Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj Moro przyłapany na Stawki .. stałem z Kolkovem a panicz nawet nie oczaił tak znanych osobistości :decayed:

Ps. Powiedz gdzie parkujesz to zedrę Ci te fajansowe stikery :kox: :kox:

lampiles sie na mnie jak nie wiem co :D - pewnie ci sie spodobalem

i to nie Stawki a Pokorna ulica :D

(tak myslalem ze to ty ale nie chcialem gafy strzelic)

a gdzie parkuje ? w podziemnym :)

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

pozdro dla szarego B5 spotkanego na pokornej przy osiedlu murano - ucinal pogawedke z taksiarzem

ramki nasze wklejka batalionu i nie wiem czy tez nasza. blach nie dopatrzylem :)

:facepalm:

kurfa chyba Ci okulary zaparowały :D

Wczoraj Moro przyłapany na Stawki .. stałem z Kolkovem a panicz nawet nie oczaił tak znanych osobistości :decayed:

Ps. Powiedz gdzie parkujesz to zedrę Ci te fajansowe stikery :kox: :kox:

szkoda :decayed:

Opublikowano

Pozdrawiam kierownika Awanta B6 (naklejka klubowa w odpowiednim miejscu, brak ramek klubowych :bicz3:) czarnego widzianego dzisiaj o godzinie 15:40 na Fieldorfa w Wawie z blachami WF 96*** jadącego od Wału Miedzeszyńskiego w kierunku Ostrobramskiej.

Ale niestety kierownik miał ciemne okulary i nie widział co się dzieje z boku :polew:. Jechałem obok na pasie z 1000 m albo i więcej to nawet na mnie nie spojrzał.

Pozdrawiam

:hi:Lexpar :>

Za obcymi betami się nie rozglądam :wink4::tongue4::wink4: :wink4: :wink4:

A ramki z tyłu są - nawet z nickiem :decayed:

Opublikowano

Kogo w piątek 01.04. widziałem na Żeromskiego, blachy ETM 1G40 czarne B5 Quattro?

Pozdro dla kierownika :hi:

Opublikowano

lampiles sie na mnie jak nie wiem co :D - pewnie ci sie spodobalem

Niet..akurat mówiłem do Kolkova.." Co on kurfa zrobił z tym autem " :D

i to nie Stawki a Pokorna ulica :D

(tak myslalem ze to ty ale nie chcialem gafy strzelic)

Jaaasne .. powiedz od razu, że...

kurfa chyba Ci okulary zaparowały :D

:polew:

Pamiętam.. parkin naprzeciwko źródełka :decayed: Mam tam jednego przekupnego ciecia to mnie wpuści na 3 minuty to zrobię Ci porządek z naklejkami :kox: :kox:

Opublikowano

PIXI widziany o 11.20 na skrzyżowaniu Grójeckiej z Bitwy Warszawskiej 1920r.

Opublikowano

Dziś ok 10.50 w Łodzi przy Castoramie na Jana Pawła II :naughty: grafitowe B7 Avant na numerach LPU .... + ramki klubowe (chyba dobrze widziałem)

Pozdro dla kierownika :hi: :hi: :hi: :hi:

Opublikowano

Czarna b5 EKU przed 18 w Grodzisku - pozdrawiam kierownictwo :hi:

Opublikowano

Dziś około 18 na Łopuszańskiej w korku :wallbash: widziane czarne b5 LZ xxxx naklejka klubowa na klapie i b5 batalion na trujkąciku ,ściema szyb. Jechałem prawym pasem a ty środkowym miałem czas oblukać furkę :slina: Nie mogłeś mnie widzieć jechałem Dafem Pozdro i życzę cierpliwości w korkach... :hi:

Opublikowano

Łódź, dziś o 9 rano, skrzyżowanie Limanowskiego/Zgierska przy Rynku Bałuckim, morski Avant B5 EZG C..9, klekotał jak TDi :D , ramki klubowe.

Któż to? :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Dziś około 18 na Łopuszańskiej w korku :wallbash: widziane czarne b5 LZ xxxx naklejka klubowa na klapie i b5 batalion na trujkąciku ,ściema szyb. Jechałem prawym pasem a ty środkowym miałem czas oblukać furkę :slina: Nie mogłeś mnie widzieć jechałem Dafem Pozdro i życzę cierpliwości w korkach... :hi:

PARAF

Opublikowano

PIXI widziany o 11.20 na skrzyżowaniu Grójeckiej z Bitwy Warszawskiej 1920r.

:hi:

Opublikowano

Czarna b5 EKU przed 18 w Grodzisku - pozdrawiam kierownictwo :hi:

Szamek był u mnie po fotele :wink4:

Opublikowano

Pozdro, pozdro kolego... :>

PARAF

:kox:

Jesteś czujny jak łasica... :polew:

Opublikowano

jak ważka :polew:

Opublikowano

Pozdrowienia dla kierownika granatowego polifta b5 avant WX... wlepka na klapie Warszawa ul. Przy Agorze chyba we wtorek :hi:

Niebieski sedan przedlift, v6 bodajże, WPR... wlepa na klapie, widywany pod WAT-em, we wotek bodajże auto stało pod Kinem wat :hi:

Opublikowano

a to kto??

dziś obok SM Czuby na Watykańskiej

fotka294.jpg

[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 20:18_________________________________________________

dzisiaj ok godziny 15 30 to samo auto stało w tym samym miejscu na ul watykańskiej :hi: ktoś tam widocznie mieszka lub pracuje ale się nie odezwał jeszcze w tym poście :gwizdanie: pozdrawiam

Opublikowano

Srebrny Avancik B6 EBE XXXX dzisiaj na drodze Skarzysko- Konskie przed Stomporkowem 8 rano nalepka na klapie :hi:

Opublikowano

Dziś rano na Popularnej koło Castoramy wpuściłem kolegę w przedliftowej B5 rej LBI .... jechałem paskiem :papa:

A to w takim razie dziękować :hi: Mogłeś chociaż obtrąbić :gwizdanie:

Opublikowano

dzis pod Carrefour w Radomiu na blachach SJ...chyba granatowe B6, ciezko poznac bo lekko przykurzone :wink4: wlepka na klapie

Pozdrawiam

image.jpg