grzes1150 Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Zdrowy AFN jak nie ma -25 to po jednym zagrzaniu świec zagada od strzała nawet po 2 dniach postoju- ja tak miałem A teraz to inna bajka bo czy zima czy lato pali tak samo
dawkol-d1 Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 No u mnie niestety jęczy rano, że mu ciężko Po 5 latach wypadałoby świece żarowe wymienić to zacznie odpalać jak należy
miro_x Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 u mnie dzisiaj odmówiła współpracy wycieraczka i to od kierowcy. Za cholerę nie chce przylegać do szyby tylko zrobił się łuk i tak sterczy i wyciera tylko końcami. Może jak się ociepli to wróci.
Góral.tz Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Opublikowano 2 Lutego 2012 czas ruszyć z wątkiem ja dziś - 18 za drugim razem ale coś nie może do 90 dobić temperatura
pepik Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 tu też odkopany podobny temat http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=59960.120
krzysaudi Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 U mnie rano przy -22 odpalił za pierwszym strzałem , jednak przy wyjezdzie przetarłem się o zaspę lodowatego śniegu i mój pikny zderzaczek S4 deczko popękał Już znajomy lakiernik zaczął ogarniać temat ...
Kowi87 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 U mnie rano przy -22 odpalił za pierwszym strzałem , jednak przy wyjezdzie przetarłem się o zaspę lodowatego śniegu i mój pikny zderzaczek S4 deczko popękał Już znajomy lakiernik zaczął ogarniać temat ... a jak dobrze pamietam to nówka sztuka nigdy nie używany był tak zachwalałes, od przetarcia popękał to był klejony, abs nie pęka od czegos takiego, rok temu spotkałem sie ze znakiem przy -15 i nie pękł :gwizdanie: no ale szkoda bo jednak to jest strata proponuje połaczyć wątki http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=59960.120
Czaro_22 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Rozwalony aku mam co prawda ale daje rade za 1-szym bądź drugim razem
krzysaudi Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Ta ...Właśnie dlatego boli mnie to . Ten śnieg w dotyku przypominał ścianę betonową , więc wcale się nie dziwię że pękł . Całe szczęście że lakiernik gliglacz opanowuje takie zderzaczki z zamkniętymi oczami . Przy okazji porobię kilka poprawek po wcześniejszych właścicielach .
Góral.tz Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Opublikowano 2 Lutego 2012 a nie dziś korek z baku wyparował :gwizdanie:
ostry785 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 U mnie dzisiaj -23 i za pierwszym.... ale ciężkim pierwszym razem....
tomekSSK Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 A moja taka upierdzielona jest od soli i błota że szkoda gadać ;( Przydałoby się niebawem myjkę odwiedzić.
albi281 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 A u mnie niestety kłopociki,mimo wielokrotnego grzania audusia odpala za 3-5 razem ale wygląda to tak jak bym silnik rozrusznikiem rozpędzał
Góral.tz Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Opublikowano 2 Lutego 2012 A u mnie niestety kłopociki,mimo wielokrotnego grzania audusia odpala za 3-5 razem ale wygląda to tak jak bym silnik rozrusznikiem rozpędzał może po prostu aku już nie ma kopa
albi281 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 A u mnie niestety kłopociki,mimo wielokrotnego grzania audusia odpala za 3-5 razem ale wygląda to tak jak bym silnik rozrusznikiem rozpędzał może po prostu aku już nie ma kopa aku kręci jak wściekły,bardziej się obawiam czy nie coś z paliwem,a podrzuci ktoś jak spr. świece?
miro_x Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 u mnie świeczki wymienione ze 3 lata temu, aku nowe z jesieni. Pali od kopa i nawet nie wywala "BREMSE" Jest ok. Jedynie problem z termostatem pewnie. Nie jestem w stanie go zagrzać. Wskazówka leży.Czujniki też chyba ok.
Rekomendowane odpowiedzi