czester Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Prawie po 3 latach zebrałem się do wstawienia paru fotek mojego wozidła Autko jest z 97r. sprowadzone z Niemiec, przy przebiegu 180tyś. Za mojego użytkowanie żadnych dzwonów nie było, a wcześniej chyba też. Auto na bieżąco serwisowane, powymieniane wszystko co padło (wahacze, nagrzewnica, poduszki silnika, wspomaganie, tuleje i inne pierdoły), jeżdżone na Motulu X-cess 8100. Z wyposażenia: -2x jaśki -2x szyby elektryczne -tempomat -climatronic -abs -klakson Poczynione mody: -Koła 17 -Lampy zespolone przód -Lampy tył -Xenon 6000 -Zgleba -35mm Weitec -Obudowy lusterek chrom Inpro -Chrom wokół szyb -Prawe lusterko takie jak lewe -Zderzak z Esy -Grill z Esy -Halogeny -Spryskiwacze -Końcówka wypolerowana -Kiera z B6 -Radio, tuba, głośniki, wzmacniacz soniacza -Kierunki boczne chrom -Znaczki na tylnej klapie out, zostało tylko -Naklejki i ramki klubowe Plany: -Zmiana na B6 -wymiana turba na AWX (leży w garażu i czeka) -usunięcie kata Tak wyglądało po zakupie Wymienione lampy na Angelsy oraz grill obklejony chromem Następnie nowe kółka, chrom wokół szyb, i zmieniona końcówka Gleba oraz nowe światła Tylne światła Depo, ori wypolerowana końcówka wydechu Ceramiczne hamulce wentylowane Zderzak z esy, grill, halogeny, i spryski Fotki wnętrza wrzucę potem, ale w sumie to standarcik
A-rek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 no widac duzo zmian i teraz o wiele lepiej sie prezentuje
czester Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2010 Troszkę się zmieniło przez te 3 lata
zbyszek512 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 teraz jest oki , sam mam takie Sonary kolego , muszę je zmienić jak najszybciej, powodzenia w modach
Reggi Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Teraz jest dobrze ...,po pierwszych 3 zdjęciach pomysłałem se .." kolejny krzak tuning " :tongue4: Ps. Co to za ładna Pani za kierownicą ? :naughty:
slepy Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Historia podobna do SMSa, tyle ze on poszedł z rozmachem, ładnie się prezentuje teraz, rozmiar feli troszkę za mały do tego wzoru, to 17 co nie? no i gleba większa by się sprzydała
czester Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2010 Teraz jest dobrze ...,po pierwszych 3 zdjęciach pomysłałem se .." kolejny krzak tuning " :tongue4: Ps. Co to za ładna Pani za kierownicą ? :naughty: A taka moja Pani Dopisany: 16 Styczeń 2010, 16:33[/size]_________________________________________________ Historia podobna do SMSa, tyle ze on poszedł z rozmachem, ładnie się prezentuje teraz, rozmiar feli troszkę za mały do tego wzoru, to 17 co nie? no i gleba większa by się sprzydała Docelowa gleba jest na przedostatnim zdjęciu, jak bym go jeszcze obniżył to bym z garażu już nie wyjechał A kółka faktycznie przydałyby się o rozmiar większe.
Olaf Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 swietne auto ale wydaje mi sie ze predzej juz je gdzies widzilem poznaje po zdjeciu ktore jest czarno biale i auto jedzie po kaluzy zdjecie gdzies juz dawno znalazlem na necie i je sciglem na kompa
czester Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2010 A smses zgapił wszystko ode mnie :thumbdown: [br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 16:36_________________________________________________ swietne auto ale wydaje mi sie ze predzej juz je gdzies widzilem poznaje po zdjeciu ktore jest czarno biale i auto jedzie po kaluzy zdjecie gdzies juz dawno znalazlem na necie i je sciglem na kompa Patrz na grudzień, mam nadzieję, że ktoś sobie nie wykorzystuje moich zdjęć http://www.a4-klub.pl/smf/najladniejsze_zdjecie_a4_na_forum_galeria_slaw-t69996.0.html
Olaf Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 a moze ty za Somesem ! ? [br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 16:39_________________________________________________nie nie ja ta fote to juz mam na kompie hm... z 4 miesiace gdzies ja znalem na goglach chyba i nie wiem czy nie miales auta na kupa.eu i moze skierowalo mnie na tamto forum powanie ci mowie ze zdjecie twoje krazylo juz dawno po necie
slepy Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 patrzyłem na te zdjęcia w rzepaku, ale teraz widzę że jest niżej, masz może większą fotę z avatara
seba1-2 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 no teraz to jest kozak bo wcześniej to kupa była zmieniaj turbo i końcówki wtrysków i nie dość że będzie wyglądać to jeszcze jeździć [br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 17:03_________________________________________________aha no i taka rada zamaluj sobie tablice na tych foto
czester Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2010 patrzyłem na te zdjęcia w rzepaku, ale teraz widzę że jest niżej, masz może większą fotę z avatara Mam a co ? a moze ty za Somesem ! ? [br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 16:39_________________________________________________nie nie ja ta fote to juz mam na kompie hm... z 4 miesiace gdzies ja znalem na goglach chyba i nie wiem czy nie miales auta na kupa.eu i moze skierowalo mnie na tamto forum powanie ci mowie ze zdjecie twoje krazylo juz dawno po necie No to dziwne, bo umieściłem tą fotkę tylko na naszym forum. Jesteś pewien, że to ta sama fota ?
wojciu0308 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 ladna furka powodzenia w dalszych modach
1991Kamil Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Bardzo ładnie zrobione autko, zaproponowałbym mu halogeny. Te lusterka to od S4/RS4 czy chromowane nakładki z allegro?
czester Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2010 Bardzo ładnie zrobione autko, zaproponowałbym mu halogeny. Te lusterka to od S4/RS4 czy chromowane nakładki z allegro? Chromowane obudowy firmy Inpro.
1991Kamil Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 A felgi jaki model? Widziałem takie kiedyś w A8
Armi Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Bardzo ładnie zrobione autko, zaproponowałbym mu halogeny. Te lusterka to od S4/RS4 czy chromowane nakładki z allegro? Przecież ma halogeny :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi