Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ARJ] Prawdopodobnie najlepiej wyposażone A4 B5 w PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak jest tylko bix dojdzie :wink4:

:good:

A długie fabryczne zostawiasz czy przerabiasz na dzienne :mysli:

Opublikowano
  • Autor

szczerze chyba nie, z takiego względu że lubię jeździć na xenonie w dzień bo budzi większy respect na drodze :decayed:

Opublikowano

szczerze chyba nie, z takiego względu że lubię jeździć na xenonie w dzień bo budzi większy respect na drodze :decayed:

:decayed: to fakt

ja za tydzień moze wrzuce jakis filmik jak to sie prezenci :naughty:

Opublikowano
  • Autor

no ja przed założeniem zrobię foto jak będzie ciemno z xenonami i potem z bixenonami

no i będzie trzeba sprawdzić na google earth czy nas widać z księżyca jak to dawid powiedział :polew:[br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 15:26_________________________________________________new mod :naughty:

xxxxxxo.jpg

Opublikowano

czemu nie masz ramki grilla na czarno maźniętej :mysli:

ładnie pasuje do sreberka

Opublikowano

Do sreberka pasuje, do chromu już nie bardzo ;)

zasada spójności :gwizdanie:

Miejsce na logo jest ok :good: Kowi tak ma i Rafałek, gwerty i pewnie ktoś jeszcze.

Chociaż ja jak zobaczyłem dziś to logo na moim dywaniku to myślałem, że :sick3::wink4:

Opublikowano

Do sreberka pasuje, do chromu już nie bardzo ;)

zasada spójności :gwizdanie:

Miejsce na logo jest ok :good: Kowi tak ma i Rafałek, gwerty i pewnie ktoś jeszcze.

Chociaż ja jak zobaczyłem dziś to logo na moim dywaniku to myślałem, że :sick3::wink4:

racja, nie zauważyłem że ma wokół szyb jeszcze

P.S Tomasz, sam wymieniałeś spręzyny czy w warsztacie? Bo mi by sie nie chciao samemu, kupa roboty. Jeśli w warsztacie to ile płaciłeś?

Opublikowano
  • Autor

w warsztacie mi robili, ciężko mi powiedzieć ile bo za więcej prac płaciłem, ale około 100-150zł za komplecik u nas wołają

Opublikowano

w warsztacie mi robili, ciężko mi powiedzieć ile bo za więcej prac płaciłem, ale około 100-150zł za komplecik u nas wołają

to nie jest źle
Opublikowano
  • Autor

no sporo pracy przy wymianie, mechanik kręcił nosem :decayed:, w najbliższych dniach zakładam rozpórkę przód :gwizdanie:

Opublikowano

no sporo pracy przy wymianie, mechanik kręcił nosem :decayed:, w najbliższych dniach zakładam rozpórkę przód :gwizdanie:

ja ostatnio wyjmowałem wszystkie amory z mojego rozbitka i wiem ile trzeba się napocić a weź zmień spręzyny i jeszcze to włóż :disgust:
Opublikowano
  • Autor

ja ostatnio wyjmowałem wszystkie amory z mojego rozbitka i wiem ile trzeba się napocić a weź zmień spręzyny i jeszcze to włóż :disgust:

ale przecież w quattro masz dużo łatwiej z tyłu bo nie musisz chyba boczków ściągać :mysli:

Opublikowano

ale przecież w quattro masz dużo łatwiej z tyłu bo nie musisz chyba boczków ściągać :mysli:

własnie nie wiem, nie patrzyłem jeszcze :decayed:

Opublikowano
  • Autor

własnie nie wiem, nie patrzyłem jeszcze :decayed:

przejrzyj wątek moskala :polew:, on miał foty, wymiana z tego co wiem była dużo łatwiejsza :wink4:

Opublikowano

ładny srebny madafaka :good: recaro :kox:

Opublikowano
  • Autor

ładny srebny madafaka :good: recaro :kox:

dziękuje, ale kurację spa jeszcze ma przed sobą :kox:

Opublikowano

i tak jest :kox: felge jakaś moze lepsza zapodaj :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

w planach felgi z RS6 18" i gwint, ale to raczej nie tak szybko, 17" nie najgorzej wyglądają i jest jeszcze w miarę wygodnie :wink4:

Opublikowano
:good: bedzie gites :good:
Opublikowano
  • Autor

wpadła górna rozpórka

obraz020u.jpg