paput Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Kiedy spot? mówiłeś że masz dużo wolnego, bierz na piątek lub sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Mam zjazd ;( Może coś na tygodniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Mam zjazd ;( Może coś na tygodniu? czwartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 22.12.2011 w czwartek mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 22.12.2011 w czwartek mi pasuje jak do pracy idziesz :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 22.12.2011 w czwartek mi pasuje jak do pracy idziesz :gwizdanie: Przeczytaj jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 22.12.2011 w czwartek mi pasuje jak do pracy idziesz :gwizdanie: Przeczytaj jeszcze raz no to można coś pomyślec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Pasuje mi od poniedziałku do piątku Może uda się zorganizować jakiś świąteczny spot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Pasuje mi od poniedziałku do piątku Może uda się zorganizować jakiś świąteczny spot to znaczy? w piątek pisałęs że ci nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Następny tydzień mi pasuje Napisałem że pasuje mi od poniedziałku do piątku :gwizdanie: O tym tygodniu bym tak nie pisał bo mamy już środę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 15 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 a w tą sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zjazd i niedziela też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zjazd i niedziela też o której synu jutro z LBN wracasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiskuzz139 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Co powiecie na spocik w ten piątek o 15:30? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Co powiecie na spocik w ten piątek o 15:30? ja moge wpaść na chwilę a reszta jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacek91 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 ja raczej nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 ja raczej nie dam rady a fiskuzz podobno jako nowy stawia wszystkim.... po faworku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Ja słuszałem że zaprasza nas do tej knajpy pod wyciągiem w Parchatce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Ja słuszałem że zaprasza nas do tej knajpy pod wyciągiem w Parchatce rób listę synek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skruszo Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 ja myslę że bym wpadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi