spiidy Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 na chociwlu jest calkiem spoko i spotyka sie tam nie tylko bmw;p kiedys czesto były tam spoty róznych marek.. miejsce jak najbardziej to jak niedziela 18.12.11 pasuje ? powiedzmy 13:00.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazikboy Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 mi pasuje obym zdazyl zime zakupic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 wiecie do tego placu jest max 500m a tam co pisalem to sa stoliki i lawki i tam mozna jakiegos grilla odpalic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORNEK Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 o ile wyzdrowieję do tej pory to czemu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 ja w zasadzie tez moge sie dopisac do listy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazikboy Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 mozna poprubowac powysylac PW i jakos inaczej zachecic fajnie by bylo licznie sie wkoncu spotkac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Cysiu zrobił byś screen-a z mapy google z tym miejscem zeby kazdy wiedzial gdzie to jest ? ja napisze sms-a bądź na gg do ludzi których mam numery:) przekażcie tez tym których macie. wysylam wiadomość mniej wiecej taką: w niedziele 18.12.11 o godzinie 13:00 niedaleko "chociwla" - lotnisko na autostradzie odbedzie sie spot a4, bedzie gril, pogadamy itp itd, wiecej informacji na forum w temacie o spotach od strony 130. spiidy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 jesli bede to na bank zajade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_A4 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 to i może ja podlece Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazikboy Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 zapraszamy zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruzzz Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 I ja również spróbuje się pojawić :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyotr Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 witam wszystkich z zach.pom. szukam włąśnie gdzie można bezpiecznie i bezproblemowo usunąć DPFa w Szcecinie lub okolicach. Czy znacie kogoś godnego polecenia. Może Carserwis ? Zależy mi żeby było to zrobione profesjonalnie i jeździć po operacji bez batorego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 kolego to jest temat o spotach;p nie zmieniaj tematu bo się rospiszemy o czymś innym niż spot i znowu nie wypali już lepiej tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=116768.765 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 witam wszystkich z zach.pom. szukam włąśnie gdzie można bezpiecznie i bezproblemowo usunąć DPFa w Szcecinie lub okolicach. Czy znacie kogoś godnego polecenia. Może Carserwis ? Zależy mi żeby było to zrobione profesjonalnie i jeździć po operacji bez batorego. w zasadzie to jak możesz to przyjedz na spota przy grillu i coś pewnie koledzy wtedy Ci polecą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troudyl Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Czyli ten spocik jest w Szczecinie? ja raczej mimo wielkich chęci nie dam rady, bo do 22 z moją Adą siedzimy w wawie... wiem, że pod mirosławcem się szykuje na pasie pasterka 24.12 , przyjeżdzaja wszyscy chetni zmotoryzowani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 narazie nie gadajmy o tak odległuch terminach;p jak ktos ma to moze jakies suche drewno zabrac lub inne rzeczy przydatne przy gnisku ja wezmę pare kawałków drewna.. robimy jakąś liste czy tak poprostu wpadamy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 ja niestety odpadam w przyszłym roku szykuje mi się kilka wydatków w tym jeden spory tak więc nie mogę sobie pozwolić na tego typu wyjazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 zróbmy listę będzie najprościej jutro dorzucę screen jak tam dotrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 cysiu i co z screenem ? coś nas mało chetnych.. ustalamy minimalną ilość osob i jak nie bedzie tyle to nei robimy spota czy bez względu na ilość osob chetni sie spotykają ? ja na 100% pojade ale miło by było jak by wpadlo chociaz z 5 aut oprócz mnie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 MAM NADZIEJE ŻE WYSTARCZAJĄCO CZYTELNE TO JAK ZBIERAĆ SIĘ I DAWAĆ SZYBKO ZNAĆ ŻEBY NIE BYŁO ŻE JA I SPIIDY SIĘ TYLKO POJAWIMY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi