2fast4you Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Nikolas wlasciciel omawianej S4 szybko stal sie z przyslowiowego klienta prawdziwym przyjacielem. Kiedy pierwszy raz do nas trafil jego Audi nie bylo w najlepszej kondycji, ale szybko doprowadzilismy auto do nalezytego stanu i tak upalal ja prawie rok az jedna ze sprezarek odmowila posluszenstwa. Auto stoi dosc dlugo , rozmawialismy nad setupem , robilismy kalkulacje az wkoncu doszlismy do wniosku ze nie ma sensu isc dalej w k04 kiedy swiat poszedl krok dalej. Auto jezdzilo tak pojedynek z Jackiem zeby bylo smieszniej Setup na zime : - silnik seria agb .... poki co - glowice ack 2.8 30v - wydech przelot z tlumikiem dedykowanym do rs4 produkcji supersprint - swiece irydy 8 - kpl uszczelnien - pompa bosch 044 - chlodnica oleju 19 rzedow mocal - wtryski siemense 630 cc - 4 barowy reg cisnienia - stand alone vems - usuniete wszystki zbedne rzeczy - odelzone wnetrze - turbo 2 x gt28rs - kolektory typu top mount - kpl zegarow - sprzeglo .... zobaczymy - opony michelin pilot sport cup - oleje , plyny motul - fmic - custom przepustnica - chlodniczka wspomagania - oil catch tank forge - blow off sqv hks - 2 x filtry hks grzybki - zestaw nitro nx ( w razie jakby co ) Zalozenie 600-650 hp oraz 650 Nm na seryjnym motorze. Po zakuciu idziemy dalej. Auto bede robil tak naprawde za ok tydzien czasu ale ze jest sobota to postanowilem wkleic opis. W tej chwili musimy dokonczyc rs4 Sqla , ale pewne prace juz ruszyly . Silnik ze zdjec to ASJ sql. Auto po odkopaniu ze sniegu generalnie wyglada tak Auto mialo gotowy setup z nowymi k04 tyle zakladania ... zeby to teraz rozebrac Wiecej info za tydzien pozdr.
A3 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zapowiada się grubo, jeżeli będzie 600KM na serii to ładny wynik. Widze nawet ja się załapałem na filmiku
2fast4you Opublikowano 28 Października 2010 Autor Opublikowano 28 Października 2010 dawno nic nie pisalem ale skoro mamy nowy wykres na seryjnym silniku czesc uzytkownikow powinna zobaczyc na co stac s4 .
ArkadiuS Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 pięknie to wygląda . Wrzuć jakiś nowy filmik jak to jeździ
badboy Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 grrrrrubo się tam bawicie w tej wawie... killer
Flyer Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Ciekawy jestem jak najblizszym spocie wypadnie porwnanie z Golfem, RSem i eSa...
Thom4s Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Ładny niuton, co tam za turbiny siedzą?
CoLo Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 jak widać AVC-R robi robotę GRATY !
QRi Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 szykuje sie przekox gratsy jeszcze raz
2fast4you Opublikowano 31 Października 2010 Autor Opublikowano 31 Października 2010 to dopiero stage na serii , w zime idziemy dalej
MAGIC87 Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 Ciekawy jestem jak najblizszym spocie wypadnie porwnanie z Golfem objechał Daniela. jak ogladałem filmy to masakra co tam sie działo
Rekomendowane odpowiedzi