1991Kamil Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 No dobre :> Szkoda mi tylko tego Audi, które ucierpiało
Damian0911 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 dobrze ,że u nas w Polsce są służby, które cały czas czuwają i niema takich jaj
Guregoru Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 dobrze ,że u nas w Polsce są służby, które cały czas czuwają i niema takich jaj :polew:
tomaszu Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Czy naprawdę nie da się wyjść z tego cało? Chciałbym się znaleźć w podobnej sytuacji.
Hugo Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Czy naprawdę nie da się wyjść z tego cało? Wyjść się da......przez drzwi i stanąć obok
Guregoru Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Czy naprawdę nie da się wyjść z tego cało? Chciałbym się znaleźć w podobnej sytuacji. Da się tylko ludzie panikują i naciskają hamulec a po takiej reakcji to już nic tylko zamknąć oczy i czekać na d*p myślę że nie trzymając hamulca i operując gazem tudzież ręcznym do pomocy dało by radę wyjść w miarę cało z czegoś takiego
Damian0911 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 e no Brecht ludzie zobaczyli pierwszy raz śnieg i spier... z samochodów. ale niechciał bym sie znaleźć w ich miejscach to przykre jedziesz 20km/h i nie możesz nic zrobić
domjenick Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 ...ostatnio vanem w pracy prawie sie nie wyrobilem na zjezdzie ze skrzyzowania-lod i nic nie pomagalo-van po prostu sunął na inne auto,a ja juz tylko czekalem,az sie stuknie ,ale jakos sie zatrzymal,pewnie z gorki nic by mi vana nie uratowalo...
miron78 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 dobrze ,że u nas w Polsce są służby, które cały czas czuwają i niema takich jaj powiadasz u nas nie ma takich jaj śmieszne wypadkiOstra jazda bez trzymanki[br]
karolasterka Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 ostra jazda powiem tylko szopa jak nic
OLO_GDA Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 dobrze ,że u nas w Polsce są służby, które cały czas czuwają i niema takich jaj hehe, w radio dzis dobry tekst slyszalem... jacy sa najmniejsi ludzie na na swiecie??? polscy drogowcy - wystarczy 5cm śniegu a ich już nie widać :polew:
domjenick Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 dobrze ,że u nas w Polsce są służby, które cały czas czuwają i niema takich jaj hehe, w radio dzis dobry tekst slyszalem... jacy sa najmniejsi ludzie na na swiecie??? polscy drogowcy - wystarczy 5cm śniegu a ich już nie widać :polew: olo :polew:
Guregoru Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 dobrze ,że u nas w Polsce są służby, które cały czas czuwają i niema takich jaj hehe, w radio dzis dobry tekst slyszalem... jacy sa najmniejsi ludzie na na swiecie??? polscy drogowcy - wystarczy 5cm śniegu a ich już nie widać :polew: Taka niestety prawda
Tomek__ Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 dobre akcje w szczecinie są aż się boje w piątek tam jechać
vdm Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Ja w sobotę jadę do Francji w delegację swoją audiczką . 2000 km w jedną stronę, aż się boję po tym co mówili dzisiaj w wiadomościach, o drogach w DE i FR
domjenick Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Ja w sobotę jadę do Francji w delegację swoją audiczką . 2000 km w jedną stronę, aż się boję po tym co mówili dzisiaj w wiadomościach, o drogach w DE i FR ...no samolotem tez tam nie dolecisz...
KANAL Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Powiedzcie kto bedzie sprawca takiego zdarzenia jak te w szczecinie? Kto dostanie mandat? Niezastowali predkosci do warunkow? Przeciez tam jest sam lod, moim zdaniem zarzadca drogi powinien poniesc konsekwencje. To samo jest u mnie w miescie na glownym skrzyzowaniu... ciezko wyhamowac nawet jadac 20km/h i kto ponosi wine za wjechanie w pupe... ehhhhhh, dodam ze nikt tego skrzyzowania nie posypal od piatku a mamy czwartek
Rekomendowane odpowiedzi