Kowi87 Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Pozdrawiam Puławy pochodze z okolic i jeśli będę u rodziny na pewno się odezwe czy coś się dzieje na mieście Dobrze kojarze, kolega Chwaliego z HTL:naughty: Właściciel słynnej czarnej hondy civic vtec. Szacun:hi: z chwalim to ja na jednym osiedlu mieszkałem póki sie nie zakochał poczatki były dobre miał siroccco:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralph_Pulawy Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Krzysio z Vtec-iem bo miłośnik Hondy ale też i audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Krzysio z Vtec-iem bo miłośnik Hondy ale też i audi jakby cos to zam osobiscie użytkownika jednego z tych aut sposród których wybierasz:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 słynnej hondy? nic nie wiem hondy szkoda poszła na kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Z 1.3 wyrezałeś dobrego sleepera:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 A dzieki :-) nowy wlasciciel po kupie zadzwonil ze w szoku jest jak to jedzie bardzo zadowolony, a ja poki co z a4 nie do konca :-( oby sie to szybko zmienilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 http://a4-klub.pl/bluzy-polary-116/polar-klubowy-helikon-tex-x-tura-zapisy-286557/ BRAĆ!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 http://a4-klub.pl/kalendarzyki-kalendarze-scienne-112/kalendarz-klubowy-2014-a-307986/index3.html ---------- Post dopisany 08-01-2014 at 23:53 ---------- Poprzedni post napisany 11-12-2013 at 10:39 ---------- Prawo jazdy w Puławach. Oddział WORD będzie na Składowej armagedon:whistling: aż przypomniały mi sie siedlce, ronda i co 3 auto to nie eLka:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Ci co zdadzą w Puławach będą mogli jeździć tylko po Puławach i okolicy w LU paraliż rąk i nóg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Większość będzie oblewać na rondzie turbinowym:tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arrcio Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Koledzy Puławiacy może ktoś z Was ma kabelek w Puławach potrzebuje w sobotę dwie rezanki zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silnik Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Koledzy Puławiacy może ktoś z Was ma kabelek w Puławach potrzebuje w sobotę dwie rezanki zrobić. Mam, ale w sobotę idę do pracy więc jestem dostępny po 15. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arrcio Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Koledzy Puławiacy może ktoś z Was ma kabelek w Puławach potrzebuje w sobotę dwie rezanki zrobić. Mam, ale w sobotę idę do pracy więc jestem dostępny po 15. A jaki masz VCDS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silnik Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Tak, VCDS lite 1.2 ful i kabel Viakena dość stary ale moje oooo się łączą, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Koledzy Puławiacy może ktoś z Was ma kabelek w Puławach potrzebuje w sobotę dwie rezanki zrobić. ja mam ale z b8 sie raczej nie połączy chyba ze chodzi o inne auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 potrzebny Ci raczej KKL+can dla aut po 2007r, zwykły viaken nie bangla, ja mam pod vcds 10.X ale to klon i mozna tylko zczytać błedy, zadnych logów, zadnych adaptacji i nie do końca jest pewien poprawnosci odczytu błędów:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agoonzo Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Koledzy,potrzebuje namiar na dobry warsztat w Puławach zajmujący się samochodami z grupy VW/audiw , gdzie sprawdzą rzetelnie auto które chciałbym kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 AUDI A4 B5 LIFT USA AVANT KOMBI QUATTRO MANUAL LPG (4068853984) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. kto by pomyślał że trafi do puław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek39 Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 kiedy teraz zlocik w puławach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Jutro o 8 zbiurka i akcja lublin ---------- Post dopisany 23-03-2014 at 21:15 ---------- Poprzedni post napisany 22-03-2014 at 07:08 ---------- Szkoda ze nikt sie nie pojawił z forum:whistling: ekipa LPU-LRY była bardzo liczna coś koło 30 aut:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi