Wandej Opublikowano 22 Września 2015 Autor Opublikowano 22 Września 2015 No to dawaj !!!! Ja w poniedziałek startuje po takiego samego konia do swojej padaki Do b5 pierwotnie 2.8 czorny stwierdził że 2.7 to w zasadzie p&p Więc jak masz chwile czasu to zaraz będziesz śmigał
pioteros Opublikowano 22 Września 2015 Opublikowano 22 Września 2015 zamiast 1.8 to juz wiecej roboty bo cale sanki trzeba wywalac
Wandej Opublikowano 22 Września 2015 Autor Opublikowano 22 Września 2015 zamiast 1.8 to juz wiecej roboty bo cale sanki trzeba wywalac Dokładnie. Ma ktoś dojście do gratów od 2.7? będe jescze potrzebował kilka rzeczy
Wandej Opublikowano 23 Września 2015 Autor Opublikowano 23 Września 2015 Puchę filtra z modułami i przepływką ,y-pipe i dwumas ze sprzęgłem
Dev Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 Na alle jest tego troche. Sorzeglo, dwumas pakuj nowe
Wandej Opublikowano 23 Września 2015 Autor Opublikowano 23 Września 2015 Na alle jest tego troche. Sorzeglo, dwumas pakuj nowe Sprzęgło nowe i dwumas to 4k zł
PrzemoS4 Opublikowano 24 Września 2015 Opublikowano 24 Września 2015 Tylko czego sie nie robi dla pasji W pewnym momencie człowiek przestaje liczyć $$$$
Wandej Opublikowano 25 Września 2015 Autor Opublikowano 25 Września 2015 Puchy szukaj od 3.0. Bardziej chodzi mi o moduły. Puchę nie wiem czy będę zakładał czy wpadnie stożek pippercrossa albo ITG. Flyer miał w swoim i cicho było. masz na myśli 3.0 pb? Większa jest?
Bieniek Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 Tego nie wiem. Taka miałem kupić Sent from my iPhone using Tapatalk
andr3i Opublikowano 29 Września 2015 Opublikowano 29 Września 2015 ladnie sie tu dzieje widze pewno juz nie mogles zniesc tych komantarzy na temat oleju
miszka Opublikowano 29 Września 2015 Opublikowano 29 Września 2015 Za ten olej co przez ten silnik już przelał to napewno już dawno by 2.7BiT siedział na pokładzie [emoji12][emoji23]
Wandej Opublikowano 29 Września 2015 Autor Opublikowano 29 Września 2015 Proszę się nie podeśmiewać ALT to porządna jednostka do przemieszczania się Oleju strasznie dużo nie bierze w porównaniu z niektórymi egzemplarzami ale jest okazja więc zmieniam Silnik się kompletuje w niedziele odstawiam auto
miszka Opublikowano 29 Września 2015 Opublikowano 29 Września 2015 Też bym tak chciał ale w UK inne przepisy , dochodzi wyższy podatek drogowy i ubezpieczenie by mnie napewno zeżarło [emoji25], więc zostaje jazda podrasowanym dizelkiem [emoji41]
Wandej Opublikowano 9 Października 2015 Autor Opublikowano 9 Października 2015 Nie. brakuje paru kabli i innych drobnych rzeczy więc narazie na palecie. Narazie jest wszystko wyjęte
miszka Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 Nie. brakuje paru kabli i innych drobnych rzeczy więc narazie na palecie. Narazie jest wszystko wyjęte Dlatego według mnie najlepszą opcją przy takim swapie jest kupienie całego samochodu z tym silnikiem. Wtedy wiadomo że niczego nie zabraknie.
Wandej Opublikowano 9 Października 2015 Autor Opublikowano 9 Października 2015 Nie. brakuje paru kabli i innych drobnych rzeczy więc narazie na palecie. Narazie jest wszystko wyjęte Dlatego według mnie najlepszą opcją przy takim swapie jest kupienie całego samochodu z tym silnikiem. Wtedy wiadomo że niczego nie zabraknie. Niestety kupiłem jak jest. Za kompletnego swapa musiałbym dać ze 4500zł. Tutaj trochę mniej
Rekomendowane odpowiedzi