Gość damg Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 dzięki również. było bardzo miło. Zadra, czekamy na fotki Frekwencja powoli nam rośnie (...no i wszystko by było jeszcze fajniej gdyby nie ten zawiany śmietnik straży wiejskiej :/ na basenie górniczym) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tropico Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Również dzięki za spota i do następnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damg Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Bartek, odnośnie tej firmy regenerującej pompy wspomagania: zobacz LAUBER (pierwsza pozycja w googlach) powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tropico Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Oooo dzięki wielkie za ta firmę, pewnie z czasem się do nich odezwę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zadra Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Frekfencja rośnie - Fakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 a może jest ktoś chętny na wypad do mnie do nowogardu Motocross - V runda PP - Nowogard zawody pucharu polski w motocrrosie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zadra Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Cysiek zobacz jaka jest data dodania tego (2011) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunconmaniak Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 standardowe pytanie kto będzie w poniedziałek na spocie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoSiaK8891 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 ja w poniedziałek odstawiam auto na warsztat więc odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zadra Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Powinienem być. Tony2 może teraz uda nam się zrobić te włączniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 zadra ale patrz na datę z plakatu i ta impreza się odbyła tak jak na plakacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zadra Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 zadra ale patrz na datę z plakatu i ta impreza się odbyła tak jak na plakacie Sorki, moje niedopatrzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tropico Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Na 90% będę jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damg Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 mnie niestety nie będzie. trochę z żoną muszę pomieszkać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejK Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Czy ktoś się dzisaj wybiera na spota?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doradca Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 kurde widzisz kologo byłem w okolicy a nie zajrzałem na forum w pracy to bym podjechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORNEK Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Podział na klasy [osobowe] : D1 [diesel NORM] - do 2000 cm3 z doładowaniem lub bez, zasilanie olejem napędowym, napęd dowolny D2 [diesel PLUS] - od 2001 cm3 doładowaniem lub bez, zasilanie olejem napędowym, napęd dowolny K1 [street MINI]- do 1600 cm3 wolnossące, napęd dowolny K2 [street NORM] - 1601 -2000 cm3 wolnossące, napęd dowolny K3 [street PLUS] - 2001 - 3000 cm3 wolnossące, napęd dowolny K4 [street MAX] - od 3001 cm3 wolnossące, napęd dowolny T1 [turbo FWD/ RWD] – bez względu na poj. skokową z doładowaniem, napęd przedni i tylni T2 [turbo AWD] – bez względu na poj. skokową z doładowaniem, napęd 4x4 Podział na klasy [motocykle] : M1 [street NORM] – do 750 cm3 M2 [street PLUS] – pow 751 cm3 Klasa OPEN : pozostałe pojazdy bez względu na poj,. skokową silnika takie jak : ciągniki siodłowe, autobusy, traktory,maszyny budowlane. 21.07.2013 Lotnisko Kluczewo k/Stargardu Szczcińskiego Start g.10:00 Pomiar czasu, pełen Legal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doradca Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Ciekawa opcja zajade bo bede wracał z Bydgoszczy koło 15:00 wiec po drodze mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Jak w starówce impreza była zmiana koła na czas to załapałemm sięe na słit focie z moja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 ja od tygodnia czekam na auto bo oddałem na naprawę klimy mam nadzieję że do 21 ogarną i wpadnę na ten jarmark Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi