Armi Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Nie zamienił bym a4 na passata przeciez to krok w tył.
michu93 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 Nie zamienił bym a4 na passata przeciez to krok w tył. w cale nie prawda... passat jest duży, też wygodny i po za innym wyglądem to jest to samo. 110 na skórach z full wypasem będzie spoko tylko zanim sprzedamy audi to paska pewnie już nie będzie no ale to nic. Będzie a4 '98 albo 99 w automacie - też taką mamy na oku tyle, że ta jest daleko...[br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 18:26_________________________________________________może może mi ktoś pomóc w odnalezieniu nazwy mojego koloru? kod to LYZM tak bynajmniej pisze we wlepie a w necie znalazłem srebrny ale LY7M i w ogóle we wszystkich kolorach jakie widziałem to zawsze jest tak XX5X czyli litera litera cyfra litera a u mnie są same litery... to mnie dziwi trochę...
Michał Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 to Z to pewnie 2 http://der-b5.de/Au%C3%9Fenfarben_nach_Modelljahr_und_Lackcode.html#Modelljahr_1997[br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 22:15_________________________________________________albo 7 :>
michu93 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 no szukałem tam ale nic. zaraz wrzucę zdjęcie wlepy i tam wyraźnie pisze Z[br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 22:19_________________________________________________to by wyglądało tak: kolor to ALUSLIBER ale jak wpiszę w google "lyzm audi a4" to wyskakują niemieckie ogłoszenia i tam pisze alusliber lyzm
KANAL Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Nie zamienił bym a4 na passata przeciez to krok w tył. Tutaj chyba nie chodzi o to na co zamieni tylko ile zarobi... gora dwa tygodnie temu auto CerBa bylo wystawione jeszcze przez poprzedniego wlasciciela - cena 13 z hakiem do negocjacji Przegladam motoallegro codziennie Przeciez auto nie moze znudzic sie po 2tygodniach, jeszcze czlowiek nie zdarzy przerejestrowac a juz sie znudzilo albo cos sie trafilo? Powodzenia w sprzedazy i znalezeniu kolejnej okazji ... mojej nie sprzedam ale sam zastanawiam sie czy na wiosne nie kupic jakiejs a4, wlasnie na allegro widzialem avanta - 96rok, 110KM diesel, do wymiany maska i zderzak ktory pekniety jest w jednym miejscu... lampy sonary i blotniki po agrotuningu (jakies naklepki)... cena 8tys do negocjacji - zarejestrowany z klimatronikiem, relingami.
michu93 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 auto nam się nie znudziło, ale jakbyśmy sprzedali to kupimy a4 po I lifcie albo jakiegoś passata. No ale jak się nie sprzeda to będzie trzymana dłużej. Może do lata.
Skyliner89 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Ile razy można sprzedawać i kupować samochód...
Armi Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Ile razy można sprzedawać i kupować samochód... I za każdym razem płacić za rejestrację, przeglądy, ubezpieczenie czasem też. Bez sens.
michu93 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 zaczęło wam to przeszkadzać? Nie musicie czytać tego wątku i go komentować jak wam to przeszkadza.
jedrekx Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 podejrzewam, że po prostu nudzi ich co chwilę widywanie Twoich nowych wątków na góra 2 miesiące... jak chcesz zmienić znów na B5 to nie lepiej kupić od Twojego znajomego tej złotej?
michu93 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2010 podejrzewam, że po prostu nudzi ich co chwilę widywanie Twoich nowych wątków na góra 2 miesiące... jak chcesz zmienić znów na B5 to nie lepiej kupić od Twojego znajomego tej złotej? jak dołożysz to ok.[br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 22:11_________________________________________________wczoraj wymieniliśmy to co zostało, czyli: świece, wahacz prawy tylny, bo się okazało, że jeszcze ten pukał, oraz napinacz paska alternatora. Teraz jest już wszystko idealnie :>
kuba.olkusz Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 25500 to troche dużo jak za tamą złotą, zwłaszcza ze na wyposazeniu nic nie ma, skad ta cena ?
michu93 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 no tak. to nie nasze auto tylko jego. dal za nie 27500 o ile dobrze pamietam bo uparl sie tylko i wylacznie na ten kolor. ale to nie jest watek o jego aucie.
Olaf Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Cerb ty sie nie mozesz tak denerwowac spokojnie rezaj sobie ta audiczke i luz
Armi Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Cerb ty sie nie mozesz tak denerwowac spokojnie rezaj sobie ta audiczke i luz Po co ma rezać jak i tak zaraz sprzeda.
michu93 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 Cerb ty sie nie mozesz tak denerwowac spokojnie rezaj sobie ta audiczke i luz Po co ma rezać jak i tak zaraz sprzeda. właśnie. zresztą piszcie co chcecie. Nie przeszkadza mi to. Każdy z was może myśleć sobie jak chce. [br]Dopisany: 09 Styczeń 2010, 15:17_________________________________________________no i po krzyku... autko dostało nową ori mordkę, i na dniach brewki out.
f16mysliwiec Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 no KURDE MIALA BYC POLIFTOWA W NOWYM ROKU ;P
michu93 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2010 no KURDE MIALA BYC POLIFTOWA W NOWYM ROKU ;P no ale ten rok to nie tylko styczeń, ale też 11 pozostałych miesięcy [br]Dopisany: 25 Styczeń 2010, 14:40_________________________________________________Autko już wygląda tak jak powinno: brewki wywalone. jak komuś się podobały to mogę odsprzedać.
wojciu0308 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 juz mi sie bardziej podoba jak tam nie sprzedajesz auta??
Rekomendowane odpowiedzi