Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

taki mały konus z Otrębus se kupił :kox: :kox: :kox:

Właśnie widziałem, że ktoś siedział w foteliku, to by się zgadzało :D

Przy okazji jeszcze dziś przed 21 widziana w Grodzisku Maz. b6 avant na blachach (chyba) ES... ale nie jestem pewny. Klubowe ramki. Zatrąbiłem jak staliśmy na światłach ale chyba kierownik nie ogarnął ;)

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 691,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wczoraj na towarowej w warszawie ok godz 14.30 widziane niebieskie b6 avant na nr WWE.

Opublikowano

Fudi dzis widziany na parkingu UE w Katowicach :hi:

:hi:

Ja sobie jeżdżę czasem po Katowicach i na razie nikogo nie upolowałem prócz bordowego avanta B5 na blachach z Siemianowic i z tabliczką Kacper przy tylnej szybie, nie dowiedziałem się niestety kto to, ramki klubowe :>

Opublikowano

Bossawka dzis ok godz 16 na parkingu kerfur w Chełmie :hi:

Opublikowano

Jakiś kolega dziś w Radzięcinie koło cmentarza ok. 13 ciemna zieleń B5 nr rej. LBL 77** luknąłem rameczki :hi:

Opublikowano

Czerwony sedan B5 na 6-ramiennych alusach, obniżony :naughty:

Rameczki klubowe, nr. rej. EP 38...

Stałeś dziś przy cmentarzu na Zarzewiu (w Łodzi na Widzewie, ok. godz. 12:30 - 13:00 ), ja stałem po Twojej lewej w takiej zatoczce, może widziałeś (zielony sedan B5 ) :D

Pozdrowienia :cool1:

Opublikowano

Dzisiaj na Trasie Toruńskiej czarne A6 c5 z naklejką klubową i ramkami "vag"

Opublikowano

Cmentarz w Blichowie czarne RS4 z rejestracją coś tam " Arrow " przekozacka ! :slina:

Opublikowano

ok 19 widziana b7 na cmentarzu szczecinska w lodzi rej lpu 18013 pozdro.

Opublikowano

Jakieś dwie godziny temu, czerwone b5 sedan LRA- ramki klubowe, zaparkowane przy Placu Wolności w Radzyniu. Kto to? Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Bossawka dzis ok godz 16 na parkingu kerfur w Chełmie :hi:

Pozdro! Miło mi było spotkać.

Opublikowano

Jakieś dwie godziny temu, czerwone b5 sedan LRA- ramki klubowe, zaparkowane przy Placu Wolności w Radzyniu. Kto to? Pozdrawiam :hi:

cichociemny oznakowany :naughty: A tak poważnie to ktoś kto się chyba nie udziela na forum, ale konto ma. Znajomy jednego z bardziej udzielających się na forum "człowieków" (StoRka) i rameczki dostał żeby reklamować klub :wink4: Też go dzisiaj widziałem :) mniej więcej o tej godzinie co Ty ;) Tylko że ja się kręciłem innym autkiem po LRA :decayed:

Opublikowano

A4 B6 kombi Wu 55*63 w niedziele 31.10 na stacji gazu - myjni shell w Chełmie ul.aleja 3-go maja ok godz 18 któz to taki niech sie przyzna bo już go nie raz widzę w Tych okolicach :wink4:

Opublikowano

A4 b5 czarny avant ze srebnymi lusterkami LU 83... klubowe ramki . dzisiaj namierzony na ul. wajdeloty niedaleko sadu :) pozdrawiam :> chyba czesto tam stoi ale dopiero dzisiaj dostrzeglem klubowe ramki :gwizdanie:

Opublikowano

Czerwony sedan B5 namierzony dziś na ul.Piotrkowskiej w okolicy pl.Wolności ramki klubowe a w nich EL...KN i jeszcze 48 chyba było :wink4: i może naklejeczka :naughty:

Kto to ?

:hi:

Opublikowano

Dzisiaj po południu miałem przyjemność jechać za B5 RS4 cantony od Bronisz w stronę Warszawy.Pięknie brzmi silnik i ten wygląd :good:

Opublikowano

Czerwone b5 przed liftem TAXI LU.... z naklejką klubową na klapie po lewej stronie, kierowca lat ok 55??

Po raz kolejny na Jana Pawła - Nadbystrzycka

Opublikowano

Pozdrowienia dla kierownika B7 na klubowych blaszkach, widzianego wczoraj po 16:00 na Strykowskiej w Łodzi nr LPU 180** :)

Opublikowano

Czerwone b5 przed liftem TAXI LU.... z naklejką klubową na klapie po lewej stronie, kierowca lat ok 55??

Po raz kolejny na Jana Pawła - Nadbystrzycka

czesto go widze ale on chyba nawet moze nie wie ze ma taka naklejke klubowa :naughty:

Opublikowano

Wtorek 2.11 granatowy sedan bez znaczkow wlepa klubowa, blach nie widziałem zawracał pod WAT-em na Kaliskiego, Warszawa. Pozdrawiam :hi: