paput Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Witajcie chętnie podjadę na waszego spota jeśli można ? to już bedzie nasz spot:grin: ---------- Post dopisany at 19:01 ---------- Poprzedni post napisany at 18:56 ---------- 1. paput 2. Kowi - 70% 3. Rafi_2006 4. dziako 5. Paweł Puławy 6. DarkMind 7. kicker ---------- Post dopisany at 19:04 ---------- Poprzedni post napisany at 19:01 ---------- no ja niestety nie dam rady bo akurat w ten weekend 21/22 pracuje:kwasny: szkoda,wreszcie by jakaś V6 przyjechała oprócz mojej:decayed:, kiedys było w sumie 2.6:decayed: ---------- Post dopisany at 19:06 ---------- Poprzedni post napisany at 19:04 ---------- to otwieram listę chętnych na spota niedzielnego 21.04.20131. paput 2.kowi - 70% 3. ja tez :-) ---------- Post dopisany at 13:07 ---------- Poprzedni post napisany at 13:02 ---------- A tak w ogóle to gdzie i o której jak coś? no właśnie gdzie?
michal.m Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 1. paput 2. Kowi - 70% 3. Rafi_2006 4. dziako 5. Paweł Puławy 6. DarkMind 7. kicker 8. Michał 9.
DarkMind Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 a gdzie zazwyczaj robicie? tam gdzie ostatnio czy jakies bardziej malownicze miejsca macie? w sumie, nie ważne gdzie, ważne z kim
Kowi87 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 malownicze miejsce, moze ten parking piętrowy nad wisłą tylko czy tam na glebie da rade wjechać na pietro:eusathink:
DarkMind Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 niech zostanie macdonald, ktoś tam ma nadrabiać z hamburgerami bo ostatnio nie było
paput Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2013 niech zostanie macdonald, ktoś tam ma nadrabiać z hamburgerami bo ostatnio nie było :jerk:nowi nowi stawiają hamy, taka tradycja:decayed: ---------- Post dopisany at 20:10 ---------- Poprzedni post napisany at 20:09 ---------- malownicze miejsce, moze ten parking piętrowy nad wisłą tylko czy tam na glebie da rade wjechać na pietro:eusathink: tam chyba cza płacić ale pewien nie jestem, miejscówka byłaby super:naughty:
DarkMind Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 ale nowi na spotach czy nowi na forum, bo to spora różnica ja już w sumie w czwartym mieście spoty zaliczam
paput Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2013 ale nowi na spotach czy nowi na forum, bo to spora różnica ja już w sumie w czwartym mieście spoty zaliczam jedni za to inni za to cierpią ---------- Post dopisany at 21:20 ---------- Poprzedni post napisany at 20:17 ---------- ale nowi na spotach czy nowi na forum, bo to spora różnica ja już w sumie w czwartym mieście spoty zaliczam tak więc szykować się na wyżerkę?
DarkMind Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 to zróbmy zasade, że liczy się data zarejestrowania na forum i czekam na hamburgery
paput Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2013 to zróbmy zasade, że liczy się data zarejestrowania na forum i czekam na hamburgery no jakże by to mogło być żeby "prezes-naganiacz" płacił
DarkMind Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 ja narazie i tak bez kasy - wszystko na felgi poszło
Ralfi_2006 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 niech zostanie macdonald, ktoś tam ma nadrabiać z hamburgerami bo ostatnio nie było :jerk:nowi nowi stawiają hamy, taka tradycja:decayed: ---------- Post dopisany at 20:10 ---------- Poprzedni post napisany at 20:09 ---------- malownicze miejsce, moze ten parking piętrowy nad wisłą tylko czy tam na glebie da rade wjechać na pietro:eusathink: tam chyba cza płacić ale pewien nie jestem, miejscówka byłaby super:naughty: Płatny to ten parking nie jest ale wjechac tam to trzeba miec wysokie auto. Co Wy na te hamy sie nastawiacie przeciez są nie smaczne
Kowi87 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 ale sponsorowane :polew::polew::polew:
paput Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2013 niech zostanie macdonald, ktoś tam ma nadrabiać z hamburgerami bo ostatnio nie było :jerk:nowi nowi stawiają hamy, taka tradycja:decayed: ---------- Post dopisany at 20:10 ---------- Poprzedni post napisany at 20:09 ---------- malownicze miejsce, moze ten parking piętrowy nad wisłą tylko czy tam na glebie da rade wjechać na pietro:eusathink: tam chyba cza płacić ale pewien nie jestem, miejscówka byłaby super:naughty: Płatny to ten parking nie jest ale wjechac tam to trzeba miec wysokie auto. Co Wy na te hamy sie nastawiacie przeciez są nie smaczne to już wiemy kto stawia:whistling:
Armi Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Mam nadzieję, że nikt nie traktuje tego serio bo ludzie pouciekają Nie wiem czy się lakiernik z moim a4 wyrobi ale w razie czego przyjadę a3 żeby kackowi było raźniej:grin:
DarkMind Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 koledzy kto - bo nie pamiętam sorrki - interesował się moją rns-e? bo powoli przymierzam się do zmiany. w razie czego dawać znać pw
paput Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2013 koledzy kto - bo nie pamiętam sorrki - interesował się moją rns-e?bo powoli przymierzam się do zmiany. w razie czego dawać znać pw chyba michał, ale teraz pewnie nie kupi:whistling: ---------- Post dopisany at 11:01 ---------- Poprzedni post napisany at 11:01 ---------- Mam nadzieję, że nikt nie traktuje tego serio bo ludzie pouciekająNie wiem czy się lakiernik z moim a4 wyrobi ale w razie czego przyjadę a3 żeby kackowi było raźniej:grin: kacka nie będzie, woli większe spoty w Wawie:grin:
Rekomendowane odpowiedzi