Kowi87 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 felgi kup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Działamy coś Panowie? co chcesz działac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Piwo, spot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Piwo, spot? szukaj tu lepiej taniej a4 dla mojego ziomka bo dzisiaj koleś mu golffika skasował na amen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 http://allegro.pl/show_item.php?item=1973667755 niech to bierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 http://allegro.pl/show_item.php?item=1973667755 niech to bierze to ma być taniutkie a4, może być do poprawek i nawet lekkiego pogrzebania byle nie bym bardzo zajeżdzony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 a tu masz za 21 juz pogrzebanego zapierdalacza, ja pewnie bym rozwazył jego zakup 6s do setki to nie przelewki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 a tu masz za 21 juz pogrzebanego zapierdalacza, ja pewnie bym rozwazył jego zakup 6s do setki to nie przelewki to bierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 taa wystarczy jedna rzeźba Jest w puławach drukarnia z ploterów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 taa wystarczy jedna rzeźba Jest w puławach drukarnia z ploterów coś słyszałem że za pizzerią Remiza ktoś ma maszynke do tego [br]Dopisany: 07 Grudzień 2011, 21:43_________________________________________________norbi widziałem Cię dzisiaj synu na moście, poznałem po włosach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asis Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 ja mogę swoja sprzedać, w bardzo dobrym stanie i tanio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniotkd Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 jak ktos znajdzie taka dokładna maszyne zeby wycieła symbole na przełącznik to dawac znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 jak ktos znajdzie taka dokładna maszyne zeby wycieła symbole na przełącznik to dawac znac a jest cos takiego w ogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek (-_-) Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 pany ktoś kiedyś na spocie mówił o warsztacie w Rzeczycy czy gdzieś że dobrze diesla ogarniają, ma ktoś może namiary na nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 ja mogę swoja sprzedać, w bardzo dobrym stanie i tanio czemu sprzedajesz? jak ktos znajdzie taka dokładna maszyne zeby wycieła symbole na przełącznik to dawac znac ale to chcesz naklejki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asis Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 bo wyjeżdżam za granice a jak wrócę to będę chciała kupić b6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 bo wyjeżdżam za granice a jak wrócę to będę chciała kupić b6 b6 only in avant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asis Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 bo wyjeżdżam za granice a jak wrócę to będę chciała kupić b6 b6 only in avant no może i avant, się zobaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Kiedy spot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi