cantona Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 ten samochód parkujesz dobry wieczorem a odpalasz popsuty rano. jak ktoś pisze ze nie wymaga wkładu to h... się zna . tu jest zawsze coś do zrobienia. chyba ze jezdzisz jak emeryt, to się rzeczywiscie nic nie psuje.
Buba Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 ten samochód parkujesz dobry wieczorem a odpalasz popsuty rano. jak ktoś pisze ze nie wymaga wkładu to h... się zna . tu jest zawsze coś do zrobienia. chyba ze jezdzisz jak emeryt, to się rzeczywiscie nic nie psuje. ciekawa teoria
KOval81 Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 ten samochód parkujesz dobry wieczorem a odpalasz popsuty rano. jak ktoś pisze ze nie wymaga wkładu to h... się zna . tu jest zawsze coś do zrobienia. chyba ze jezdzisz jak emeryt, to się rzeczywiscie nic nie psuje. Twoja cantona się tak srała często? Bo to chyba raczej wina egzemplarza, albo złego traktowania go przez mechaniorów wg mnie. Jak to mówią "zły dotyk boli całe życie"
soolek Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 ten samochód parkujesz dobry wieczorem a odpalasz popsuty rano. jak ktoś pisze ze nie wymaga wkładu to h... się zna . tu jest zawsze coś do zrobienia. chyba ze jezdzisz jak emeryt, to się rzeczywiscie nic nie psuje. Twoja cantona się tak srała często? Bo to chyba raczej wina egzemplarza, albo złego traktowania go przez mechaniorów wg mnie. Jak to mówią "zły dotyk boli całe życie" Poprostu jest używany zgodnie z przeznaczeniem
endriuu Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Opublikowano 13 Lipca 2010 ależ kolega rodzyna trafił: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_rs4_b5_nowe_wozidlo_designera-t142559.0.html
A-rek Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 no i wkoncu w rodzinie pojawila sie RS
Szamek Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 :kox: :kox: :kox: :kox: daj więcej zdjęć
A-rek Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 :kox: :kox: :kox: :kox: daj więcej zdjęć kuzyn podeslal mi jeszcze takie kola ida na przyszly sezon do zmiany
endriuu Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2010 albo zostaw sobie na zimówki czarne.
Voucher Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 On w rzeczywistości nie jest czasem srebrny?
efcio Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 kolega ma chyba problem z kolorami :gwizdanie:
Skyliner89 Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 no i wkoncu w rodzinie pojawila sie RS Ja pie... . Cudeńko .
A-rek Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 no i wkoncu w rodzinie pojawila sie RS Ja pie... . Cudeńko . sa juz zakupione nowe kola: BBS CH :>
gizmo8 Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 On w rzeczywistości nie jest czasem srebrny? kolega ma chyba problem z kolorami :gwizdanie: Koledze pewnie chodzi o kolor drzwi od wewnętrznej strony :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
endriuu Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Aktualizacja tematu. Proszę o zgłaszanie obecnych RS4 B5 w Klubie.
majuDJ Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=634.0;highlight=rs4 temat zamknięty i użytkownik nie wypowiada się. Ale często tego Rs4 MTM widzę w Lublinie pod Politechnika, podobno auto jakiegoś nadzianego wiecznego studenta. Wiec nie wiem czy zaliczyć do obecnych
Buba Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 SID, Norbi, cantona, designer, ajax, racer w 50% można nosba podciągnąć po tą listę
Rekomendowane odpowiedzi