NIUNIAA4 Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 każdy termin jest dobry, zawsze można zrobić spota spontana albo skryto spota jak to się we Wro mówi
Joker Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 Witam Wszystkich... Mam troche wolnego czasu....Będę na Carrefour dzisiaj Pozdrawiam
dawcav6 Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 ja też zajade może nas będzie więcej pozdro dla wszystkich
Joker Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 I po spotkanku.... Jednak nie byłem sam Dzienx dawcav6 za przyjazd... Ogólnie można skleić kolejną datę może jeszcze ktoś dojedzie... tyle że w innym miejscu... propozycja za Orlenem (piasty)... na końcu parkingu Kauflanda... parking przed pływalnią... może na jutro ktoś ma propozycje :gwizdanie: Pozdrawiam
dawcav6 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 jestem za nie widze problemu najlepiej chyba przed pływalnia dogadamy sie jeszcze [br]Dopisany: 28 Marzec 2010, 17:58_________________________________________________ jaka tu cisza masakra KK zamarło albo wszystkich porwało ufo tyle pisania tyle sporów i niedomówień a tu taka cisza zgroza JOKER żyjesz co tam u ciebie słychać że nic nie piszesz ??? pamiętasz tego srebrnego avanta z naklejką b5 batalion podejrzewam że to bardzo dobra koleżanka kolegów z gliwic :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 jestem za nie widze problemu najlepiej chyba przed pływalnia dogadamy sie jeszcze [br]Dopisany: 28 Marzec 2010, 17:58_________________________________________________ jaka tu cisza masakra KK zamarło albo wszystkich porwało ufo tyle pisania tyle sporów i niedomówień a tu taka cisza zgroza JOKER żyjesz co tam u ciebie słychać że nic nie piszesz ??? pamiętasz tego srebrnego avanta z naklejką b5 batalion podejrzewam że to bardzo dobra koleżanka kolegów z gliwic :gwizdanie: :decayed: .................ta...............srebrny avant :gwizdanie:
dawcav6 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 magiczne słowa srebrny avant :polew: i od razu jakie ożywienie długo nie trzeba było czekać na reakcje :gwizdanie:
Joker Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Witam Pamiętam srebrnego avanta... rejestracja była SG ale faktycznie na KK coś cichutko... i co z założycielem tematu??? mugłby się odezwać... ludzie dziś kulki święcą
dawcav6 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 założyciel tematu je...ł focha chyba i przeszedł na forum eu testowe :polew: zobaczymy może ktoś sie zjawi to sie coś zorganizuje [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2010, 22:14_________________________________________________aaaaaaaaaaaaa i wesołych jaj
Arturo86r Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Załozyciel tematu nie j...ł focha tylko ostatnio nie ma czasu na nic. Za to mody poszly lekko do przodu:)wiec moze teraz wy zaoferujecie spotaknie w jakims terminie a ja sie chetnie dostosuje
Joker Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Witam Wszystkich... Arturo 86...jeden nieoficjalny spocik niestety cie ominął :gwizdanie: ogólnie dziękujemy że założyłeś wątek bo wierzysz przynajmniej w to że można by coś zorganizować w naszej mieścinie jestem na tak... co do organizowania... ja nie biorę na siebie odpowiedzialności...wiadomo każdy chce miło i bezpiecznie spędzić czas... ...z racji tego że nie ma zbyt wielu chętnych... (a nawet jeśli przyjechałby jeden chętny do pogadania to wiem że z godzinkę zawsze można miło pogadać ) nie potrzeba wielkiego parkingu...dlatego będę w: Sobotę o godz. 18 - parking przy krytej pływalni... jak ktoś będzie chciał podjechać pogadać ... w razie czego będę na CB na kanale 10 pozdrawiam
dawcav6 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 niestety w sobote mi nie pasuje syn ma urodziny i będzie feta syta :gwizdanie: Joker może dasz sie namówić na niedziele wieczorem byłbym chętny aaaa i nie chwal sie że masz CB :polew:
Joker Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 W sobote pogoda niedopisała... padało i padało... pozatym dzień jakiś taki czarnobiały ze względu na wydarzenia...masakra... dziś niestety dawcav6 nie dam rady... w kolejny weekend może coś zaplanujemy pozdrawiam
dawcav6 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 spoko nie ma sprawy odezwij sie w okolicy czwartku to coś wspólnie ustalimy może jeszcze ktoś dołączy
Joker Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 żyjący i chetni do życia i spotkania...odezwijcie się to coś zorganizujemy w któryś wolny dzień pozdrawiam Wszystkich
dawcav6 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 siema Joker coś zadko tu ostatnio zaglądasz szczelaj terminem zobacze czy spasuje i chętnie zajade do KK może jeszcze sie ktoś ogarnie i wpadnie na spota miejsce tak jak gadaliśmy przed basenem tylko dzień i godzina [br]Dopisany: 16 Kwiecień 2010, 11:25_________________________________________________a tu dalej cisza ciekawe jak by napisał że podepne pod vag każde auto i sprawdze je za darmoche w K-K ale na pewno by było chętnych
oloxx Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 spotkanie w KK?? ja się pisze poznać klubowiczów i pogadać zawsze warto więc czekam na jakieś konkrety zwłaszcza, że daleko nie będę miał :>
dawcav6 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 niestety były już próby zorganizowania spota w KK tylko jakoś chętnych nie było raz tylko sie spotkaliśmy i po wszystkim zobaczymy jak będzie więcej chętnych to można coś zorganizować tylko niestety KK to taka martwa mieścina
Tomeks Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 JEST JESZCZE 12 WOLNYCH MIEJSC NA ZLOT LETNI W JAROSŁAWCU LOTNISKO ZAŁATWIONE,NIE POZWÓL ŻEBY OMINĘŁA CIĘ TA IMPREZA http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=137530.0
Rekomendowane odpowiedzi