Vito_ Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2010 albo ja źle widzę albo prawa szyba pasażera nie jest przyciemniana? a od kierowcy jest? Widocznie złudzenie na foto:) przyciemnione są wszystkie, tył smoła, przód troszkę mniej.
crxmen Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 ladna furka coraz wiecej ziomkow z crx.info tutaj sie pojawia
Vito_ Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2010 Noooo kogo ja tu widzę Nawet swego czasu była okazja się na zlocie w Krakowie browarkiem stuknąć :> Po 2 Hondach padł wybór na S4 ale powrót do crx-a i tak planuje tym razem jedyna słuszna generacja czyli II, jako 2 auto na KJSy wybebeszone D16 :gwizdanie: Co do eSy to z nowości w najbliższym czasie wyleci short-shifter i wleci seryjny mechanizm zmiany biegów...
PiterA4 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 super autko naprawde i zajebiaszczy motorek
wicek2.8 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 piękna eSka ah... i te 3xxkm szacun
przemo86 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 piękna no i ten silniczek zapraszamy na spoty http://www.a4-klub.pl/smf/spot_poznanski_niedziela_1600-t16926.0.html
ajax Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Kolejna eS...bedzie kogo objezdzac Gratki! P.S. Nikt nie placze, ze ma zamontowana instalacje LPG?
KOval81 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 .Sam się właśnie dziwię, że nikt Cie nie objechał, zjadł i zakąsil jakimś czopem za LPG. Mam nadzieję, że dobrze na gazorze hula, bo sam myślałem o czymś takim do zabawy jako 2 auto
Madas Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 bardzo ładna furka ... miałem okazję widzieć na żywo :good:
Kolkov Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 za***ista dawaj foty środka jeszcze P.S. Nikt nie placze, ze ma zamontowana instalacje LPG? czemu płakać, w sumie gdybym nabył S to też bym ją zagazował
MARCIN607 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 piękne auto, es to es zadowolenia z auto życzę i mocy mocy mocy i trochę szmocy :polew: ps też chcę S
Vito_ Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2010 Kolejna eS...bedzie kogo objezdzac Gratki! P.S. Nikt nie placze, ze ma zamontowana instalacje LPG? Jak na serie z virusem wydaje mi się że nie najgorzej lata EVO X poległo na 1/4 :gwizdanie: Co do LPG moja studencka kieszeń nie wyobraża sobie lania paliwka na codzień Dzięki wszystkim za pozytywne komentarze, narazie jeszcze eSa idealna nie jest ale będę ją skutecznie doprowadzał do coraz lepszej kondycji
KOval81 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Studencka, czy nie studencka - u nas utarło się jedno dziwne przekonanie, że jak założysz LPG, to znaczy, że winien byłeś się 100x zastanowić, kupić diesel'a, albo jakiegoś małego benzyniaka i wtedy go zagazować. Powiem szczerze, że zrobił bym to samo i to nie ze względu na to, że nie mam kasy, ale na to, żebym miał przyjemność z jazdy i się nie spuszczał na stacji Bardzo fajne autko - oby służyła bezawaryjnie
Buba Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 del sola pamietam z crx-info [br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 16:57_________________________________________________hteb juz odpadl bo sprzedal eSe
Vito_ Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Opublikowano 25 Listopada 2010 Edit 22.01.2010 Jako, że auto całkiem żwawo pomyka naprzód, trzeba było pomyśleć nad nieco skuteczniejszym hamowaniem maszyny Jaki śniegi odpuszczą będzie montaż i zobaczymy jak to się będzie sprawować :gwizdanie: Buba miło spotkać kolejną osobę z crx-info , ale wybacz nie pamiętam czym tam pomykałeś wtedy :embarrassed:Jakbyś przypomniał może pokojarzę... Edit 26.01.2010 LPG dziś ogarnąłem:) okazało się, że jeden wtrysk był strzelony, został dziś wymieniony na nowy i teraz auto kręci się wyżej na LPG do ok 6tys obr. Latem przy wyższych temperaturach i pełnym baku powinno być jeszcze lepiej, bo na dziś miałem ok pół zbiornika... Edit 2. 12.05.2010 niecałe 2 miesiące temu "wysrała się skrzynia biegów" wczoraj zakończyłem kompletowanie części i auto już się składa, nie życzę najgorszemu wrogowi takiej awarii, koszta zabijają:/ Edit 3. 3.11.2010 Auto w międzyczasie dostało na przód nawiercane zimmermany i została wykonana zabudowa wskaźnika doładowania w środkowy nawiew. W związku z zakupem civica do KJSów, audi dostaje rolę dupowozu także mody będą przebiegały w zwolnionym tempie Edit 25.11.2010 Pełne lampy przód po 2 lifcie leżą i czekają na montaż W drodze do mnie konsola 2 din po 2 lifcie i ori navi plus Myślę, że będzie sporo ładniej
wojciu0308 Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 kurwiszszszko niezle ale LPG
Coleman Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 piekna furka ladny silniczek i fele ladne takie mi sie podobaja
Buba Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 hehehe byla czarna d16z5 i d16a9 jesli chodzi o skrzynie to norma, padaja jak muchy lepiej kupic jakas uzywke niz sie w remont bawic (nowa w ASO 28 tysi z wymiana)
Vito_ Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2010 No i część gadgetów w domku, czekam na reszte paczek
Rekomendowane odpowiedzi