paput Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Opublikowano 28 Lipca 2011 własnie brechtałem juz że tylko klatke i typowy sportowy :polew: naba i kiera momo [br]Dopisany: 28 Lipiec 2011, 19:41_________________________________________________to poniedziałek?
Gość norbertdriver Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Poniedziałek Bardzo mnie to cieszy. Jeśli zrobimy spota przy wiadukcie to można o jakimś grillu pomyśleć :gwizdanie:
paput Opublikowano 29 Lipca 2011 Autor Opublikowano 29 Lipca 2011 Poniedziałek Bardzo mnie to cieszy. Jeśli zrobimy spota przy wiadukcie to można o jakimś grillu pomyśleć :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Moze przyjade swoim wybebeszonym padłem, zamówiłem uszczelke, dopiero we wtorek odbiór, wiec jeszcze pojeżdze sobie taką ruiną w środku kurfa wyglada jak po przekładce z angola :polew:
paput Opublikowano 29 Lipca 2011 Autor Opublikowano 29 Lipca 2011 Moze przyjade swoim wybebeszonym padłem, zamówiłem uszczelke, dopiero we wtorek odbiór, wiec jeszcze pojeżdze sobie taką ruiną w środku kurfa wyglada jak po przekładce z angola :polew: to kto chętny jeszcze?
paput Opublikowano 29 Lipca 2011 Autor Opublikowano 29 Lipca 2011 [quote name=Sebek () ] niestety 2 zmiana a kiedy możesz? wtorek?
Sebek (-_-) Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 [quote name=Sebek () ] niestety 2 zmiana a kiedy możesz? wtorek? cały następny tydzień mam 2 zmianę :]
paput Opublikowano 29 Lipca 2011 Autor Opublikowano 29 Lipca 2011 [quote name=Sebek () ] [quote name=Sebek () ] niestety 2 zmiana a kiedy możesz? wtorek? cały następny tydzień mam 2 zmianę :] [br]Dopisany: 29 Lipiec 2011, 15:42_________________________________________________chętni na poniedziałek godz 19?: 1. norbert 2. paput 3. kowi
Kowi87 Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 [quote name=Sebek () ] [quote name=Sebek () ] niestety 2 zmiana a kiedy możesz? wtorek? cały następny tydzień mam 2 zmianę :] [br]Dopisany: 29 Lipiec 2011, 15:42_________________________________________________chętni na poniedziałek godz 19?: 1. norbert 2. paput 3. kowi ja nie na 100% bo u mnie tydzień wielkich zmian będzie :gwizdanie:
Gość norbertdriver Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Pojedziemy we trzech, bo mam nadzieję że Michał będzie chętny, w końcu to jego pomysł i jego plac "Plac Świętego Michała" :>
paput Opublikowano 29 Lipca 2011 Autor Opublikowano 29 Lipca 2011 Pojedziemy we trzech, bo mam nadzieję że Michał będzie chętny, w końcu to jego pomysł i jego plac "Plac Świętego Michała" :> "Plac Św. Michała z Consco Voli"
michal.m Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 Pojedziemy we trzech, bo mam nadzieję że Michał będzie chętny, w końcu to jego pomysł i jego plac "Plac Świętego Michała" :> "Plac Św. Michała z Consco Voli" nie gadam z wami... dziwki :polew:
paput Opublikowano 30 Lipca 2011 Autor Opublikowano 30 Lipca 2011 Pojedziemy we trzech, bo mam nadzieję że Michał będzie chętny, w końcu to jego pomysł i jego plac "Plac Świętego Michała" :> "Plac Św. Michała z Consco Voli" nie gadam z wami... dziwki :polew: wulgaryzm owego nowicjusza na forum nie zna granic :gwizdanie:
michal.m Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 Pojedziemy we trzech, bo mam nadzieję że Michał będzie chętny, w końcu to jego pomysł i jego plac "Plac Świętego Michała" :> "Plac Św. Michała z Consco Voli" nie gadam z wami... dziwki :polew: wulgaryzm owego nowicjusza na forum nie zna granic :gwizdanie: ukarać go, ukarać najlepiej na zielono albo jeszcze gorzej
paput Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Opublikowano 31 Lipca 2011 Pojedziemy we trzech, bo mam nadzieję że Michał będzie chętny, w końcu to jego pomysł i jego plac "Plac Świętego Michała" :> "Plac Św. Michała z Consco Voli" nie gadam z wami... dziwki :polew: wulgaryzm owego nowicjusza na forum nie zna granic :gwizdanie: ukarać go, ukarać najlepiej na zielono albo jeszcze gorzej na zielono nieeee, bo to przyjemność [br]Dopisany: 30 Lipiec 2011, 11:46_________________________________________________ :>
Gość norbertdriver Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Dziś o 17.00 przy wiadukcie
paput Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Dziś o 17.00 przy wiadukcie ne bardzo
Rekomendowane odpowiedzi