Skocz do zawartości
IGNOROWANY

M3 E46 Supercharged ASA TM-20 ESS!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe widze ze nawet nie mozna napisac swojego zdania,krytka jest tutaj po prostu nie na miejscu :polew: :polew: jedynie wazelina mile widziana :decayed:

no moj robi wiekszy przeciag niz to m3 :polew:

ja tez uwazm ze nie jedzie jakos specjalnie zeby sikac po majtach z zachwytu , po pojemnosci i mocy spodziewalem sie czegos wiecej na tych filmikach ,a tym czasem jezdzi jak troche dlubniete STI czy EVO

Opublikowano

A kto napisal ze jedzie jakos specjalnie i zeby sikac po majtach z zachwytu? Troche dlubniete sti lub evo? to ile to troche dlubniete sti lub evo robi 0-100 i 0-200? no i 1/4? Bo to m3 jedzie jak 450konne s4 robiace 12,1 na 1/4, robi 0-100 w ok 4,1sek i 0-200 w ok 12-13sek. Widze ze masz takie cos dlubniete to wklej on boarda, porownamy, albo zapraszam, sprawdzimy gdzies oba :)

Opublikowano

w te twoje 4s do 100 to nie chce mi sie wierzyc :decayed:

Opublikowano

tak jak mi w te twoje "prawdopodobnie najszybsze 1,6 w klubie" aahahhaha z iloma sie scigales? sadze ze z conajmniej 90% klubowych 1,6??. Czy ja ci karze w cos wierzyc? Dane sa z auta o takim samym setupie i mocy z zawodow i z race logicka, jezeli ci to cos mowi :) A o rolki mojego z s4 AW69 mozna zapytac bezposrednio Adasia.

Opublikowano

mam filtr stozkowy i strumienice wiec musi byc najszybsze 1.6

nagraj cos z innym autem

Opublikowano
A kto napisal ze jedzie jakos specjalnie i zeby sikac po majtach z zachwytu? Troche dlubniete sti lub evo? to ile to troche dlubniete sti lub evo robi 0-100 i 0-200? no i 1/4?

Prosze tu masz troche dlubniete EVO

zmierzylem sobie prowizorycznie ciebie i to EVO od 40-200 i leje cie dobre dobre 2- 3 sek , a Stage II w EVO to zadne tam cuda na patyku , moze to byc np:

3" kompletny układ wydechowy H&S

układ dolotowy HKS

wydajniejsza pompa paliwa

komplet uszczelek

montaż części

indywidualne przeprogramowanie sterownika (z użyciem szerokopasmowej sondy AFR)

a ze startu zatrzymanego zrobilo by pewnie jeszcze wieksza rozpierduche bo co 4x4 to 4x4.

A tak jezdzi troszke bardziej nadlubane

chyba widzisz roznice :wink4:

Widze ze masz takie cos dlubniete to wklej on boarda, porownamy, albo zapraszam, sprawdzimy gdzies oba

Moj , moj nie jest dlubniety to prawie seria , ma tylko remap :)

Opublikowano

no to evo to zjada ta eme jak chce, niezly popierdalacz :kox: :kox:

Opublikowano

zmierzyles sobie, jak ty to zmierzyles? licznikiem z youtuba? prosze moda o posprzatanie tych debilnych komentarzy panow wyliczajacych przyspieszenia z kalkulatorow z youtuba, jestescie smieszni. To nie ja probuje udowodnic ze moje jest najszybsze tylko wy ze nie jest, nigdzie nie napisalem ze jest a tu ku***a wklejanie filmow ze swiata i dziecinne porownania, wklej swoj, pochwal sie! czyims to sie umie kazdy chwalic! teraz ja powiniennem szukac m3 z netu i pokazywac wyzszosc buahahhaa. Dla mnie to m3 to nie szczyt marzen panowie, nadal szukam rs4 dla waszej wiadomosci..........

Opublikowano

spokojnie kolego strasznie sie spinasz , nie ma o co sie tak awanturować od razu , wkleilem ci filmiki żebyś wiedział do czego mierzyć a ty sie zachowujesz jak bym cie co najmniej opluł :)

ja sie nie musze chwalić bo nic nikomu nie musze udowadniać :wink4:.........

zmierzyles sobie, jak ty to zmierzyles? licznikiem z youtuba?

kiedy wymyslili cos takiego jak stoper :wink4:

Opublikowano

no wlasnie cokolwiek sie napisze to odbierasz to jako atak na ciebie,wiecej dystansu :kox:

Opublikowano

kiedy wymyslili cos takiego jak stoper :wink4:

no wlasnie kiedys, kiedys tez byly dinozaury :)[br]Dopisany: 27 Maj 2010, 15:05_________________________________________________

wkleilem ci filmiki żebyś wiedział do czego mierzyć a ty sie zachowujesz jak bym cie co najmniej opluł :)

ja sie nie musze chwalić bo nic nikomu nie musze udowadniać :wink4:.........

a ja niby musze? niby czemu mam do tego mierzyc? bo ty tak chcesz?
Opublikowano

no wlasnie kiedys, kiedys tez byly dinozaury

a czy podalem ci wynik co do tysiecznej sek. ?

niby musze? niby czemu mam do tego mierzyc? bo ty tak chcesz?

bo ja tak chce ? to chyba ty tego wymagales

ze swiata i dziecinne porownania, wklej swoj, pochwal sie! czyims to sie umie kazdy chwalic

Opublikowano

melisa.jpg

:wink4:

Opublikowano

Buba spoko , dla mnie luz po prostu Piotrek98igo 3 strony wczesniej napisal ze slabo jedzie , po czym polowa forum go zjadla lacznie z wlascicielem ( i oczywisice najwiecej do powiedzenia mieli ci ktorzy nawet nie jechali jako pasazer w aucie ktore robi setke < 5 sek , nie mowiac o prowadzeniu ) po czym popatrzylem na wykres , popartrzylem na filmiki a ze mam i mialem sporo kontaktu z szybszymi autami podzielam opinie Piotrek98igo ze po 460Km troche wiecej sie spodziewalem.Ot tyle.Na wlasciciela podziala to jak plachta na byka a niepotrzebnie bo nic i nikt autu nie umniejsza , jest na pewno bardzo szybkie i sprawia niesamowicie wiele frajdy wiec wydaje mnie sie ze niepotrzebne to cale halo.

Opublikowano

jak plachta na byka? niby czemu? poprpstu filmik nie odzwierciedla rzeczywistosci, skoro mowisz ze masz do czynienia z szybkimi autami to powiniennes sam do tego dojsc. Jak wytlumaczysz mi fakt ze jedzie tak samo jak s4 AW69? Jego auto robi regularnie 12 na 1/4 mili!

Opublikowano

turdzi prosze cie... uwazasz ze 400 konne EVO ma 0-200 w 7 sekund ? ku***a to nawet scigacze tyle nie maja...Hayabus ma 0-200 ponad 7 sekund. Ba S4 killer chyba tyle nie ma ... Kurde posze Cie badz realista... Musialby chyba z porzadnej gorki popierdalac ... Jakis debil wklei filmik z jakims kosmiczynym przyspieszeniem ( albo przyspieszony)? A najlepsze ze "znawcy" to lykaja... Uwazasz ze twoje STI po strzale 80 koni robilo by 0-200 w mniej niz 10 sekund ? Zal panowie ZAL! Naogladaci sie tych pierdolowatych 400 konnych civicow z masa kolo tony i wam sie w glowach przewraca ... Kosi wdg mnie bdb popina sam adam mowil ze idziecie leb w leb ( myslalem wrecz ze dostanie baty lekkie ;) )

Opublikowano

ja myslalem ze ja dostane, bo odnioslem wrazenie ze emka nie jedzie jakos specjalnie i sie zdziwilem, oczywiscie na korzysc :) A komentarze napinaczy mam gdzies...........

Opublikowano
Naogladaci sie tych pierdolowatych 400 konnych civicow z masa kolo tony i wam sie w glowach przewraca ..

Ej takie civici sa fajne :naughty:

mowilem zeby dac na luz i przestac youtuba ogladac

Opublikowano

prosze :), koledzy z tej samej piaskownicy ?

turdzi prosze cie... uwazasz ze 400 konne EVO ma 0-200 w 7 sekund ? ku***a to nawet scigacze tyle nie maja...Hayabus ma 0-200 ponad 7 sekund.

a czy jak tak powedzialem ? wkeilem filmik pierwszy z brzegu.

uwazam ze spodziwalem sie czegos wiecej po tych 465KM.Tyle tym temacie.Zyjemy w wolnym kraju i chyba mam prawo do wlasnej opinii a to czy ty sie z tym zgadzasz czy nie naprawde mi lata.....

Uwazasz ze twoje STI po strzale 80 koni robilo by 0-200 w mniej niz 10 sekund ?

i znow zapytam czy ja tak gdzies napisalem ? jezdzi jak 320 konne STI.Nic mniej nic wiecej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...