didas Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 A4 1.8 T system Bose + Subufer skórzana tabicerka kubełkowe fotel pełna elektryka kolorowy FIS nawigacja MMI Plus system Bose + subufer climatronic kierownica multifunkcyjna + biegi tempomat parktronic kółka zima 18" RS4 bialy proszek + polerka 225/40/18 Kit H&R dystanse przod 18mm tył 21mm lampy przednie s4 czarne środki schwarz pakiet + znaczki, tylna listwa, końcówki wydechów - czarny mat dokładki zderzaka w kolorze listwy wewnętrzne jasny antracyt - mat fotki w dzień robione dość dawno, przed polerka i na starych lampach, bez dystansy ale przynajmniej możesz zobaczyć jak wygladają te znaczki:) A w planach zderzaki s-line, listwy na drzwi S-ki, kiera multi 3-ramienna, zdjąć te ciemne szybki i przyciemnić wszystkie równo 30-stka, jakieś nowe ciekawe kolko na lato 19", może 20"
ykk Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Nie jeste fanem tej feli, ale podoba mi sie
Tas2die4 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 ladna. troche szkoda ze automat. i troche ciemne te zdjecia, przydaly by sie w lepszym swietle
style Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Widzę Didas, że dotarłeś na forum. Auto na żywo prezentuje się super! Pozdro
Gość elvis80 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 kolego co masz z lampą lewą tylna ?? mam taki kolorek i chcę 18" ALU co to masz za glebę ??
jedrekx Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 bardzo ładna B6-tka bezawaryjnej jazdy życzę
Imbrykus Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Za dużo na tych fotach nie widać, ciemno, ciemno, ciemno. Jeśli starasz się osiągnąć klimat to skorzystaj z lampy zewnętrznej doświetlającej ustawionej z boku.
wuju Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 ładna masz jakieś zdjęcia w dzień? myślę nad pomalowaniem znaczka na grillu tak jak ty i chciał bym to przy dziennym świetle obadać
didas Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 Co do gleby to sprezynki H&R + amor przod Tylna lampa, jest urwany jeden bolec i uszczelka slabo dociska wiec trzeba ja wymienic A foteczki porobi sie w dzien jak znajdzie sie chwile wolnego [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 08:23_________________________________________________elvis80 jesli potrzebujesz fajnj felgi mam Brabus Monoblock V na sprzedaz - na sdjeciach na srebnej A6 no i jesli lubisz hardcore to Lorinser LM6 20"
niekrasz Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 czym malowales atrapy na czarny mat? zwykly lakier w puszcze?
didas Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 lakier w puszcze?? <lol> hehe doooobre:P nie nie, normlanie u lakiernika, matowanie, podklad, baza
Młody Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Fajna , tylko te felgi jakoś mi nie leżą ale ogólnie auto bardzo fajne i super pomysł z tymi końcówkami na czarno
Iverson Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 fajnie - parę nowych pomysłów na autko jest , czyżby kolejne autko z ekipy stylepoznan
Gość elvis80 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Co do gleby to sprezynki H&R + amor przod Tylna lampa, jest urwany jeden bolec i uszczelka slabo dociska wiec trzeba ja wymienic A foteczki porobi sie w dzien jak znajdzie sie chwile wolnego [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 08:23_________________________________________________elvis80 jesli potrzebujesz fajnj felgi mam Brabus Monoblock V na sprzedaz - na sdjeciach na srebnej A6 no i jesli lubisz hardcore to Lorinser LM6 20" a Brabus to jakie rozmiar?? 18" szukać chcę BBS chyba 18" i - 35 lub - 20mm
didas Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 No ja wiem jak na zime to felgi calkiem fajne sie wydaja:) hehe na lato musze cos pokabinowac :-P A co do LPG to jest Holenderska instalacja bo z Holandi go przytostalem [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 20:15_________________________________________________Elvis, Brabusy sa 19"
niekrasz Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 lakier w puszcze?? <lol> hehe doooobre:P nie nie, normlanie u lakiernika, matowanie, podklad, baza pytam bo ten znaczek, hehe mogles go zdjac dla kontrastu
Rekomendowane odpowiedzi