Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CAG] Czarna S4 :) [filmy i zdjęcia w pierwszym poście]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co z pojedynkiem 2.0T + chip kuredu vs S4 ? ? ? ;)

Opublikowano

no wlasnie :naughty:

Opublikowano

spękał :wink4::)

Opublikowano

spękał :wink4::)

jasne że spękałem, napisałem kiedy jestem w poznaniu, kolega yamaha nie mógł więc pojedynku nie było, a mam teraz 500km do poznania więc kolejna szansa dopiero za jakiś czas

Opublikowano

jasne że spękałem, napisałem kiedy jestem w poznaniu, kolega yamaha nie mógł więc pojedynku nie było, a mam teraz 500km do poznania więc kolejna szansa dopiero za jakiś czas

oooo wystarczylo jedno slowo i wywolalem wilka :wink4: , i pamietaj ze nawet jak dostaniesz a sie za nim choc troche utrzymasz to dla mnie i tak jestes wygranym :):wink4:

Opublikowano

Ja bym postawił dobre STI chociażby MY2010 vs. S4 Yamahy, kilka filmików na YT jest z takich pojedynków

BTW kuredu wygrywa naturalnym zacięciem :)

Opublikowano

Uff w końcu udało mi się znaleźć trochę czasu i przebrnąć przez te 25 stron... Piękne auto :good: Chciałbym kiedyś doczekać czegoś takiego w garażu ale koszty codziennej eksploatacji mnie przerażają :wink4: Żałuję, że na ostatnich spotach nie znalazłem czasu aby porządnie się furce przyjżeć i pogadać z właścicielami - mam nadzieję że nadrobimy to przy następnej okazji :decayed:

Podsumowując wątek przewodni - yamaha jest chętny a ze strony oponentów jak na razie dużo gadania a mało działania. Jestem bardzo ciekawy wyników dlatego mam nadzieję, że jakaś ustawka w końcu dojdzie do skutku ;) Gdyby nie to, że w BBK lagaduli siedzi tip - byłaby świetna okazja do "lokalnych" testów :wink4:

Opublikowano

Ja się nie boję przegrac :) z takim przeciwnikiem :hi:

Opublikowano

a wiec :naughty: :naughty:

fajnie bedzie zobaczyc dwie S-ki w akcji

Opublikowano

Kuba masz większe doświadczenie, yamaha będzie miał operatora na pokładzie - podejmij wyzwanie :wink4:

Jeśli przegrasz to i tak nikt nie będzie miał Ci za złe (tip+waga itd.) chodzi o to abyśmy w końcu mogli przeprowadzić jakiś wiarygodny test...

Opublikowano

Eeee, S4 B8, a S4 B6 to jak niebo i ziemia, heh. Szkoda że nie bywam w Poznaniu bo też bym się ścignął :kox:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Gdzieś ktoś mi się w tym wątku pytał o przyspieszenia na wyższych prędkościach:

Opublikowano

i co odcinka przy 266 ?

Opublikowano
  • Autor

Nie, bardziej przy 6000 obrotach. Na szóstym biegu odcina na dokładnie 6000 obrotów. To jest to co gość z salonu mówił, 'zabezpieczenie' :)

Opublikowano

to ściągaj ogranicznik i bij rekordy :kox:

Opublikowano
  • Autor

No z jakiś czas z pewnością tak się stanie. Zobaczymy ile poleci.. 270? 280? ...? :))

Opublikowano

No z jakiś czas z pewnością tak się stanie. Zobaczymy ile poleci.. 270? 280? ...? :))

270 to Kuredówka pojechała, więc powinno lekko do przodu jeszcze pójść :decayed:

Opublikowano

tego gościa w 54sek to bym zestrzelił, dużo takiego buractwa jezdzi po drogach niestety :thumbdown:

Opublikowano

ciekawość zaspokojona :> fantastycznie przyspiesza :good:

jest tu też na forum b8 3.0 tdi 301ps, jak czytałem też w okolicach 14-15 s robi 100-200, czyżby w takim razie prawdą było to że jest w stanie utrzymać się za s4 b8?

no i ciekawe co na to b8 Kuredu ? :wink4: