paput Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Kurde, znowu ominą mnie spot:wallbash:Niestety w weekend byłem w Zawierciu i nie czytałem forum:kwasny: ale teraz śledzę i pasuje mi każdy termin oprócz 10-14 lipca to był spontan zorganizowany w 10 minut na fejsie:grin: a teraz możemy zaplanować coś normalnego, to co za tydzień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skruszo Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 a jak się zapatrujecie na sobotę ? no bo ja w niedziele to będę miał problemy żeby dotrzeć ... no ale jak większości pasuje niedziela to będzie niedziela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 a jak się zapatrujecie na sobotę ? no bo ja w niedziele to będę miał problemy żeby dotrzeć ... no ale jak większości pasuje niedziela to będzie niedziela mi pasuje w sumie i sobota choć nie ukrywam że wolałbym niedzielę tudzież piątek:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Przejeżdżałem i widziałem Was ale miałem towarzystwo (rodzina), więc nawet zajechać nie mogłem:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 i jeszcze jedno foto to może za dwa tygi zróbmy spota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skruszo Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Mi piatek też pasuje jak cos to moze niech kazdy sie wypowie jaki dzien mu pasuje z dni weekendowych i wtedy cos bedzie mozna ustalić wysłane z mojego Sony Xperia S za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Mi piatek też pasuje jak cos to moze niech kazdy sie wypowie jaki dzien mu pasuje z dni weekendowych i wtedy cos bedzie mozna ustalić wysłane z mojego Sony Xperia S za pomocą Tapatalk 2 mi w zasadzie pasuję każdy dzień w tej chwili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golfer Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Jak można to i Ja zawitam :] proponowałbym w 23 w Niedziele ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek1985 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Czyż by się szykował spocik 23??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 no róbcie róbcie cos, oby nie 28-30 bo ja na przygodach bede:grin: i później dwa kolejne weekendy też odpadają z mojej strony:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Czyż by się szykował spocik 23??? no to panowie, kto chętny na spot w niedzielę 23.06.2013? Godzina: 14? 15? 16? czy inna?;-) owieramy listę 1. paput 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Puławy Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 ja ale nie wcześniej jak o 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 ja na 50%, bo niedziela zapowiada sie gorąca wiec prawdopodbnie będzie firlej, albo cos innego jeszcze w opcji:wink: a tak wogóle w puławach rusza kino samochodowe nad wisłą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 ja na 50%, bo niedziela zapowiada sie gorąca wiec prawdopodbnie będzie firlej, albo cos innego jeszcze w opcji:wink:a tak wogóle w puławach rusza kino samochodowe nad wisłą to kino to fajny pomysł co do spota to może o 18? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golfer Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 1. paput 2. Golfer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Dryk Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Golfer wyslij mi swój numer na PW bo plus nie odbiera wyłączony :/ bo mam sprawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golfer Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 poszło PW PS: Tomasz Widzę gablota wkońcu kupiona na bogato :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Dryk Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 tak bogato to nie jest ale po modach i z większymi alu będzie lepiej się prezentował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golfer Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 http://img69.imageshack.us/img69/9345/c1vl.th.jpghttp://img542.imageshack.us/img542/4866/udbr.th.jpg żeby tak można było coś razem zorganizować a nie grupkami:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi