Kowi87 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 na gaz mu nie pali :polew: i trza lac za 5,32
paput Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2011 na gaz mu nie pali :polew: i trza lac za 5,32 8,5 litra gazu na trasie pali w 3 osoby i zapakowany na wakacje, pozdro dla gumisiów z TDI pałer
rafalekx Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 papucik ale mi humor poprawiasz niektórymi swoimi wypowiedziami
Armi Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zawsze najmniejsze psy szczekają najbardziej :>
Kowi87 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Dobra dobra ludzie mówili na mieście że chrychał na gazie i nie palił :polew:
rafalekx Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Adam nie zadeklarowałeś jeszcze obecności na spocie
pastaldo Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 na gaz mu nie pali :polew: i trza lac za 5,32 8,5 litra gazu na trasie pali w 3 osoby i zapakowany na wakacje, pozdro dla gumisiów z TDI pałer ta chyba jak odetniesz dopływ paliwa do 3 cylindrów :polew: Zawsze najmniejsze psy szczekają najbardziej :> :polew:
Armi Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 To jest LPG+łzy :> pali 8,5 gazu plus 1,5l łez (jazda na gwincie ;() [br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 11:11_________________________________________________ Adam nie zadeklarowałeś jeszcze obecności na spocie Mnie pytać ani namawiać nie trzeba
Gość norbertdriver Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Paput w te 8,5 litra gazu na trasie przy 120 km/h, trze osobach i z V6 pod maską w benzynie trochę nie chce mi się wierzyć. Z tego co wiem to każdy silnik spala troszkę więcej gazu niż benzyny. W takim razie ile spaliłby Ci benzyny: 7,5 litrów. Coś kręcisz Wracałem miesiąc temu z bieszczad, trzy osoby, trochę bagażu, prędkość do 130km/h, klima i 130 KM pod maską. Wynik 6,4 ON!
pastaldo Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Paput w te 8,5 litra gazu na trasie przy 120 km/h, trze osobach i z V6 pod maską w benzynie trochę nie chce mi się wierzyć. Z tego co wiem to każdy silnik spala troszkę więcej gazu niż benzyny. W takim razie ile spaliłby Ci benzyny: 7,5 litrów. Coś kręcisz Wracałem miesiąc temu z bieszczad, trzy osoby, trochę bagażu, prędkość do 130km/h, klima i 130 KM pod maską. Wynik 6,4 ON! co Ty gadasz paput stosuje "eco driving" i jemu gazu pali mniej niż benzyny oczywiście żartuje tak kolorowej bajki dawno nie czytałem. To mi golf 2 1,4 palił w cyklu mieszanym 8,5l gazu co co papucik gadasz to mission imposible
Gość norbertdriver Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Być może się myle, jeśli tak to zwracam honor
pastaldo Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Być może się myle, jeśli tak to zwracam honor to była ironia zgadzam się z Toba w 100%
Gość norbertdriver Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Wiem, wiem, ale może ma ktoś coś do powiedzenia w tym temacie, więc jeśli poczuł się urażony to bardzo przepraszam
paput Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Paput w te 8,5 litra gazu na trasie przy 120 km/h, trze osobach i z V6 pod maską w benzynie trochę nie chce mi się wierzyć. Z tego co wiem to każdy silnik spala troszkę więcej gazu niż benzyny. W takim razie ile spaliłby Ci benzyny: 7,5 litrów. Coś kręcisz Wracałem miesiąc temu z bieszczad, trzy osoby, trochę bagażu, prędkość do 130km/h, klima i 130 KM pod maską. Wynik 6,4 ON! mam dwie osoby które moga potwierdzić to co widziały, jazda do 100 km/h, w mieście wciąga mi 12 litrów ale na trasie malutko przy spokojnej jeździe[br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 12:30_________________________________________________ Zawsze najmniejsze psy szczekają najbardziej :> a te mniejsze im dogryzają :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 13:19_________________________________________________ papucik ale mi humor poprawiasz niektórymi swoimi wypowiedziami smyrją cie moje posty masz problem
pastaldo Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Paput w te 8,5 litra gazu na trasie przy 120 km/h, trze osobach i z V6 pod maską w benzynie trochę nie chce mi się wierzyć. Z tego co wiem to każdy silnik spala troszkę więcej gazu niż benzyny. W takim razie ile spaliłby Ci benzyny: 7,5 litrów. Coś kręcisz Wracałem miesiąc temu z bieszczad, trzy osoby, trochę bagażu, prędkość do 130km/h, klima i 130 KM pod maską. Wynik 6,4 ON! mam dwie osoby które moga potwierdzić to co widziały, jazda do 100 km/h, w mieście wciąga mi 12 litrów ale na trasie malutko przy spokojnej jeździe[br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 12:30_________________________________________________ Zawsze najmniejsze psy szczekają najbardziej :> a te mniejsze im dogryzają :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 13:19_________________________________________________ papucik ale mi humor poprawiasz niektórymi swoimi wypowiedziami smyrją cie moje posty masz problem kuchenka Ci nie pali że szamoczesz sie jak rybka na haczyku ?
paput Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2011 kocham być atakowany przez wszystkich
rafalekx Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 smyrją cie moje posty masz problem MAM PROBLEM muszę udać się z tym do specjalisty...
paput Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2011 smyrją cie moje posty masz problem MAM PROBLEM muszę udać się z tym do specjalisty... nie od tego jest dr Queen 0,7 litra i jesteś zdrowy
pastaldo Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 kocham być atakowany przez wszystkich to Ty widze taki mały Sado Maso zwyrodnialec :bicz3: i te sprawy Cie kręca?
Rekomendowane odpowiedzi