Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Puławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

była ankieta trzeba było klikac na NIE :polew: :polew: :polew:

zdanie paputa być mało ważne
  • Odpowiedzi 6.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

bo mało klikał na NIE :polew: :polew:

Opublikowano

bo mało klikał na NIE :polew: :polew:

echhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh to niech mi ktoś kierunki od Havoka chociaż weźmie
Opublikowano

pzypomnij sie w sobote tel masz :good:

Gość norbertdriver
Opublikowano

Panowie tylko nie mówcie mi, że spocimy już w sobote?

Opublikowano

no ten weekend 13-14, niegadaj ze dołaczasz do paputa :disgust:

Gość norbertdriver
Opublikowano

W niedziele będę, ale jeśli chodzi o sobote to najwcześniej 18-19 :wallbash:[br]Dopisany: 08 Sierpień 2011, 23:06_________________________________________________Rozumiem że wszyscy zostają, mam na myśli nocleg...

Opublikowano

Panowie tylko nie mówcie mi, że spocimy już w sobote?

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Gość norbertdriver
Opublikowano

Chociaż jeden się zaśmiał :polew:

[br]Dopisany: 08 Sierpień 2011, 23:14_________________________________________________Ale cóż z tego że się zaśmiał, jak i tak Grzyb Robaczny :polew:

Opublikowano

Chociaż jeden się zaśmiał :polew:

[br]Dopisany: 08 Sierpień 2011, 23:14_________________________________________________Ale cóż z tego że się zaśmiał, jak i tak Grzyb Robaczny :polew:

jepany Kartoflarz :decayed:[br]Dopisany: 08 Sierpień 2011, 23:18_________________________________________________czyli norbi znany w Wojszynie jako KoBIETYsąGORĄCE.pl nie jedzie w sobbotę? :mysli::polew:
Gość norbertdriver
Opublikowano

Ty cycku barani :polew:[br]Dopisany: 08 Sierpień 2011, 23:20_________________________________________________Jedzie, nie jedzie, lecz chęci ma szczere,

lepiej godzinę na spocie niż w niedzielę w robocie :>

Nie Kobietysągorące.pl tylko starenago.pl :polew:

Opublikowano

paput to powinno być twoje hasło na suficie nad łózkiem dla motywacji :polew: :polew:

Gość norbertdriver
Opublikowano

Tak na poważnie nie śledziłem tematu spotu i czytać mi się nie chce :>

Będę najwcześniej 16.00, może wcześniej...

Jaki plan spotu i o której powrót?

Opublikowano

spoko o 16ej to sie dopiero zacznie pewnie plan jest taki jedziemy na rynek opolski zbieramy sie i jedziemy na grila nad jakieś jeziorko, kto wraca ten wraca kto nocuje namiot stawia :decayed:

ja wracam

Opublikowano

A zamierza ktoś nocować? :decayed:

mrogal, rafalekx pewnie chłopaki z LOP niewiem wszystko wyjdzie w praniu :naughty:

Gość norbertdriver
Opublikowano

Pietrek pogadamy jutro, co do godziny to jeszcze się dogadamy, może wcześniej mie się uda wyrwać.

Spadam spać, czołem :hi:

Opublikowano

paput to powinno być twoje hasło na suficie nad łózkiem dla motywacji :polew: :polew:

a ty masz taki na suficie: "Feta, Dieta, brak Napleta, Hokus pokus czary mary zapierdalasz po browary :decayed:"[br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 10:26_________________________________________________to zaklęcie z Harrego wciąż powtarzasz :naughty:[br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 10:26_________________________________________________

A zamierza ktoś nocować? :decayed:

za młody jesteś na nocowanie, mama Ci nie pozwoli :gwizdanie:
Opublikowano

a co Ty papucik taki mściwy sie zrobiłes :gwizdanie: taka niepozorna kruszyna a tak piska :decayed:

Opublikowano

a co Ty papucik taki mściwy sie zrobiłes :gwizdanie: taka niepozorna kruszyna a tak piska :decayed:

:polew: