Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kto, Gdzie, Kiedy , Kogo widział

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mordują tam u was ostatnio :decayed:

---------- Post dopisany 10-03-2013 at 23:11 ---------- Poprzedni post napisany 09-03-2013 at 13:13 ----------

Pozdro dla kierowcy b5 sedana ZBI..... z klubowa naklejka dziś ok 23 przed dworcem głównym PKP kolumba:hi:

Sory ze tak jak cham przejechałem kabaryna widząc ze chcesz wyjechać z parkingu ale dziecka szukałem zaginionego:decayed:

Opublikowano

cos te dzieci u nas czesto gina... a kabaryną jaka sie poruszacie to jest to....?? pytam sie bo dzis byłem na wezwaniu serwisowym do sprajtera na brame portową....scierwo sie rozłozyło i zablokowało troche ruch....

Opublikowano

No sprintery to były dobre ale na euro a teraz to tylko wkurwiaja spalaniem ~18 :grin:

juz nie wspominając o gracji w wąskich uliczkach :facepalm:

Opublikowano

no cóż... jak sie pałuje to będzie smażyć... trzeba jezdzic z ECOsystemem jak wskazuje...:)

Opublikowano

Gik widziany o 18.15 koło biedronki na ku słońcu:hi:

Opublikowano

Czarne RS4 B6 na szczecińskich blachach z klubowymi ramkami, zauważone w niedzielę koło Galaxy. Pozdrawiam :)

Opublikowano
Czarne RS4 B6 na szczecińskich blachach z klubowymi ramkami, zauważone w niedzielę koło Galaxy. Pozdrawiam :)

nie bylo rs4 w b6

Opublikowano

nie bylo rs4 w b6

Znając naszych blacharzy i ich fantazję nie byłbym tego taki pewien :decayed::wink:

Tapnięte z SGS III

Opublikowano

nie bylo rs4 w b6

Znając naszych blacharzy i ich fantazję nie byłbym tego taki pewien :decayed::wink:

Tapnięte z SGS III

Widziałem w sumie tylko tył auta, a buda b6 do b7 jak dla mnie nie do rozróżnienia. Że to RS4 stwierdziłem właściwie po znaczku na klapie i tylnym zderzakiem z 2 rurami wydechowymi. :wink:

Opublikowano

nie bylo rs4 w b6

Tapnięte z SGS III

a jest u nas nawet w zachodniopomorskim taki wynalazek :grin::facepalm:

Opublikowano

chodzi Ci o niebieskie B5 -> RS B7

---------- Post dopisany at 09:01 ---------- Poprzedni post napisany at 09:01 ----------

chodzi Ci o niebieskie B5 -> RS B7 ?

Opublikowano

A co, robiłeś u siebie metamorfozę? :wink:

Tapnięte z SGS III

Opublikowano

Srebrne b5 sedan ZS 88**M z ramką klubową widziane dzisiaj o 15.30 na łokietka :hi:

Opublikowano

Jakiś czas temu widziane srebrne A4 b5 z ramkami klubowymi wjeżdżające do 8pplotu:)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dzisiaj zaparkowal kolo mojego audi granatowy Avant B6 tablica DGL na ulicy Wieckowskiego(rejon Kaskady) o godz 18 widzialem, Dzik to Ty? na smsa nie odpisales :whistling:

Opublikowano

Srebrna B5 Avant na 18 od s-line na Narutowicza około 13. Puszczaliśmy policję na sygnałach.

Czarna B5 w sedanie na czarnej feldze i lekkiej glebie koło szpitala na pomorzanach. Czas ten sam.

W obu przypadkach ramek klubowych brak, a szkoda bo ładnie by się w tych furkach wyglądały.

Opublikowano

Tak to moja czarna perła przerabiana na RS4 była w niedziele przy Galaxy - jestem z prawobrzeża i Berlina więc nie często bywam w city ale z chęcią wybiore się na jakiś zlocik

moja furka:

Zdj_cie0161.jpg

Zdj_cie0162.jpg

Zdj_cie0163.jpg

---------- Post dopisany at 19:26 ---------- Poprzedni post napisany at 18:35 ----------

1111.jpg

Opublikowano

I pisałem że widziałem RS4 B6, oczy mnie nie myliły. pozderki :decayed:

Opublikowano

z tymi audi RS4 to jak z BMW Mpower - wiecej jeżdzi Mpower'ów w PL niz fabryka wypuscila...

Opublikowano

Multitronic RS4 :polew: