paput Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2012 Siwy dym:D jak najbardziej jestem za!! no, to teraz termin
Kowi87 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Panowie kto mi ogarnie podłączenie CB po kluczyku bo mój elektryk dopiero w następnym tygodniu by dał rade, a ja mam urlop 2 dniowy wiec szukam cos na szybkosci
pastaldo Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 tzn jak po kluczyku? twoje radio ma pamięć? po podłączeniu traci ustawienia kanału czy nie?
Kowi87 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 tzn jak po kluczyku? twoje radio ma pamięć? po podłączeniu traci ustawienia kanału czy nie? CB po kluczyku Już hui z urlopu, własnie miałem tel i trza sie zbierac na robote Wiec jak ktos ogarnia takie podłaczenie to dajcie znać na wątku
pastaldo Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 no a co za problem? Podłączasz zasilanie przy listwie pod kierownicą tylko sprawdź na której tej śrubie masz +12 po przekręceniu kluczyka i gotowe
Kowi87 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 no a co za problem? Podłączasz zasilanie przy listwie pod kierownicą tylko sprawdź na której tej śrubie masz +12 po przekręceniu kluczyka i gotowe trzeba mieć mierniki u mnie ciezko o dobry śrubokręt dobra spadam
pastaldo Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 no a co za problem? Podłączasz zasilanie przy listwie pod kierownicą tylko sprawdź na której tej śrubie masz +12 po przekręceniu kluczyka i gotowe trzeba mieć mierniki u mnie ciezko o dobry śrubokręt dobra spadam nie masz miernika to weź żaróweczke 12V z oprawką albo bez tylko przymocuj jeden drucik do jednego styku daj go do masy a żarówką dotykaj. Jak zaświeci tzn jest i sie podłącza
Gość norbertdriver Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Jeśli nie jutro, to ja niestety w całym przyszłym tygodniu odpadam
kicker Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Ja to ogarniam, mam miernik i śrubokręt
Kowi87 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Juz sobie poradziłem, plus wziety z radia z żółtego przewodu, masa ze śrubki pod konsolą radio zamontowane na stałe, ale nie podoba mi sie ja słysze w maire dobrze, ale z nadawanie wiele gorzej, chyba na trasy zakupie sobie jednak normalna antene i bede miał dwie
asis Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 zapraszam i jutro, ja akurat pracuje o od 19 mamy dancing
fiskuzz139 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Chyba się urwał watek o spocisku, wiec jak z tymi terminami:D?
Kowi87 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 kto ma ciepły grzany garaż, ma prąd, chęci i troche czasu głosniki musze z przodu zamontować, bo własnie drugi(ostatni seryjny sie kończy) a trzeba rozebrać drzwi wygłuszyc i 16ki wrzucić, samo mocowanie głosników według rogala to jakieś 4-5h gorzej z wygłuszeniem
paput Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2012 kto ma ciepły grzany garaż, ma prąd, chęci i troche czasu głosniki musze z przodu zamontować, bo własnie drugi(ostatni seryjny sie kończy) a trzeba rozebrać drzwi wygłuszyc i 16ki wrzucić, samo mocowanie głosników według rogala to jakieś 4-5h gorzej z wygłuszeniem ja mam prąd :>
Kowi87 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 kto ma ciepły grzany garaż, ma prąd, chęci i troche czasu głosniki musze z przodu zamontować, bo własnie drugi(ostatni seryjny sie kończy) a trzeba rozebrać drzwi wygłuszyc i 16ki wrzucić, samo mocowanie głosników według rogala to jakieś 4-5h gorzej z wygłuszeniem ja mam prąd :> hmm tak to i ja mam ale potrzeba suchego miejsca i żeby nie piz*ziło po czerepie
paput Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2012 kto ma ciepły grzany garaż, ma prąd, chęci i troche czasu głosniki musze z przodu zamontować, bo własnie drugi(ostatni seryjny sie kończy) a trzeba rozebrać drzwi wygłuszyc i 16ki wrzucić, samo mocowanie głosników według rogala to jakieś 4-5h gorzej z wygłuszeniem ja mam prąd :> hmm tak to i ja mam ale potrzeba suchego miejsca i żeby nie piz*ziło po czerepie zróbmy to u norberta, będzie zadowolony
Kowi87 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 kto ma ciepły grzany garaż, ma prąd, chęci i troche czasu głosniki musze z przodu zamontować, bo własnie drugi(ostatni seryjny sie kończy) a trzeba rozebrać drzwi wygłuszyc i 16ki wrzucić, samo mocowanie głosników według rogala to jakieś 4-5h gorzej z wygłuszeniem ja mam prąd :> hmm tak to i ja mam ale potrzeba suchego miejsca i żeby nie piz*ziło po czerepie zróbmy to u norberta, będzie zadowolony a ma garaż ogrzewany
paput Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2012 kto ma ciepły grzany garaż, ma prąd, chęci i troche czasu głosniki musze z przodu zamontować, bo własnie drugi(ostatni seryjny sie kończy) a trzeba rozebrać drzwi wygłuszyc i 16ki wrzucić, samo mocowanie głosników według rogala to jakieś 4-5h gorzej z wygłuszeniem ja mam prąd :> hmm tak to i ja mam ale potrzeba suchego miejsca i żeby nie piz*ziło po czerepie zróbmy to u norberta, będzie zadowolony a ma garaż ogrzewany uj wie, ja mam garaż połączony z domem ale cięzko w nim wysiąść nawet z auta Chyba się urwał watek o spocisku, wiec jak z tymi terminami:D? sam nie wiem, proponujcie :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi