Mati_23 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 a no widzisz jakoś tak mi od czasu do czasu się uśmiecha tak już mam
Frimuś Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 a no widzisz jakoś tak mi od czasu do czasu się uśmiecha tak już mam pozytywne nastawienie powiadasz
RS Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Planujecie jakiegos spota w nastepnym tygodniu?
Frimuś Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Planujecie jakiegos spota w nastepnym tygodniu? Hymmmmm mam 1zmiane więc czemu nie
Frimuś Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 Juz jestem w Gogolinie. widziałem na FB dobra kiedy pasuje wam spot ??
szymeniu Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 Ja mogę być w przyszły weekend bo będę w OKR
Frimuś Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 Ja mogę być w przyszły weekend bo będę w OKR spoko loko ale czy i komu pasuje w tyodniu
Mati_23 Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 mi pasuje ale zależy jak będę miał zmiany
Frimuś Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 mi pasuje ale zależy jak będę miał zmiany to napisz odgornie jak masz zmiany i bedziemy sie ustawiac bo wiadomo jak bedzie 2 to lipa. ja ma caly tydzien na naro takze czekam na propozycje
Mati_23 Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 właśnie ja obecnie czekam na telefon z dnia na dzień czy mam iść czy nie, są fotele na forum grzane, elektryczne, kubełki ale materiał
Frimuś Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 właśnie ja obecnie czekam na telefon z dnia na dzień czy mam iść czy nie, są fotele na forum grzane, elektryczne, kubełki ale materiał to pisz i dzwon do mnie jak bedziesz wiedzial bo na forum to nie zawsze i co skrecimy :0 Gdzie te kubly szkoad ze material
RS Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 Byc moze ze w czwartek bede ciekal juz do Niemiec, wiec nastepne dni by mi bardziej pasowaly. Co powiecie na Srode wieczorem? Tak gdzies 19.00 wieczorem +/- Godzina? Parking w odrzanskich ogrodach jest OK, ale dla Lukasza to troche daleko, co? We wtorek sie wybieram na slask na spota.
Frimuś Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 Byc moze ze w czwartek bede ciekal juz do Niemiec, wiec nastepne dni by mi bardziej pasowaly. Co powiecie na Srode wieczorem? Tak gdzies 19.00 wieczorem +/- Godzina? Parking w odrzanskich ogrodach jest OK, ale dla Lukasza to troche daleko, co?We wtorek sie wybieram na slask na spota. Pasi i jak sie da gdzies pomiedzy tez bedzie fajnie ale pisac tu jak to widzicie!!! Czasu mało. ---------- Post dopisany at 22:40 ---------- Poprzedni post napisany at 17:38 ---------- moze 'wrzoski Orlen' daleko macie??
Mati_23 Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 gdzie to jest ??? ---------- Post dopisany at 22:50 ---------- Poprzedni post napisany at 22:47 ---------- gdzie to jest ??? już mam 65 km z KK jakoś ja mam + 20 czyli 85 km
Mati_23 Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 no troszkę daleko a reszta panów nie żyje wtf !
Frimuś Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 no troszkę daleko a reszta panów nie żyje wtf ! Mati można dodać; że dziękujemy za spota
Rekomendowane odpowiedzi