Kowi87 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Jak to na regionlanym, trzeba o d*pie maryny zarzucić temat :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek (-_-) Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 hehe, ciekawe czy Conti by tu nie przyszedł na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 [quote name=Sebek () ] hehe, ciekawe czy Conti by tu nie przyszedł na forum Mówił że miał tu konto, ale czy ma jeszcze to nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek (-_-) Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 heh to może jeszcze ma, ciekawe czy ktoś przyjdzie tutaj jak zobaczy tamten post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 [quote name=Sebek () ] heh to może jeszcze ma, ciekawe czy ktoś przyjdzie tutaj jak zobaczy tamten post A wywołałeś tam bagno bo ja tam konta nie mam :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek (-_-) Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 chyba nikt tam nic nie widział, aby chudy dopisał "patryk161990, wolek78 wbijajcie na link podany przez Sebka. Na tym forum w lubelskim mało sie dzieje można powiedzieć ze nic się nie dzieje... Powoli przenosimy sie tam aby coś na nowo rozkręcić Także zapraszam i czekamy na was na "pl" :)" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 [quote name=Sebek () ] chyba nikt tam nic nie widział, aby chudy dopisał "patryk161990, wolek78 wbijajcie na link podany przez Sebka. Na tym forum w lubelskim mało sie dzieje można powiedzieć ze nic się nie dzieje... Powoli przenosimy sie tam aby coś na nowo rozkręcić Także zapraszam i czekamy na was na "pl" :)" :polew: proste co sie bedą gnietli na kupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek (-_-) Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 kupy nikt nie ruszy Kowi nie ma tam nikt u Was do sprzedania naklejki klubowej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janjazda Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 może ja będę miał :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek (-_-) Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 to przemyśl cenę i daj znać kiedyś :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Ja juz nie mam, obkleilismy wszystko w Rykach co przyjeżdzało i wyraziło zogode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek (-_-) Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 to jak Robert nie załatwi to będzie i tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 co tu się dzieje? Chciałem powiedzieć i się pochwalić, że ja już mam WAKACJE W przyszłym semestrze mam tylko raz w tygodniu seminaria i w ch#j czasu wolnego Oczywiście przydałoby się napisać pracę mgr inż. ale nie wiem czy mi się zechce A teraz jadę zrobić małe oględziny fury dla pewnej osoby z klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janjazda Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 co tu się dzieje? Chciałem powiedzieć i się pochwalić, że ja już mam WAKACJE W przyszłym semestrze mam tylko raz w tygodniu seminaria i w ch#j czasu wolnego Oczywiście przydałoby się napisać pracę mgr inż. ale nie wiem czy mi się zechce A teraz jadę zrobić małe oględziny fury dla pewnej osoby z klubu dobrze CI, ja za rok będę miał taką sytuacje, a narazie walczę z pracą inż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Rafalekx nie wkarwiaj ludzi :angry: :angry: Farciarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 :> A tak swoja drogą dzisiaj fajne d.upy widziałem na moim wydziale z 1 roku architektury Ajjj taką jedną to bym... i tak i tak i tak szkoda że w głowach mają pusto [br]Dopisany: 05 Luty 2010, 13:34_________________________________________________ dobrze CI, ja za rok będę miał taką sytuacje, a narazie walczę z pracą inż. Na ch#j Ci były 2 stopniowe? trzeba było iść na jednostopniowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 A ja jeszcze troszke ponad rok i na zakończenie B7 sobie sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 A ja jeszcze troszke ponad rok i na zakończenie B7 sobie sprawie To ja na obronę uprawnień sobie B8 sprawię, albo A5, albo A6, albo hmmm Czyli za troszkę ponad 3 lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 A ja jeszcze troszke ponad rok i na zakończenie B7 sobie sprawie To ja na obronę uprawnień sobie B8 sprawię, albo A5, albo A6, albo hmmm Czyli za troszkę ponad 3 lata Ta chyba wzór felg z B8 :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 eee nie opłaca się Już lepiej coś innego A poważnie to za te 3 lata już muszę latać czymś z Q dobra jadę oglądać tą furę, bo ładna pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi