Cor72z Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Moze reaktywacja spotow lokalnych? Np. Łasztownia wieczorem w weekend? Jestem Za ale sądzę że będzie cieżko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORNEK Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 to skoro wszyscy chętni to nie bpowinno być problemu ja bym poleciał na bagicz zale kszodza mi tyle kasy na wahe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galec Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Myślę że jak byśmy się szybciej zgadali to będzie się można w Szczecinie ustawić tylko trzeba ustalić termin. A ja mam jeszcze pytanko z innej paczki czy ktoś jeszcze jedzie na ogólnopolski zlot?? Są jeszcze wolne miejsca jak by się ktoś zdecydował to fajnie by było i nie musiał bym samemu lecieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORNEK Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Myślę że jak byśmy się szybciej zgadali to będzie się można w Szczecinie ustawić tylko trzeba ustalić termin. A ja mam jeszcze pytanko z innej paczki czy ktoś jeszcze jedzie na ogólnopolski zlot?? Są jeszcze wolne miejsca jak by się ktoś zdecydował to fajnie by było i nie musiał bym samemu lecieć a gdzie jest taki zlot i jaki koszt? pytam tak na skróty bo napewno jest jakiś wątek o tym a ja jako posiadacz Skody Avant nie interesowałem się tym wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 przestań z tą skodą My lubimy skody włącz Etkę tam też widnieje Skoda jak i Wolkswagen, Seat, Audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galec Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 CORNEK tu masz całe info jak byś się zdecydował to fajnie by było sobie na dwa autka śmignąć :> http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=137530.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocu007 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Witam serdecznie Panowie.Z góry przepraszam jęsli sprawa wyda się nie na miejscu lub bynajmniej nieaktualna ...ale wracając do wątku pracy a w zasadzie jej braku w przypadku osoby Martinez1980 to mam pytanie: jeśli masz kwity na Tiga to czy podjąłbyś prace w stoczni norweskiej przy spawaniu rur od 1-26" ? Rury z materiałów: 316L, duplex, superduplex, tytan, 6Mo??Pracuje w branży kilkanaście lat i w tym prawie 5 lat w Norwegii wiem że teraz potrzeba dużo spawaczy w TIGu bo w Norwegii zaczynają sie na jesien gruuuube projekty i będzie potrzebne troche ludzisk.Praca nie jest cięzka i dobrze płacą ( srednio za 4 tyg pracy na łape masz 13tysPLNów) pracujesz w rotacji 4/2 czyli 4 tiksy w pracy i 2 tiksy odpoczywasz w Polandii ( gdzie masz czas i pieniądze cieszyć się wolnością i naszymi ukochanymi autkami ) Wydaje mi się że jest to zdrowy układ biorąc pod uwagę dzisiejsze realia zarobkowe i możliwości pracowe w Polsce.Oczywiście to wszystko co opisuje wydaje się piękne i łatwe jak kobiety ale....nie jest tak niestety.Droga do wyjazdu jest skomplikowana.Najpierw wysyłasz swoje aplikacje do firmy, czekasz na odpowiedź ( nie ma gwarancji że kiedykolwiek sie w ogóle odezwą), potem jak się odezwa to jedziesz na site test czyli egzaminy sprawdzające(robione czesto w Polsce) , egzaminy są czysto praktyczne czyli dostajesz do pospawania próbki ( rurki róznego rodzaju materiału) i jeśli zdasz to dostajesz termin wyjazdu.Ja już się tak kulam po Norwegii prawie 5 latek i nie narzekam.Chciałbym Ci pomóc więc proponuję abyś najpierw zastanowił się czy masz ochote na wyjazdy częste i na okres okolo 4 tyg i czy naprawde potrafisz pospawać bezbłędnie rury pod rentgena i badanie na mikropęknięcia...Jesli tak to odpisz a ja dam CI następne wskazówki odnośnie adresu firmy i sposobu komunikacji z nimi.Pozdrawiam serdecznie cała świtę Audimaniaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dirty8 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 http://www.driftforum.pl/viewtopic.php?f=15&t=5307 Sa chetni ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xsystoff Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Panowie, a sobota godzina 20.00 Łasztownia? Bo moze jakis lokalny spocik, a nie ciagle wyjazdy i wyjazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki1978 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 co to za łasztownia?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xsystoff Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Inaczej parking urzedu celnego/nabrzeze gdzie stoja barki. http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=Szczecin%2C+Zbo%BFowa+&Submit=Szukaj&cId=&sId= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galec Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Hmm ja myślę że mogę podjechać, od razu byśmy może rozkminili problem z moją zmieniarką bo coś mi nie bangla w sumie to ją dopiero co założyłem, zmieniłem kodowanie w radiu żeby było z CD i dalej nie chce działać ma ktoś ori zmieniarkę żeby porównać i zobaczyć co jest nie halo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SotoM Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 mam kolezke który przerabiał wiele tematów u siebie w A6 dotyczących wesklarek radii itp...jak chcesz to dam ci namiar do niego... ogólnie sie zajmuje elektroniką vw/audi [br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 19:34_________________________________________________ Inaczej parking urzedu celnego/nabrzeze gdzie stoja barki. i kiedy byście zrobili spota...?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cor72z Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 ja w tą sobotę nie mogę.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazikboy Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 jak by bylo pewne w sobote łasztownia to na 90% jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 ja w tą sobotę odpadam i widzę że zbyt wiele ludzi się niepojawi jak coś to pomysłodawca niech zacznie listę i będzie wiadomo ile ludków się wybiera bo tak to jest HAOS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDI99 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 chętnie bym wpadł na spocik ale idę popołudniu na wesele i niedam rady ale gdybyście wpadli na pomysł zrobienia spotu w okolicach godz. 12-13 to się pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki1978 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 to co panowie z jutrem bedzie ktos czy przekladamy na inny termin??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORNEK Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 ja w zasadzię mogę zajrzeć w sobotę na 19 na łasztownie 1. Cornek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denveco Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Ja takze moge zawitac na tą łasztownie... tylko na ktorą konkretnie?? 1. Cornek 2. denveco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi