Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś na trasie Kurów - Lublin w okolicach 13.00 granatowa b5 avant, benzyna, przedlift, porządna gleba i czarna osiemnastka :mysli:

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 691,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dziś przed 14 przy Auto-Porada skręcał z Alej w kierunku Włoch srebrny avant B6 o numerach, chyba, WI... :hi: dla kierownika

Opublikowano

Z kim dzisiaj leciałem lubelską z jakieś 20km :naughty: Szary avant B5 na ZS załadowany po dach :decayed:

Pozdro dla kolegi :good:

Opublikowano

wczoraj ok godziny 15 widziane srebrne B6 sedan na tablicach SK ... na parkingu przy tesco Lublin i to samo auto o 18.30 na Sikorskiego. Pozdro

Opublikowano

to nie ja ... ja SK ale B6 moje jest błękitne ... :naughty:

Opublikowano

czwartek koło 16 na ulicy Grażyny w Lublinie srebrne/siwe b6 LU.....

Opublikowano

Ciemne (granat lub czarny) b5 avant na glebie i ładnym kole widziane dziś przy Tesco w Piastowie, blachy WPR + ramki, kierownik duży i krótko ścięty :decayed: Wyjeżdżałem z Tesco w kierunku Alej a Ty jechałeś w stronę wiaduktu w Piastowie. :hi:

Opublikowano

Pozdrawiam niebieskie B6 na WWL .... na 17' :naughty: kolo godziny 18-20 pod decathlonem na targówku :decayed: Nawet chyba gralem z nim w pilke hehe :kox:

Opublikowano

srebny B6 sedan na WRA kolo godziny 16 w Kozienicach przy esselte widziany... machalem ale nie zworicles uwagi :decayed:

Opublikowano

Wczoraj widziane a4 avan na mikołowskich blachach jechal w strone mikolowa z łazisk , wlepka na tylnej klapie

Opublikowano

Wczoraj widziane a4 avan na mikołowskich blachach jechal w strone mikolowa z łazisk , wlepka na tylnej klapie

Jak czarne to ja. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Czyje to czarne b6 avant KRA widziane u mechaników na Majówny ? :wink4:

Opublikowano

Ktory wesolek w srebrnym avancie B6, na blachach WZW chcial mnie dzis przejechac na przejsciu dla pieszych, w Piasecznie na skrzyzowaniu kolo Orlen i Samejryby?? :evil::naughty:

Opublikowano

Pozdrawiam niebieskie B6 na WWL .... na 17' :naughty: kolo godziny 18-20 pod decathlonem na targówku :decayed: Nawet chyba gralem z nim w pilke hehe :kox:

Dzieki. Na pewno musielismy razem grać bo tylko po to ostatnio jeżdże do decathlonu. Może jakis meczyk znowu?

Opublikowano

Hugo wczoraj w biedronce :P sorki za późno zaczaiłem że to logo na Twoim polarze to A4 klub :wallbash:

Opublikowano

Hugo wczoraj w biedronce :P sorki za późno zaczaiłem że to logo na Twoim polarze to A4 klub :wallbash:

stał na promocji Danio przebrany za małego głoda ?? :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

a dzisiaj pozdrawiam szare b6 avant KCH... na alejach, trąbiłem i mrugnąłem awaryjnymi ale jako że nie mam z tyłu klubowej tylko z przodu na rejestracji, mało kto mnie kojarzy :wink4:

Opublikowano

nie brał zupki chińskie i chyba serek :P ale nie Danio

Opublikowano

Ktory wesolek w srebrnym avancie B6, na blachach WZW chcial mnie dzis przejechac na przejsciu dla pieszych, w Piasecznie na skrzyzowaniu kolo Orlen i Samejryby?? :evil::naughty:

To ja :decayed: wiozłem chorą kobietę i się śpieszyło... :evil:

Opublikowano

Jak czarne to ja. Pozdrawiam :)

to było takie szary metalik czy jakoś tak , ja jechałem za nim srebna A6 na sk

Teraz od 2 miechów siedze na łaziskach i widziałem chyba twoja fure pare razy , choć wlepy nie widziałem