______$$$_____$ $______$$___$$ __$$$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$ ____$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$____$ $_____$$$$ _______$$$ ________$ Małą gwiazdkę przed świętami Przyjmij proszę z życzeniami Może spełni się marzenie Białe Boże Narodzenie Lub, gdy przyjdzie Ci ochota Niech to będzie gwiazdka złota Bo, gdy spada taka z nieba Wtedy zawsze marzyc trzeba No, a jeśli tak się zdarzy, Że srebrzysta ci się marzy Możesz także taką zdobyć I choinkę nią ozdobić Gwiazda, gwiazdce zamrugała I choinka lśni już cała Naszych marzeń jest spełnieniem Bo jest piękna jak marzenie A pomarzyć czasem trzeba Każdy pragnie gwiazdki z nieba.
mcm Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Wesołych i spokojnych Świąt oraz sterty miłych prezentów pod choinką.
Zmija Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Wesołych Zdrowych Swiąt oraz wejscia w nowy rok pewnym zdecydowanym krokiem!
Flaha Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 wesołych i spokojnych Świąt a w Nowym Roku - spełnienia wszystkich marzeń i samych dobrych ludzi wokoło!
Rekomendowane odpowiedzi