Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kto, Gdzie, Kiedy , Kogo widział

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[/color]

Pozdro dla kolegi z bordo sedana :decayed: ZSD 12XXX stojąca w Kołobrzegu na ślepej uliczce przy porcie :hi:

Również pozdro :wink: W końcu zostałem gdzieś spotkany i zauważony przez kogoś z forum :grin:

To widzę że z ZSD jest już nas dwóch :)

[

3 :wink:

A Twoja była A4 jeszcze śmiga na klubowych ramkach?:wink:

Opublikowano

Tak, kolega też się zalogował na forum bo szukał info na temat centralki :wink: moja nowa też jest na ramkach, niebieski avant bez znaczków na tylnej klapie.

Opublikowano

Granatowa A4B5 Avancik na klubowych ramkach ZS----- widzianaw Szczecinie(Arkońskie) na światłach Chopina i śledzona :grin: do Wiosny Ludów.

pozdro i do zobaczenia na spocie

Opublikowano

w sobote widziane audi a4 b5 tablice ZDR w Bialuniu :wink:

Opublikowano

Widziany dziś kolega na ulicy Zaleskiego. Czarny sedan z klubowymi ramkami i naklejkami na przednich drzwiach. Wydech dwururka a kierowca w okularach. Pozdrawiam. Stałem obok.

Opublikowano

Ostatnio widziany srebrny B6 avant s-line z bixami na stacji diagnostycznej na ul. Kupieckiej :naughty:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dzisiaj az oczy ze zdumienia przecieralem jak Gik po moim Choszcznie jezdzil hehehe pewnie teraz chleje bo na wesele przyjechal z tego co widzialem :grin:

---------- Post dopisany 05-08-2013 at 10:53 ---------- Poprzedni post napisany 03-08-2013 at 17:30 ----------

Dzisiaj 9.30 na przyjaciół żołnierza w eryka skrecalo b6 zpl .... Czarna , pozdro

Jechałem za Toba na niebiesko :decayed:

Opublikowano

W sobotę po regatach coś około 1.30-2.00 nad ranem na S3 widziane srebna B6 1.8T. awancior na FZA

Szkoda że nie starczyło mi kucy żeby trzymać cały czas Twoją prędkość:decayed::hi::hi::hi:

Opublikowano
dzisiaj az oczy ze zdumienia przecieralem jak Gik po moim Choszcznie jezdzil hehehe pewnie teraz chleje bo na wesele przyjechal z tego co widzialem

A jeździł :P na razie do Choszczna szybko nie pojadę. Bo szykuje mi się mała mechanika ze swoim autkiem na miejscu :P

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pozdrowienia dla granatowej B5 z klubowymi ramkami widzianą na parkingu przy B16 ;) Akurat do swojej wsiadałem :P

Opublikowano
  • Autor

Gik dziś widziany :) zamieniliśmy słowo na czerwonym świetle :)

Opublikowano

ja wczoraj tez sie mijałem na szosie polskiej miedzy 16 a 17 z granatowa B5 Avant na klubowych ramkach... kilka razy już ja widziałem...

Opublikowano

Ostatnio na outlecie granatowy avant b5 taxi

I wczoraj z dzikiem na zakupach w Jysk na prawym wieszaków :grin:

Na tosta zapraszał ale wolałem szaszlyka :naughty::decayed:

Opublikowano

Ja jakieś 3 tygodnie z Martinezem w korku na europejskiej zamieniłem parę zdań :)

Opublikowano

A kto jeździ granatowym kombi po Pomorzanach? Kilka dni temu z rana pozdrawiałem na Powstańców Wlkp., ale nie kojarzę twarzy.

Opublikowano

Czyje czarne b6 avant na klubowych ramkach stało dzisiaj na ulicy Nowomiejskiej przy Pizzerii w Świdwinie w godzinach 12 i 20? :naughty:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

28.10 - 15:50 na podjuchach w kier. zdroj granatowy b5 avant (TAXI) ZS 9574Y z wlepą 3D A4 na klapietylnej

Opublikowano
Czyje czarne b6 avant na klubowych ramkach stało dzisiaj na ulicy Nowomiejskiej przy Pizzerii w Świdwinie w godzinach 12 i 20? :naughty:

Któregoś razu w świdwinie koło rynku też chyba widziałem to auto bo opis się zgadza, blachy miało ZGY :wink:

Opublikowano

A kto u nas ma czarne/granatowe b6 avant na polickich blachach ? Mrugałem w sobotę na kopernika, na naruta zrównałem się z kolegą a on nic.

A i jeszcze a4 b6 sedan na blachach PZ parkuje na parkingu strzeżonym na Piastów koło wydziału mechanicznego

Opublikowano
A kto u nas ma czarne/granatowe b6 avant na polickich blachach ? Mrugałem w sobotę na kopernika, na naruta zrównałem się z kolegą a on nic.

A i jeszcze a4 b6 sedan na blachach PZ parkuje na parkingu strzeżonym na Piastów koło wydziału mechanicznego

Ten avant to zdaje się tropico

Tapnięte z SGS III