MARCIN607 Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 musti śliczne to Twoje autko- fajny kolorek- koło też robi robotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 musti śliczne to Twoje autko- fajny kolorek- koło też robi robotę. a myślałem że chociaż Tobie się nie spodoba fenk you :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 kupiłeś TT ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Dziś zabrałem się za polerowanie kółek potem przyszły tajemnicze pudełeczka a w nich : Dekle do felg i Kosz 2Din , Klimatronik , RNS-e nie zrobiłem niestety zdjęcia , ale dostałem też nową chłodnicę która mi ostatnio padła na chwilę obecną gratisów tyle [br] Dopisany: 12 Sierpień 2011, 21:34_________________________________________________ Kilka fotek ze zlotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Ciekawe kto jezdzil tym wozem w nocy na ZLOCIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 1 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Ciekawe kto jezdzil tym wozem w nocy na ZLOCIE Grzesiu jasne że pokój nr 2 :decayed: A tutaj coś takie gratisy Lampki tylne dymione LED RNS-E już w środku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 musti zboczeńcu z dziwek wróciłeś o 3 w nocy i jeszcze miałęś siłę żeby się gratami pochwalić :polew: :good: ps już wiem kogę będę męczył o help przy rns-e :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reikeb Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 No no widze że postępy spore i to na plus Ale za lampy podpadłeś bo takie same chciałem kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 ciekawe czyje to były lampy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 A Swieca one w nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid195a Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 za***iście się prezenci RNS-E, tylko drążek do biegów wydaje sie jakis dlugi ... Lampy tylne też wporzo, dużo lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Czyje to lampy? Hmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Mustiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 1 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 A Swieca one w nocy świecą świecą musti zboczeńcu z dziwek wróciłeś o 3 w nocy i jeszcze miałęś siłę żeby się gratami pochwalić :polew: :good: ps już wiem kogę będę męczył o help przy rns-e :gwizdanie: no problem :> Czyje to lampy? Hmm Irlandczyka :polew: No no widze że postępy spore i to na plus Ale za lampy podpadłeś bo takie same chciałem kupić Psikus Marecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki83 Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 no powiem ci Musti że autko swietne wnętrze też sie fajnie prezentuje a zwłaszcza z tym rns-e...a czyja to zielona przyczepa na jednym ze zdjęć? to ori?nie wiedziałem że audi też miało przyczepy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 1 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 no powiem ci Musti że autko swietne wnętrze też sie fajnie prezentuje a zwłaszcza z tym rns-e...a czyja to zielona przyczepa na jednym ze zdjęć? to ori?nie wiedziałem że audi też miało przyczepy :decayed: ta zielona przyczepa jest moja i ORI :> niestety musiałem ją zabrać ze sobą na Ogólnopolski bo nie zmieściłem się z bagażami w swoją b6 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 ja bym tu widział jeszcze lotke na klape i 2 kominy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki83 Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 no powiem ci Musti że autko swietne wnętrze też sie fajnie prezentuje a zwłaszcza z tym rns-e...a czyja to zielona przyczepa na jednym ze zdjęć? to ori?nie wiedziałem że audi też miało przyczepy :decayed: ta zielona przyczepa jest moja i ORI :> niestety musiałem ją zabrać ze sobą na Ogólnopolski bo nie zmieściłem się z bagażami w swoją b6 :polew: ale mam nadzieje że jakąś plandeke ze znaczkiem audi do tej przyczepy też masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 1 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 ja bym tu widział jeszcze lotke na klape i 2 kominy Sebek spokojnie wszystko w swoim czasie Czekam na wyprzedaże no powiem ci Musti że autko swietne wnętrze też sie fajnie prezentuje a zwłaszcza z tym rns-e...a czyja to zielona przyczepa na jednym ze zdjęć? to ori?nie wiedziałem że audi też miało przyczepy :decayed: ta zielona przyczepa jest moja i ORI :> niestety musiałem ją zabrać ze sobą na Ogólnopolski bo nie zmieściłem się z bagażami w swoją b6 :polew: ale mam nadzieje że jakąś plandeke ze znaczkiem audi do tej przyczepy też masz Laki no pewnie że mam plandeke nawet jest na niej logo forum [br] Dopisany: 01 Wrzesień 2011, 22:29_________________________________________________ Lampki troszkę świecą RNS-e też świci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi