paput Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Wiec jak z jutrzejszym spociskiem?? P.S Kowi nie wpadnę dziś bo mam samochód jeszcze rozebrany wycinam kata... A przewody wszystkie całe:/ chyba nici, bo widzę że nikt nie chce. chyba że norbi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 EEj wie ktoś co sie dzieje z Puertossem? Jakos nic sie nie udziela od kiedy sie tam w wasze strony sprowadził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 EEj wie ktoś co sie dzieje z Puertossem? Jakos nic sie nie udziela od kiedy sie tam w wasze strony sprowadził mieszka w lesie, teraz liscie spadły to powinien mieć lepszy zasieg, pewnie jeszcze o tym nie wie, że tak w lesie jest z zasiegiem a powaznie siedzi w pracy wiecej czasu niż w tym wspomnianym lesie pod telefonem zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 gdzie on teraz ma te siedzibe IC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 gdzie on teraz ma te siedzibe IC? 30km od domu, czyli w puławach, na wylocie w str LU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 gdzie on teraz ma te siedzibe IC? 30km od domu, czyli w puławach, na wylocie w str LU nie wiedziałem. Myślałem że gdzies w deblinie bo kiedyś cos było tak na forum muwione, To musze go odwiedzić bo mi sie zbliżają wymiany olejów i filtrów. Masz dokładny adres byłbym wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 http://www.intercars.com.pl/show_str.php?id=45&typ=fil&woj=3&id_filia=4200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiskuzz139 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Z tego co wiem kowi też chetny:D A miałem stawiać faworki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.m Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 to jak robimy dzisiaj spocika czy wszyscy placki gniotą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 leroy otwarty:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Ja moge podjechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 leroy otwarty:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiskuzz139 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 dobrze by było po godzinie 16??[br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 11:50_________________________________________________a gdzie jest ten leroy?? Wolałbym Tesco:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 leroy otwarty:> no tak już ponad tydzień[br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 12:00_________________________________________________ dobrze by było po godzinie 16??[br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 11:50_________________________________________________a gdzie jest ten leroy?? Wolałbym Tesco:D mi pasuje godzina, ale ostatnio zmarzliśmy nieźle pod Tesco, a Leroy jest obok Tesco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 bo ja bym wolał podjechać pod leroya moze znajde tam uchwyty do rolety bagaznika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiskuzz139 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 no spoko może jakoś znajde, Kowi jak możesz weź kompa to zobaczymy co sie dzieje:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 bo ja bym wolał podjechać pod leroya moze znajde tam uchwyty do rolety bagaznika jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.m Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 bo ja bym wolał podjechać pod leroya moze znajde tam uchwyty do rolety bagaznika jak masz tam roletę okienną to na pewno coś dobierzemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 takie cos mi potrzebne [br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 12:33_________________________________________________ tak to ma wyglądać po naprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 śniegu juz tam nie ma nie bedzie się gdzie poślizgać ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi