denveco Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Tylko odkad mam a4 a jest to juz prawie 3 lata, to spoty byly organizowane na parkingu castorama, gdzie najpierw bylo 6 aut a pozniej bylo po 12, a nawet 14 aut i bylo naprawde fajnie. a ze przez pol roku mnie nie bylo bo mialem awarie z autem, wszystko sie posypalo. I nie ma teraz nikogo z tamtej ekipy. Wszystko zaczyna sie jak by od nowa. Spot na walach jak byl jakis teramin zawsze przyjezdzalem, glebokie tez sie zdazylo. Ale jak dwa albo 3 trzy razy stalem jak ten parasol sam na walach to sory. Spot kolo kolobrzegu tez byl i sie wybralem, bylo fajnie. Kluczewo jak jest tez staram sie byc tak czesto jak tylko moge, to samo i chociwel. Jezeli cos wyjdzie z autem to juz sila wyzsza. Ale staram sie nie omijac spotow. I nawet pogoda mi nie straszna, bo z cukru to ja nie jestem. A kurtki zimowe i czapki to chyba kazdy w domu ma. Wszystko zalezy od zgrania ludzi i przede wszystkim checi. A a4rek jezdzi po szczecinie na prawde sporo. Ale coz, jak juz ktos napisal sila nie bedziemy zaciagac na hol na spot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 co do miejsca to mi jest obojętne czy castorama gdzie mam 10 minut z buta czy na wały.. wały wyszły chyba dlatego głównie że ludzie z poza miasta nie muszą krążyć po szczecinie tylko na wlocie widzimy się na wałach ale jak miejsce nie pasuje to możemy zmienić na takie które zostanie na stałe . co do terminu i godziny to mi tez w sumie jest obojętne czy to środek tygodnia bo mam zajęcia najdalej do 17.. czy to niedziela.. bo sobota jak dużo osób raczej jest często bez auta:) największym problemem z spotami moim zdaniem jest fakt ze mało osób wchodzi na forum i się udziela jak są wybierane terminy bo jezeli 30sci osób się zbierze i dogada co do terminu to jakiś się ustali a jak termin ustalają dwie osoby to jasne ze nie każdemu moze pasować moze ustalmy ze od poniedzialku do piątku na forum bedziemy prowadzic dyskusje o miejscu godzinie i dniu spotkan, napiszmy o tym kazdemu ze szczecina PW lub sms lub na gg ( kto komu jak może) i podejrzewam ze zainteresowani spotami przez 5 dni znajdą chwile czasu zeby wejsc na forum i napisac swoje zdanie kiedy komu pasuje spot.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bert851 Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Pany a może tak zacznijmy uczęszczać na halę pokopać czy porzucać piłką a temat a4 będziemy poruszać w trakcie wysiłku Może taki obraz spotów zmobilizuje useruff forum.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruzzz Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Oooo i to nie jest głupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 ja niestety na dłuższy czas odpadam z takich konkurencji sportowych niestety siły wyższe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 ja w zasadzie to mogę się pisać na siatkę bo inne sporty odpadają miałem 2 operacje na obydwa kolana więc nie ryzykuje sportów kontaktowych, a co do terminu to mi pasi w tygodniu wtorek lub czwartek godz 18:00 - 18:30 i to jest moja propozycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDI99 Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Jeśli chodzi o termin spotów to mi pasi bardziej w tygodniu wtorek lub czwartek. Z weekendem to różnie bywa Co do sportu to odpadam. Limit kontuzji już wyczerpałem na ten rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 to już 3 osoby sa na wtorek lub czwartek bo spidy zapewne też bo w tygodniu mu nie przeszkadza jakieś inne propozycje bo nikt więcej nic nie pisze żadnych konkretnych propozycji:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 ja ogólnie odpadam ze spotów na długi czas bo audiczka leci na sprzedaż i pozostaje bez auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galec Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Mi w tygodniu by też jak najbardziej pasowało w tygodniu tylko jeszcze zależy od godzinki, a z tym poruszaniem się razem gdzieś na jakiejś hali to nie głupi pomysł mi ze sportów to by pasowało wszystko od kosza przez nogę, siatkę a nawet szachy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 szachy to jest mysl ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 tia wtedy to by frekwencja była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 to moze w czwartek nastepny spotkamy się na poczatku piastów koło kosciuszki w tym parku przed budynkiem polibudy ;d są tam dwa stoły do gry a tak na serio to moze jakies ognicho ? na ten weekend juz sie nie zorganizujemy ale na następny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORNEK Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 pamiętajcie że 11 listopada zlot na Kluczewie o 11:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 11 listopada to nie jest piątek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruzzz Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Hehe a no jest ;D w piatek o 11 :> ciekawe zatem jaka bedzie frekfencja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bert851 Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 normalnie... barwy narodowe i lecimy na zgrup(VAG)owanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 do tego czasu to ja już chyba nie będę posiadał auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 kurde moje imieniny pewnie bede siedział w niemcowni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruzzz Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Wszystkiego Najlepszego Marcin )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi