Opublikowano 18 Października 201213 l bierzcie po dychu, na parkingu dobry ostry kebab:decayed: organizator stawia podobno:tonguemad: Rafalekx szykuj hajs:grin:
Opublikowano 18 Października 201213 l Autor bierzcie po dychu, na parkingu dobry ostry kebab:decayed: organizator stawia podobno:tonguemad: Rafalekx szykuj hajs:grin: własnie
Opublikowano 28 Października 201213 l Paput na którą zmianę tyrasz bo ciągle widzę twoje autko pod ZA no oponki też widziałem moje leża w garażu i czekają na lato
Opublikowano 28 Października 201213 l Autor Paput na którą zmianę tyrasz bo ciągle widzę twoje autko pod ZA no oponki też widziałem moje leża w garażu i czekają na lato jakie oponki? brygada "E" a ty? nie wiem czy to twoje, ale sedan 1.8T granatowy bodajże, i naklejka a4klub.pl siakaś taka nietypowa:decayed:
Opublikowano 31 Października 201213 l je też E ale tylko na dniówki i na tygodniu parkuje pod stozapem oponki letnie ovation te które poleciłeś moje to takie czarne w sedanie i s-linie porysowane z każdej strony:) jeszcze nie dorobiłem się naklejki klubowej
Opublikowano 31 Października 201213 l Autor je też E ale tylko na dniówki i na tygodniu parkuje pod stozapem oponki letnie ovation te które poleciłeś moje to takie czarne w sedanie i s-linie porysowane z każdej strony:) jeszcze nie dorobiłem się naklejki klubowej to też takie kupiłes?
Opublikowano 31 Października 201213 l Ale wam miasto zryli:shock3: ale wielki plus że pracują w nocy:wink:
Opublikowano 31 Października 201213 l Autor Ale wam miasto zryli:shock3: ale wielki plus że pracują w nocy:wink: nie zawiesiłeś się nigdzie?
Opublikowano 31 Października 201213 l Nie byłem swoim:decayed:, ale póki co nie planuje tam jecha bo faktycznie idzie sie zawiesić i to w całym miescie
Opublikowano 31 Października 201213 l Nie byłem swoim:decayed:, ale póki co nie planuje tam jecha bo faktycznie idzie sie zawiesić i to w całym miescie E tam, latam tamtędy codziennie tzn latałem i nie było opcji się zawiesić Można było urwać koło co najwyżej:decayed:
Opublikowano 31 Października 201213 l Autor Nie byłem swoim:decayed:, ale póki co nie planuje tam jecha bo faktycznie idzie sie zawiesić i to w całym miescie już położyli od Remizy w stronę ronda pierwszą warstwę więc powoli jakoś posuwają się do przodu:decayed:
Opublikowano 31 Października 201213 l wczoraj akurat koło remizy przejeżdzalismy to był jeden pas do krzyżówki z marketami, ok 12 w nocy:wink:
Opublikowano 4 Listopada 201213 l cześć, moglibyście mi napisać, jak w Puławach z internetem? tzn, czy jest realizaowany przez jakieś tv kablowe typu Multimedia lub Aster, czy przez Spółdzielnie mieszkaniowe, pomijam tpsa neostrade bo napewno jest. chodzi mi o taki szerokopasmowy min 10Mb/s. ewentualnie czego unikać jakbym brał jakiś abonament.
Opublikowano 4 Listopada 201213 l je też E ale tylko na dniówki i na tygodniu parkuje pod stozapem oponki letnie ovation te które poleciłeś moje to takie czarne w sedanie i s-linie porysowane z każdej strony:) jeszcze nie dorobiłem się naklejki klubowej to też takie kupiłes? aha zobaczymy w lecie jak się jeździ ---------- Post dopisany at 18:02 ---------- Poprzedni post napisany at 18:01 ---------- jak będą głośne to cię znajdę
Opublikowano 4 Listopada 201213 l cześć,moglibyście mi napisać, jak w Puławach z internetem? tzn, czy jest realizaowany przez jakieś tv kablowe typu Multimedia lub Aster, czy przez Spółdzielnie mieszkaniowe, pomijam tpsa neostrade bo napewno jest. chodzi mi o taki szerokopasmowy min 10Mb/s. ewentualnie czego unikać jakbym brał jakiś abonament. Może Pulnet Pulnet - sieć telekomunikacyjna typu metro :: Puławy :: internet :: telewizja :: telefonia - start
Opublikowano 4 Listopada 201213 l Autor je też E ale tylko na dniówki i na tygodniu parkuje pod stozapem oponki letnie ovation te które poleciłeś moje to takie czarne w sedanie i s-linie porysowane z każdej strony:) jeszcze nie dorobiłem się naklejki klubowej to też takie kupiłes? aha zobaczymy w lecie jak się jeździ ---------- Post dopisany at 18:02 ---------- Poprzedni post napisany at 18:01 ---------- jak będą głośne to cię znajdę za***iście cicha oponka ma nawalone na tym punkcie, już w tym roku miałem 4 komplety 18" opon i jeden 17":decayed:
Opublikowano 4 Listopada 201213 l Może Pulnet Pulnet - sieć telekomunikacyjna typu metro :: Puławy :: internet :: telewizja :: telefonia - start Dzięki, jak już się ogarnę na kwadracie to sprawdzę. Wysłane z mojego S3 i Tapatalk
Opublikowano 4 Listopada 201213 l Autor Może Pulnet Pulnet - sieć telekomunikacyjna typu metro :: Puławy :: internet :: telewizja :: telefonia - start Dzięki, jak już się ogarnę na kwadracie to sprawdzę. Wysłane z mojego S3 i Tapatalk to gdzie sie wprowadziłes?
Opublikowano 5 Listopada 201213 l narazie jestem w trakcie, jutro umowę podpisze jeśli wszystko będzie ok, okolice centrum a jak już bedzie wszystko ok, przywitam się z Wami na spocie ps. jaka jest dobra pizza w puławach na tel.?