paput Opublikowano 8 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Przyciemniają gdzies u was szyby?? Puertos pyta, bo trza tylną zrobić http://www.autoszyby-pulawy.pl/ otóż to a puerto czemu już nie jeździ na czarnych felach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 a nawet nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 9 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 a nawet nie wiem byłem ostatni w IC to stało jego auto na 16" tych co kupił[br]Dopisany: 08 Wrzesień 2011, 17:22_________________________________________________BMW nas pobiło [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2011, 13:00_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Było by nas wiecej jak byscie wpadli na spot lubelski :polew: Na Lubelskiej dzisiaj był śmiertelny wypadek, aż w TV pokazali, 3 auta, kolo miejscowosci parafianka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 9 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Było by nas wiecej jak byscie wpadli na spot lubelski :polew: Na Lubelskiej dzisiaj był śmiertelny wypadek, aż w TV pokazali, 3 auta, kolo miejscowosci parafianka no słyszałem że 2 osoby z seata zginęły [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 a nawet nie wiem byłem ostatni w IC to stało jego auto na 16" tych co kupił[br]Dopisany: 08 Wrzesień 2011, 17:22_________________________________________________BMW nas pobiło [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2011, 13:00_________________________________________________ tylko jak widac na zdjęciu nie wszyscy założyli kościołowy dres na wypad pasujący do bełemek:polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 9 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 a nawet nie wiem byłem ostatni w IC to stało jego auto na 16" tych co kupił[br]Dopisany: 08 Wrzesień 2011, 17:22_________________________________________________BMW nas pobiło [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2011, 13:00_________________________________________________ tylko jak widac na zdjęciu nie wszyscy założyli kościołowy dres na wypad pasujący do bełemek :polew: :polew: e sa tam ludzie z beeemek siódemek to nie wypada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 a nawet nie wiem byłem ostatni w IC to stało jego auto na 16" tych co kupił[br]Dopisany: 08 Wrzesień 2011, 17:22_________________________________________________BMW nas pobiło [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2011, 13:00_________________________________________________ tylko jak widac na zdjęciu nie wszyscy założyli kościołowy dres na wypad pasujący do bełemek :polew: :polew: e sa tam ludzie z beeemek siódemek to nie wypada a wypada jechac na zlot bełemek bez 3 pasków na ramionach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Te beemki to z kilku powiatów i dwóch klubów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Te beemki to z kilku powiatów i dwóch klubów co znaczy nie więcej jak tylko to że bełemki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Te beemki to z kilku powiatów i dwóch klubów co znaczy nie więcej jak tylko to że bełemki Ale spoko goście Tak samo jak ci z hondy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Te beemki to z kilku powiatów i dwóch klubów co znaczy nie więcej jak tylko to że bełemki Ale spoko goście Tak samo jak ci z hondy. do tych z hondy nic nie mam a bełemek i dresów nie lubie jak Hitler żydów :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 10 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 to co spocik jutro o 18? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 to co spocik jutro o 18? o 16 w garwolinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 to co spocik jutro o 18? o 16 w garwolinie w puławach w poniedziałek równiez szykuje sie mini spot ja rogal Armi i Kowi moze :gwizdanie: jak by co to bedziem dzwonic co i jak dokładniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 10 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 to co spocik jutro o 18? o 16 w garwolinie w puławach w poniedziałek równiez szykuje sie mini spot ja rogal Armi i Kowi moze :gwizdanie: jak by co to bedziem dzwonic co i jak dokładniej ciekawe do kogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 to co spocik jutro o 18? o 16 w garwolinie w puławach w poniedziałek równiez szykuje sie mini spot ja rogal Armi i Kowi moze :gwizdanie: jak by co to bedziem dzwonic co i jak dokładniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 to sie zobaczy do kogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 To co, wstawiam zdjęcia :gwizdanie: Grupę z LPU reprezentował Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Tylko autko sie nie zalapało na fote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi