prodi5 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 ja robilem przekladke i wyszlo spoko moge warsztat polecic wszystko dziala jak nalezy audi a4 99 i passat b5 2005 jak jest przeglad oki to urzad nie ma prawa nie zarejestrowac u mnie to bez problemow przebieglo. nike 21 a mozesz mi powiedziec jak diagnosta pozna ze to przekladka? he he jak jest dobrze zrobione to nikt nie pozna
Armi Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Jakoś ze zdjęć można poznać, to diagnosta nie pozna
nike21 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 nike 21 a mozesz mi powiedziec jak diagnosta pozna ze to przekladka? nr VIN
prodi5 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 po numerze vin nie poznasz gdzie auto jezdzilo tzn czy mialo kierke z prawej czy z lewej a diagnosta nie pozna chyba ze jakis paprok ci robil i nie zrobil tego jak nalezy tylko fuszere odwalil
MAJKI Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 W ASO jak podałem VIN to odrazu wiedzieli że to Anglik to co jasnowidze tam pracują ???? Zresztą poczytaj forum o anglikach http://forum.angliki.info/sprzedaz-anglika-po-przekladce-czy-informujecie-klientow-vt253.htm
prodi5 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Normalne ze przy sprzedazy poinformowalbym ze to byl anglik bo jezeli nie to gosc jak sie dowie moze odstapic od umowy
Michał Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 po numerze vin nie poznasz gdzie auto jezdzilo tzn czy mialo kierke z prawej czy z lewej a diagnosta nie pozna chyba ze jakis paprok ci robil i nie zrobil tego jak nalezy tylko fuszere odwalil w numerze VIN zawarta jest informacja o tym na jaki rynek auto zostało wyprodukowane, więc niezależnie od tego czy robił to paprok, ASO audi czy nawet papież, idzie to sprawdzić A tak właściwie to nie poinformowanie kupującego o przekładce nie podchodzi pod oszustwo?
MAJKI Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Ta Toyota jest "profesjonlanie" zrobiona http://moto.allegro.pl/item888968249_toyota_hilux.html
prodi5 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 No wlasnie w jakiem kraju a wiesz ze w Anglii sa tez sprzedawane auta z kierownica po lewej stronie? Dokladnie jezeli nie poinformujesz kupujacego a zorientuje sie po jakims czasie to ma prawo odstapic od umowy
MoorPH Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Ta Toyota jest "profesjonlanie" zrobiona http://moto.allegro.pl/item888968249_toyota_hilux.html :polew:
Michał Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 No wlasnie w jakiem kraju a wiesz ze w Anglii sa tez sprzedawane auta z kierownica po lewej stronie? Dokladnie jezeli nie poinformujesz kupujacego a zorientuje sie po jakims czasie to ma prawo odstapic od umowy Audi??
Wandej Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 mechanicznie z przełożeniem A4 nie ma problemu... Chciałem kupić angola i oglądałem jednego którego gościowi przekładał znajomy mechanik... Ale jeżeli nie ma sie dostępu do tanich części to b6 się nie opłaca przekładać Ja w angolu bałbym się jedynie o elektrykę bo z tym ponoć są problemy po dłuższym użytkowaniu jak nie jest zrobione profesjonalnie :gwizdanie:
prodi5 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Wandej dokladnie jak ci jakis klepak ma to zrobic to lepiej sobie odpuscic znam dobry warsztat w ktorym tylko vw i audi przekladaja profesjonalnie u mnie w vw wszystko spoko a audi spirprzyli mi mechanicy z mojej miejscowosci jak dalem im do wymiany cewki pourywali mi koncowki od rury ktora do przepustnicy idzie zakleili nawet w srodku i powiedzieli ze nie ma paliwa he he a nawet rezerwa sie nie swiecila teraz tocze z nimi boje o wymiane rury na nowa bo jak im pokazalem to sie od razu przyznali tylko ze juz tydz czekam i nic. poltora roku temu koszt przekladki audi 6000 na gotowe a passata 7500 czyli wsztstko zalezy od tego za ile kupisz angola mi sie udalo tanio i mam autka za 60 % wartosci rynkowej w Polsce
alvaro Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 U nas tak samo ostro jadą z przekładkami - tyle że j**ane angole zaniżają ceny normalnych aut... B6\B7 - przerabia się super bo ma symetryczną grodź i nie ma ingerencji w karoserięauta tak jak jest to w przypadku Passata 3B\3BG , Dobrze przerabia się Golfa IV\V, Polo bo one mają ścianę wklejaną (i wkręcaną) i też nie ingeruje się w budę...
prodi5 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 no jak dobrze przerobione to nie ma roznicy w jezdzie bo widzialem pzre aut "dobrze" przerobionych he he
Thom4s Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Alvaro, a jak jest z A3 '98, bo myślę nad przekładką w swojej.
prodi5 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Tom moge Ci podac adres dobrego kolesia od przerobek chyba ze sam chcesz robic przedzwonisz i sie dowiesz wszystkiego
Thom4s Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Tom moge Ci podac adres dobrego kolesia od przerobek chyba ze sam chcesz robic przedzwonisz i sie dowiesz wszystkiego A skąd on jest?
prodi5 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Dolnoslaskie ale przerobilem u niego vw i audi i chodza spoko
1991Kamil Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 A jak jest z rejestracją auta z kier. po prawej stronie w PL. Podobno nie da się. Przed chwilą w radiu słyszałem, pisało też na Onecie, że Naczelny Sąd Administracyjny podtrzymał to, ale każdy przypadek będzie rozpatrywany z osobna.
Rekomendowane odpowiedzi