Skocz do zawartości
Szczęśliwego Nowego Roku i szampańskiej zabawy Sylwestrowej🥂🎇 ​
IGNOROWANY

Kędzierzyn-Koźle i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sobota lipa :facepalm: ja odpadam

• Odpowiedzi 3.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ej ludziska jesli ten weekend wam nie do konca pasuje to moze nastepny ??

Opublikowano

ale panowie to jakieś konkret bo tak to możemy pisać do końca roku i nic z tego nie wyjdzie

Opublikowano

Jesli o mnie chodzi to mi pasowalo dopiero 25.01 teraz mam troszke spraw na glowie itp

Apropo wydech juz mam i czeka na montaz :P

Opublikowano

tak czy siak spot sie nie odbedzie-z tego wynika.

Opublikowano

Co powiecie 18,01 Krapkowice kaufland/aldi lub orlen godzina ok 15, taka mała moja propozycja. :banan:

dzisiaj widziałem kogoś z ramką forumową na opo czarne b7 avant na stalowych felgach :decayed:

Opublikowano
Co powiecie 18,01 Krapkowice kaufland/aldi lub orlen godzina ok 15, taka mała moja propozycja. :banan:

dzisiaj widziałem kogoś z ramką forumową na opo czarne b7 avant na stalowych felgach :decayed:

Jak najbardziej na tak.

jestes z Op?

Opublikowano

Jak najbardziej na tak.

jestes z Op?

Tak

Opublikowano

Ja nie ale w OP siedze- czytaj przesiaduje :grin:

Opublikowano

jak będziesz widzieć audi b7 avant bez relingów to na 100% ja , bo chyba 2 avanta bez relingów na opolu niema :decayed:

Opublikowano
jak będziesz widzieć audi b7 avant bez relingów to na 100% ja , bo chyba 2 avanta bez relingów na opolu niema :decayed:

:thumbup1:

Opublikowano

Witam mam pytanie do was kumpel ma parę audi na oku i chciałby je sprawdzić po vin, umiał by ktoś coś takiego zrobić:wink:

Opublikowano
Witam mam pytanie do was kumpel ma parę audi na oku i chciałby je sprawdzić po vin, umiał by ktoś coś takiego zrobić:wink:

podaj vin

Opublikowano

Witam, ma ktos z kolegow moze diode do sprawdzenia przeplywki? Bo u mnie chyba sie skonczyla.

Wysłane z mojego C1605 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

chyba?

odepnij,odpal przejedz sie.

jesli jest roznica w momencie gdy byla podpieta to sprawna a jesli nie ma roznicy to znaczy ze padla.

Opublikowano

Chyba bo dziwne objawy. Probowalem, z odpieta nie jedzie caly czas, z podpieta raz idzie normalnie i przeladuje, raz znowu z dolu nie wstaje w ogole a po 2tys obrotow idzie. Blad przeplywki tez zaczal wywalac no i niedoladowania. Zostalo kupno nowej chyba;)

Opublikowano
Chyba bo dziwne objawy. Probowalem, z odpieta nie jedzie caly czas, z podpieta raz idzie normalnie i przeladuje, raz znowu z dolu nie wstaje w ogole a po 2tys obrotow idzie. Blad przeplywki tez zaczal wywalac no i niedoladowania. Zostalo kupno nowej chyba;)

eh.niestety na to wyglada.

Opublikowano

chłopaki a ja szukam lampy bi xenon strona prawa

Opublikowano

Jak by ktoś umiałby sprawdzić ten vin WAUZZZ8DZXA292143