egon47 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Pod tytułem znajdz różnice... KIEDYS TERAZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 egon a na cholerę Ci ten pasek na chromu na listwach ps pieknie sie autko prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 egon a na cholerę Ci ten pasek na chromu na listwach ps pieknie sie autko prezentuje Bo jest piekny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 egon a na cholerę Ci ten pasek na chromu na listwach ps pieknie sie autko prezentuje Bo jest piekny aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 egon a na cholerę Ci ten pasek na chromu na listwach ps pieknie sie autko prezentuje Bo jest piekny :polew: :polew: :polew: :polew: egon a na cholerę Ci ten pasek na chromu na listwach ps pieknie sie autko prezentuje Bo jest piekny aha MARCIN a czy ty nie wiesz że ykk jest wielkim "zwolennikiem" wszelakiego stuffu co się zwie chrom :kox: EOT egon będzie okazja w realu to dokładnie obejrzę te Twoje lampy, super się prezentują w ciemnej odmianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Egon, tyle razy Ci mówiłem...wywal te chromy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 26 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Foty ze zloty Battalionu [br]Dopisany: 07 Wrzesień 2011, 20:37_________________________________________________No i doczekalem sie wymarzonych felg BBS ASA Revolution 19" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konus Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Teraz tylko naklejki BBS i będzie :kox: Trochę wyżej tył stoi czy mi się wydaje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 26 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Tak tyl wyzej stoji na szybko ustawialem gwint[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2011, 18:13_________________________________________________Ale spokojnie na przyszly sezon beda dekielki i obnizony tyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 jakby tak wypolerować rant, obniżyć tył, wywalić chromy i zmienić grill to nawet by to jako wyglądało :gwizdanie: dobre kółko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 i żem sie wkur... SKĄD masz taki zajebist///y szalik???? [br]Dopisany: 26 Wrzesień 2011, 20:12_________________________________________________ jakby tak wypolerować rant, obniżyć tył, wywalić chromy i zmienić grill to nawet by to jako wyglądało :gwizdanie: amen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 i żem sie wkur... SKĄD masz taki zajebist///y szalik???? [br]Dopisany: 26 Wrzesień 2011, 20:12_________________________________________________ jakby tak wypolerować rant, obniżyć tył, wywalić chromy i zmienić grill to nawet by to jako wyglądało :gwizdanie: amen Powiem Ci Michal czytasz w moich myslach zima dlugo wiec kase trzeba uzbierac i dopiescic ja :gwizdanie: Marcin szaliczek mam z Ogolnopolskiego zlotu Bukowina Tatrzańska w tym roku [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2011, 18:03_________________________________________________Profesionalna sesja zdjeciowa by Rymcio:kox: [br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 16:40_________________________________________________Zrobiłem te zdjecia z mysla o kalendarzu ktore proponujecie zebym wyslal?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 ja bym słał to, najlepsze z tego co pokazałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgadzam się (nie widać chromu ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 ja bym słał to, najlepsze z tego co pokazałeś to albo to co jest pod nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Co ty masz na listwach? Chrom na metry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Co ty masz na listwach? Chrom na metry? ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 http://s7.postimage.org/g0q4204pj/DSC_6889.jpg http://s9.postimage.org/b5abm76aj/DSC_6896.jpg Mi się te dwa podobają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swir88 Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 To co slepy jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 To co slepy jestem za ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi