mrogal Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 I odbilo mi i na ten sezon chce wyrezac Body S4/RS4 hoj to ja sie wycofuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Takie tam zdjecia licznika z trasy ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 I odbilo mi i na ten sezon chce wyrezac Body S4/RS4 no to S czy RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zaniedługo widok seryjnego polifta na forum to będzie nieżly rarytas, jak wszyscy zaczną swoje plany realizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 I odbilo mi i na ten sezon chce wyrezac Body S4/RS4 taaaa i do tego avanta :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 I odbilo mi i na ten sezon chce wyrezac Body S4/RS4 taaaa i do tego avanta :decayed: Bardzo smieszne :polew:okazalo sie ze zderzak na tyl to do awanta;/ chcialem przod zderzak RS a tyl zderzak S ale niewiem czy wyjdzie teraz ze zdesiem na tyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olaf Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 fela ogien !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maron_d Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Widziany dzisiaj w trzebnicy często latasz tą trasą? pozdrowienia dla Kolegi wlasnie tak myslalem ze ktos z klubu mi mrógal wiec odposcilem e awaryjnymi zdarza mi sie czesto latac ta trasa bo mam dziewczyne w Krotoszynie:) Też daleko nie mam, całe 12 km Jeździ się w inne okolice i nawet nie przypuszcza się, że tyle ludzi z forum tam można spotkać P.S. Skoro latasz przez Trzebnicę to pewnie A4 śmigasz, nie lepiej Ci DK11 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Widziany dzisiaj w trzebnicy często latasz tą trasą? pozdrowienia dla Kolegi wlasnie tak myslalem ze ktos z klubu mi mrógal wiec odposcilem e awaryjnymi zdarza mi sie czesto latac ta trasa bo mam dziewczyne w Krotoszynie:) Też daleko nie mam, całe 12 km Jeździ się w inne okolice i nawet nie przypuszcza się, że tyle ludzi z forum tam można spotkać P.S. Skoro latasz przez Trzebnicę to pewnie A4 śmigasz, nie lepiej Ci DK11 ? Jak wprowadza Bramki to pewnie bede wlasnie jezdzil DK11 [br]Dopisany: 04 Luty 2012, 14:06_________________________________________________ :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Kolego autko super i ta fela robi swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Egon jak walka z zderzakiem? Znalazłeś magika co ogarnia taki temat dobrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Bardzo fajne kółko jaką tą lotkę kupiłeś w stylu "M3" ? mam nadzieję że tą taką zgrabną malutką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Egon jak walka z zderzakiem? Znalazłeś magika co ogarnia taki temat dobrze? Najlepsze jest to ze zderzak kupilem przerobiony na przod gosciu niewiedzial ze byl przerabiany teraz szukam jakiegos Magika kto mi zrobi tył z kombika na sedana oczywiscie RS [br]Dopisany: 08 Luty 2012, 14:52_________________________________________________ Bardzo fajne kółko jaką tą lotkę kupiłeś w stylu "M3" ? mam nadzieję że tą taką zgrabną malutką Lotke dokladnie taka kupilem [br]Dopisany: 08 Luty 2012, 14:52_________________________________________________ Kolego autko super i ta fela robi swoje dziekowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 teraz szukam jakiegos Magika kto mi zrobi tył z kombika sedana oczywiscie RS a nie lepiej polifta eS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Egon jak walka z zderzakiem? Znalazłeś magika co ogarnia taki temat dobrze? Najlepsze jest to ze zderzak kupilem przerobiony na przod gosciu niewiedzial ze byl przerabiany teraz szukam jakiegos Magika kto mi zrobi tył z kombika na sedana oczywiscie RS [br]Dopisany: 08 Luty 2012, 14:52 to się nazywa fart pozazdrościć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 teraz szukam jakiegos Magika kto mi zrobi tył z kombika sedana oczywiscie RS a nie lepiej polifta eS? Michal niema nigdzie jak by dostal polifta to bym kupil sa tylko przed lifty a mi sie niepodoba ;/ to wole kupic zwykly poliftowy z A4 pod PDC i zrobic w jedna calosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Egon jak walka z zderzakiem? Znalazłeś magika co ogarnia taki temat dobrze? Najlepsze jest to ze zderzak kupilem przerobiony na przod gosciu niewiedzial ze byl przerabiany wrzuc foto przerobien od srodka i ogolnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Egon jak walka z zderzakiem? Znalazłeś magika co ogarnia taki temat dobrze? Najlepsze jest to ze zderzak kupilem przerobiony na przod gosciu niewiedzial ze byl przerabiany wrzuc foto przerobien od srodka i ogolnie Mam tylko jedno zdjecie z aukcji a zderzak mam w garazu czeka na Wiosne na dole jest zwerzony i u góry jest tez po przycinany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 teraz szukam jakiegos Magika kto mi zrobi tył z kombika sedana oczywiscie RS a nie lepiej polifta eS? jak z przodu RS to i z tyły RS, a nie jakiś ulep z przednim z RS'a, a tylnym z eS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Egon jak walka z zderzakiem? Znalazłeś magika co ogarnia taki temat dobrze? Najlepsze jest to ze zderzak kupilem przerobiony na przod gosciu niewiedzial ze byl przerabiany wrzuc foto przerobien od srodka i ogolnie Mam tylko jedno zdjecie z aukcji a zderzak mam w garazu czeka na Wiosne na dole jest zwerzony i u góry jest tez po przycinany szkoda ze jedno bo na nim gowno nie zwerzenie widac na dole pochlapany glina na gorze wyrzniete w ori plastikowym profilu mierzyles to do auta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi