speed22 Opublikowano 24 Listopada 2014 Opublikowano 24 Listopada 2014 Czyja furmanka stoi u Walasków?? Srebrne a4 w sedanie z klubową wlepą bodajże na ZSW??
marianek Opublikowano 25 Listopada 2014 Opublikowano 25 Listopada 2014 Granatowe b6 avant DGL z ramką widziane dzisiaj przed 14 na Mickiewicza
marianek Opublikowano 25 Listopada 2014 Opublikowano 25 Listopada 2014 Tak właśnie myślałem że to fura Marcina
tomekxp2 Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 (edytowane) Witam, dzisiaj ul. Krasińskiego przy Lidlu klubowa Audi rej. ZSL ... - fajnie się prezentuje na glebie Edytowane 28 Listopada 2014 przez tomekxp2
denveco Opublikowano 1 Grudnia 2014 Opublikowano 1 Grudnia 2014 (edytowane) Ustrzelony hazardzista 28.11.2014 - wygrałeś jakieś zielone chociaż czy audi w rozliczeniu zostawiłeś Edytowane 22 Grudnia 2014 przez denveco
MichauS Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Często widuje ładne czarne b7 cabrio pod salonem toyoty na mieszka. Chyba coti -ego
Ossek Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Denveco, jechałeś dzisiaj za mną Wilczą od Komuny Paryskiej około południa?
dzik Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Granatowe b6 avant DGL z ramką widziane dzisiaj przed 14 na Mickiewicza machaj wtedy intensywnie i kierunek na kawkę
marianek Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Granatowe b6 avant DGL z ramką widziane dzisiaj przed 14 na Mickiewicza machaj wtedy intensywnie i kierunek na kawkę Ale z tego co pamiętam Audi stało wtedy zaparkowane.
denveco Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) Denveco, jechałeś dzisiaj za mną Wilczą od Komuny Paryskiej około południa?Haha... Kogoś ustrzeliłem ale nie wiem czy to Ty Edytowane 9 Stycznia 2015 przez denveco
denveco Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Jak mnie było widać w lusterku ze zderzakiem od S4?? ;P
bediks Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Chyba dam na wino jakimś nurom zeby Ci te brewki zerwały , granica teraz miedzy przestępstwem a wykroczeniem to 437,50 zł to musiałbym 20 takich kplt zerwać i tak sie taka kwota nie uzbiera audi to nie BMW
Ossek Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Fajnie wygląda, ogólnie Twoje auto robi dobre wrażenie, zmieniłbym dosłownie może 2 rzeczy z zewnątrz, ale to kwestia gustu I szacun za to, że zawsze jak się mijaliśmy (kilka razy widziałem Cie już w tamtych okolicach), auto błyszczało Musisz być częstym klientem myjni
denveco Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Chyba dam na wino jakimś nurom zeby Ci te brewki zerwały , granica teraz miedzy przestępstwem a wykroczeniem to 437,50 zł to musiałbym 20 takich kplt zerwać i tak sie taka kwota nie uzbiera audi to nie BMW Oj się przyczepiełeś tych brewek Dla mnie auto wygląda wtedy bardziej agresywnie a i jak ktoś mnie widzi w lusterku to jest znak by zjeżdżał mi z drogi Zresztą nikt ich nie zerwie bo auto mam na strzeżonym parkingu poziomowym Fajnie wygląda, ogólnie Twoje auto robi dobre wrażenie, zmieniłbym dosłownie może 2 rzeczy z zewnątrz, ale to kwestia gustu I szacun za to, że zawsze jak się mijaliśmy (kilka razy widziałem Cie już w tamtych okolicach), auto błyszczało Musisz być częstym klientem myjni Obecnie mam już tylny zderzak od S4, potrzebuje jeszcze progi od S4 ale jest to dość kłopotliwy temat jak kosztowny... choć zderzak przedni i tylny wyniósł już 2 tys... i pewnie o tych rzeczach masz na myśli. Co do myjni to fakt jestem częstym bywalcem. Przecież Audi nie rdzewieje więc nie ma co oszczędzać na wodzie w obawie że zacznie gnić. W sumie auto musi się wyróżniać na tle innych Myślę nad polakierowaniem go także w czerwień ale z palety Ferrari z zewnątrz ale pewnie kosztowna impreza...
bediks Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Pozdro dla kierownika granat avanta b5 na klubowej ramce co dzis sie zajebal i z kaszubskiej w owocowa palnął w prawo w ślepy zaułek i musiał sie odwracać hehe
KUBAS2012 Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Ramka z przodu ? po lifcie.... ? Pytam z ciekawości ... bo swoją odstawiłem do lakierowania i mechanika Tylko że na prawymbrzegu .
Rekomendowane odpowiedzi