Gość norbertdriver Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Kiedy idziemy na piwko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Kiedy idziemy na piwko? [br]Dopisany: 16 Sierpień 2011, 06:31_________________________________________________na moim wolnym :>[br]Dopisany: 16 Sierpień 2011, 06:32_________________________________________________to norbi kiedy spocimy piwnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Poniedziałek 22.08.2011. Ja jestem na wolnym, Ty jesteś po drugiej dniówce. Jedyny optymalny termin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Poniedziałek 22.08.2011. Ja jestem na wolnym, Ty jesteś po drugiej dniówce. Jedyny optymalny termin musimy się zgadać jeszcze a spocika kiedy walimy teraz? piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek040486 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 KW. widze przez urlop ominąłem spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 KW. widze przez urlop ominąłem spota dwa spoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek040486 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 jeszcze lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 jeszcze lepiej jeden w Puławach a drugi wojewódzki[br]Dopisany: 17 Sierpień 2011, 21:40_________________________________________________ale i tak chyba nikogo z Puław na wojewódzkim nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 jeszcze lepiej trzeba to nadrobić [br]Dopisany: 17 Sierpień 2011, 21:52_________________________________________________może kolega matrix w końcu przyjedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Poniedziałek 22.08.2011. Ja jestem na wolnym, Ty jesteś po drugiej dniówce. Jedyny optymalny termin musimy się zgadać jeszcze a spocika kiedy walimy teraz? piątek W piątek nie bardzo mi pasuje. Ale jak najbardziej niedziela, ewentualnie sobota. Chociaż gdybyście pisali się na piątek to postaram się być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Piatek w niedziele imperza na mojej wsi z radiem lublin musze być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 przypomniałeś mi, może zrobimy spota w Rykach, będzie festyn Chętni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 jakieś tam dozynki maja byc i koncert dowalili na koniec, takiego spendu oberów dawno nie było aż miło napić sie browara obserwujac ten pierdolnik Ale nie chciałbym tego podpisywać pod spota spontana bo mozemy sie zrobić atrakcją tego wydarzenia :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 A w sobotę http://www.naszeryki.pl/public/artykuly/przeczytaj/festyn-rodzinny-w-skokach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 :polew: nawet nie wiem gdzie te skoki są ale jest zapis pod patronatem wójta gminy Puławy to pewnie gdzieś za gołębiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zabawa do białego rana z zespołem MODEL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zabawa do białego rana z zespołem MODEL bierz francuza i deski dobre to nie są żarty juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Bardzo ładnie zaparkował. W sobote francuz i deski, a w niedzielę na big cyc i volver to już chyba większy kaliber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Bardzo ładnie zaparkował. W sobote francuz i deski, a w niedzielę na big cyc i volver to już chyba większy kmaliber tam to czołgiem, bo z nozem nielegalnie w polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi