MARCIN607 Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 musti śliczne to Twoje autko- fajny kolorek- koło też robi robotę.
musti Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Opublikowano 21 Lipca 2011 musti śliczne to Twoje autko- fajny kolorek- koło też robi robotę. a myślałem że chociaż Tobie się nie spodoba fenk you :>
musti Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Dziś zabrałem się za polerowanie kółek potem przyszły tajemnicze pudełeczka a w nich : Dekle do felg i Kosz 2Din , Klimatronik , RNS-e nie zrobiłem niestety zdjęcia , ale dostałem też nową chłodnicę która mi ostatnio padła na chwilę obecną gratisów tyle [br] Dopisany: 12 Sierpień 2011, 21:34_________________________________________________ Kilka fotek ze zlotu
wrclaguna Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Ciekawe kto jezdzil tym wozem w nocy na ZLOCIE
musti Opublikowano 1 Września 2011 Autor Opublikowano 1 Września 2011 Ciekawe kto jezdzil tym wozem w nocy na ZLOCIE Grzesiu jasne że pokój nr 2 :decayed: A tutaj coś takie gratisy Lampki tylne dymione LED RNS-E już w środku
MARCIN607 Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 musti zboczeńcu z dziwek wróciłeś o 3 w nocy i jeszcze miałęś siłę żeby się gratami pochwalić :polew: :good: ps już wiem kogę będę męczył o help przy rns-e :gwizdanie:
reikeb Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 No no widze że postępy spore i to na plus Ale za lampy podpadłeś bo takie same chciałem kupić
jedrekx Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 ciekawe czyje to były lampy :gwizdanie:
dawid195a Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 za***iście się prezenci RNS-E, tylko drążek do biegów wydaje sie jakis dlugi ... Lampy tylne też wporzo, dużo lepiej
musti Opublikowano 1 Września 2011 Autor Opublikowano 1 Września 2011 A Swieca one w nocy świecą świecą musti zboczeńcu z dziwek wróciłeś o 3 w nocy i jeszcze miałęś siłę żeby się gratami pochwalić :polew: :good: ps już wiem kogę będę męczył o help przy rns-e :gwizdanie: no problem :> Czyje to lampy? Hmm Irlandczyka :polew: No no widze że postępy spore i to na plus Ale za lampy podpadłeś bo takie same chciałem kupić Psikus Marecki
laki83 Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 no powiem ci Musti że autko swietne wnętrze też sie fajnie prezentuje a zwłaszcza z tym rns-e...a czyja to zielona przyczepa na jednym ze zdjęć? to ori?nie wiedziałem że audi też miało przyczepy
musti Opublikowano 1 Września 2011 Autor Opublikowano 1 Września 2011 no powiem ci Musti że autko swietne wnętrze też sie fajnie prezentuje a zwłaszcza z tym rns-e...a czyja to zielona przyczepa na jednym ze zdjęć? to ori?nie wiedziałem że audi też miało przyczepy :decayed: ta zielona przyczepa jest moja i ORI :> niestety musiałem ją zabrać ze sobą na Ogólnopolski bo nie zmieściłem się z bagażami w swoją b6 :polew:
MAGIC87 Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 ja bym tu widział jeszcze lotke na klape i 2 kominy
laki83 Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 no powiem ci Musti że autko swietne wnętrze też sie fajnie prezentuje a zwłaszcza z tym rns-e...a czyja to zielona przyczepa na jednym ze zdjęć? to ori?nie wiedziałem że audi też miało przyczepy :decayed: ta zielona przyczepa jest moja i ORI :> niestety musiałem ją zabrać ze sobą na Ogólnopolski bo nie zmieściłem się z bagażami w swoją b6 :polew: ale mam nadzieje że jakąś plandeke ze znaczkiem audi do tej przyczepy też masz
musti Opublikowano 1 Września 2011 Autor Opublikowano 1 Września 2011 ja bym tu widział jeszcze lotke na klape i 2 kominy Sebek spokojnie wszystko w swoim czasie Czekam na wyprzedaże no powiem ci Musti że autko swietne wnętrze też sie fajnie prezentuje a zwłaszcza z tym rns-e...a czyja to zielona przyczepa na jednym ze zdjęć? to ori?nie wiedziałem że audi też miało przyczepy :decayed: ta zielona przyczepa jest moja i ORI :> niestety musiałem ją zabrać ze sobą na Ogólnopolski bo nie zmieściłem się z bagażami w swoją b6 :polew: ale mam nadzieje że jakąś plandeke ze znaczkiem audi do tej przyczepy też masz Laki no pewnie że mam plandeke nawet jest na niej logo forum [br] Dopisany: 01 Wrzesień 2011, 22:29_________________________________________________ Lampki troszkę świecą RNS-e też świci
Rekomendowane odpowiedzi